tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 2 yıl aradan sonra WotLK öncesinde Saints Of The City guildimizi tekrar kuruyoruz...İlk kurduğumuz ana kadro tekrar bir aradayız, eski ortamımızı eski eğlenceli günlerimize geri dönmek için tekrar bir araya geliyoruz. AoC felaketinden sonra:) Sylvanas serverinda eski dostlar yeni bir başlangıç yapıyoruz.Wotlk ya kadar hazır duruma gelmek istiyoruz. Ulaşamadığımız eski SoTC li arkadaşlara burdan duyuralım istedik.. SoTC Forever... Şu anki kadromuz Tinu (Deniz) Ediz (GuildMaster) Snowy (Aysegul) Xsp (Engin) Felluca (Burak) Heno (can) Cigara (ercan) Duxducis (batu) Metallurgy (volkan) Mecuc (gokay) Seyitbattal Caustic (deha) julyzerg (Yasin) Miate (neslihan) SoTC lileri bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 horde musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Vay be bi arada ne BWL ve MC yapardık. Ben Bogachan. Holy priesttim. Keşke Ravencrestte başlasanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ally :) Sylvannas da bize katılacak başka arkadaşlarda var o yüzden orda başladık.. aslında magtheridon a geri dönmeyi düşünüyorduk ama sıra bekleme felan varmış birde eski tadı kalmadı dediler sylvannas ı tercih ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Xaviusa geçmiştik en son komple orda neden deva etmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aoc oynuyodunuz ne oldu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EzerGecer said: Xaviusa geçmiştik en son komple orda neden deva etmediniz? iyiki orda devam etmemişler,tüm iyi guildler teker teker bıraktıktan sonra serveri,çekilmez bi server olmuştu.Oyunu bırakmamı sağlayan server olduğu için seviyorum ama orayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yenerk85 said: aoc oynuyodunuz ne oldu? :) yalan oldu..:) aoc oynanmaz halde sonra baktık özlemişiz wow u eski arkadaşlar biraraya geliyoruz.. sizide bekleriz yener bey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EzerGecer said: Xaviusa geçmiştik en son komple orda neden deva etmediniz? o server bıttı artık bırde sylvannas da bize katılcak baska arkadaşlarda var.. birde enterasandır 2 gundur bakıyorum sylvannas da cok iyi ms alıyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sylvanasta ally oynuyorum cok casualım bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aha bizim servera gelmisiniz. hos geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 vek'nilashda celeros die bi çocuk ilk ve en güzel guildim diye önce aynı isimde guild açtı, arkadaş guildi hiç ayrılmayacağız diye bizi guildlerimizden çıkarttı :D bir kaç ay önce de daha iyi lootlara ulaşmak için terketti belki bir bağlantınız vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 syd said: vek'nilashda celeros die bi çocuk ilk ve en güzel guildim diye önce aynı isimde guild açtı, arkadaş guildi hiç ayrılmayacağız diye bizi guildlerimizden çıkarttı :D bir kaç ay önce de daha iyi lootlara ulaşmak için terketti belki bir bağlantınız vardır Saints Of The City ismiyle guildmi açtı??? celeros diye birini hic tanımıyorum.. enterasan gercekten adam SoTC diye guild acmıs ınsanlarıda toplamıs sonra kacmıs!!! O zaman yazmak lazım Bizim o celeros denen şahısla alakamız yok ilk defa duyuyorum tbc ile bitirmiştik SoTC yi coğumuz oyunu bırakmıştı bir kısım arkadaşımız başka başka serverlarda oynadı şimdi tekrar bir araya geliyoruz. Biz gercek SoTC yiz taklitlerimizden sakınınız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben bazılarıyla AOC ta tanıştım çok iyi ve dürüst oyuncular (Can hariç o bilmiyo oynamayı :))guild arayan arkadaşlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bogachan said: Ben bazılarıyla AOC ta tanıştım çok iyi ve dürüst oyuncular (Can hariç o bilmiyo oynamayı :))guild arayan arkadaşlara tavsiye ederim. :)) can a ileticem mesajını... AoC de cok fazla oynamadık zaten oynanacak gibi değildi. Yalnız şimdilik guild e alım yapmıyoruz, öncelik eski ekibi toplamak.. WotLK için hazırlık yapıyoruz şimdilik raid yapalım boss keselim felan düşünmüyoruz kasmanın anlamı yok nasılsa 0 layacak yine blizzard oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 şu an ara verdim ama WotLK ile tekrar düşünüyorum yeni bir account ile başlamayı. Xobalt of EU Xavius /point Ediz /wave xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aoc niye rezalet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&q=celeros+syd+joemama&btnG=Search bu nickler tanıdık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 syd said: http://www.google.com/search?hl=en&q=celeros+syd+joemama&btnG=Search bu nickler tanıdık mı? yok hiçbirini tanımıyorum zaten ismin başına "the" koymuslar.. bizi bilen özentilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 metalheart said: aoc niye rezalet? grafık yapıcaz diye oyunu yemişler.. çok güzel single player oyun olurmuş AoC , belki 1 sene sonra oynanabilir hale gelir bu benim şahsi görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 adam kurarken zaten cok iyi bir guild vardı bu ısımde onun anısına kuruyoruz demişti de tanımaya değcek deil :D nese umarım başarılarınızın devamı gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 syd said: adam kurarken zaten cok iyi bir guild vardı bu ısımde onun anısına kuruyoruz demişti de tanımaya değcek deil :D nese umarım başarılarınızın devamı gelır Çok iyi olduğumuz doğruydu da anımıza guild açılmış çok güldüm..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 :D beni arklarmım diye zorla aldılar zaten inanılmaz kötüydü. orjinallerden şaşmamk lazım korsan sotc'den hayır gelmez(ben biliyorum gelmedi de ÇD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sotc guildi olarak, xavius ilk açıldıgında hangi serverdan geçiş yapmıştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Rilindorlan said: Sotc guildi olarak, xavius ilk açıldıgında hangi serverdan geçiş yapmıştınız? Magtheridon, ilk magtheridon da kurulduk zaten 2 sene felan ordaydık tbc ye yakın xavius a geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar