Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saints Of The City - Wotlk ile yeniden..


tinu

Öne çıkan mesajlar

2 yıl aradan sonra WotLK öncesinde Saints Of The City guildimizi tekrar kuruyoruz...İlk kurduğumuz ana kadro tekrar bir aradayız, eski ortamımızı eski eğlenceli günlerimize geri dönmek için tekrar bir araya geliyoruz. AoC felaketinden sonra:) Sylvanas serverinda eski dostlar yeni bir başlangıç yapıyoruz.Wotlk ya kadar hazır duruma gelmek istiyoruz. Ulaşamadığımız eski SoTC li arkadaşlara burdan duyuralım istedik..
SoTC Forever...

Şu anki kadromuz
Tinu (Deniz)
Ediz (GuildMaster)
Snowy (Aysegul)
Xsp (Engin)
Felluca (Burak)
Heno (can)
Cigara (ercan)
Duxducis (batu)
Metallurgy (volkan)
Mecuc (gokay)
Seyitbattal
Caustic (deha)
julyzerg (Yasin)
Miate (neslihan)

SoTC lileri bekliyoruz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

syd said:
vek'nilashda celeros die bi çocuk ilk ve en güzel guildim diye önce aynı isimde guild açtı, arkadaş guildi hiç ayrılmayacağız diye bizi guildlerimizden çıkarttı :D bir kaç ay önce de daha iyi lootlara ulaşmak için terketti belki bir bağlantınız vardır


Saints Of The City ismiyle guildmi açtı??? celeros diye birini hic tanımıyorum.. enterasan gercekten adam SoTC diye guild acmıs ınsanlarıda toplamıs sonra kacmıs!!!

O zaman yazmak lazım Bizim o celeros denen şahısla alakamız yok ilk defa duyuyorum tbc ile bitirmiştik SoTC yi coğumuz oyunu bırakmıştı bir kısım arkadaşımız başka başka serverlarda oynadı şimdi tekrar bir araya geliyoruz.

Biz gercek SoTC yiz taklitlerimizden sakınınız:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
Ben bazılarıyla AOC ta tanıştım çok iyi ve dürüst oyuncular (Can hariç o bilmiyo oynamayı :))guild arayan arkadaşlara tavsiye ederim.


:)) can a ileticem mesajını... AoC de cok fazla oynamadık zaten oynanacak gibi değildi. Yalnız şimdilik guild e alım yapmıyoruz, öncelik eski ekibi toplamak.. WotLK için hazırlık yapıyoruz şimdilik raid yapalım boss keselim felan düşünmüyoruz kasmanın anlamı yok nasılsa 0 layacak yine blizzard oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...