Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saints Of The City - Wotlk ile yeniden..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 yıl aradan sonra WotLK öncesinde Saints Of The City guildimizi tekrar kuruyoruz...İlk kurduğumuz ana kadro tekrar bir aradayız, eski ortamımızı eski eğlenceli günlerimize geri dönmek için tekrar bir araya geliyoruz. AoC felaketinden sonra:) Sylvanas serverinda eski dostlar yeni bir başlangıç yapıyoruz.Wotlk ya kadar hazır duruma gelmek istiyoruz. Ulaşamadığımız eski SoTC li arkadaşlara burdan duyuralım istedik..
SoTC Forever...

Şu anki kadromuz
Tinu (Deniz)
Ediz (GuildMaster)
Snowy (Aysegul)
Xsp (Engin)
Felluca (Burak)
Heno (can)
Cigara (ercan)
Duxducis (batu)
Metallurgy (volkan)
Mecuc (gokay)
Seyitbattal
Caustic (deha)
julyzerg (Yasin)
Miate (neslihan)

SoTC lileri bekliyoruz..
Mesaj tarihi:
ally :) Sylvannas da bize katılacak başka arkadaşlarda var o yüzden orda başladık.. aslında magtheridon a geri dönmeyi düşünüyorduk ama sıra bekleme felan varmış birde eski tadı kalmadı dediler sylvannas ı tercih ettik.
Mesaj tarihi:
EzerGecer said:
Xaviusa geçmiştik en son komple orda neden deva etmediniz?

iyiki orda devam etmemişler,tüm iyi guildler teker teker bıraktıktan sonra serveri,çekilmez bi server olmuştu.Oyunu bırakmamı sağlayan server olduğu için seviyorum ama orayı :)
Mesaj tarihi:
Yenerk85 said:
aoc oynuyodunuz ne oldu? :)

yalan oldu..:) aoc oynanmaz halde sonra baktık özlemişiz wow u eski arkadaşlar biraraya geliyoruz.. sizide bekleriz yener bey :)
Mesaj tarihi:
EzerGecer said:
Xaviusa geçmiştik en son komple orda neden deva etmediniz?

o server bıttı artık bırde sylvannas da bize katılcak baska arkadaşlarda var.. birde enterasandır 2 gundur bakıyorum sylvannas da cok iyi ms alıyoruz. :)
Mesaj tarihi:
vek'nilashda celeros die bi çocuk ilk ve en güzel guildim diye önce aynı isimde guild açtı, arkadaş guildi hiç ayrılmayacağız diye bizi guildlerimizden çıkarttı :D bir kaç ay önce de daha iyi lootlara ulaşmak için terketti belki bir bağlantınız vardır
Mesaj tarihi:
syd said:
vek'nilashda celeros die bi çocuk ilk ve en güzel guildim diye önce aynı isimde guild açtı, arkadaş guildi hiç ayrılmayacağız diye bizi guildlerimizden çıkarttı :D bir kaç ay önce de daha iyi lootlara ulaşmak için terketti belki bir bağlantınız vardır

Saints Of The City ismiyle guildmi açtı??? celeros diye birini hic tanımıyorum.. enterasan gercekten adam SoTC diye guild acmıs ınsanlarıda toplamıs sonra kacmıs!!!

O zaman yazmak lazım Bizim o celeros denen şahısla alakamız yok ilk defa duyuyorum tbc ile bitirmiştik SoTC yi coğumuz oyunu bırakmıştı bir kısım arkadaşımız başka başka serverlarda oynadı şimdi tekrar bir araya geliyoruz.

Biz gercek SoTC yiz taklitlerimizden sakınınız:P
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Ben bazılarıyla AOC ta tanıştım çok iyi ve dürüst oyuncular (Can hariç o bilmiyo oynamayı :))guild arayan arkadaşlara tavsiye ederim.

:)) can a ileticem mesajını... AoC de cok fazla oynamadık zaten oynanacak gibi değildi. Yalnız şimdilik guild e alım yapmıyoruz, öncelik eski ekibi toplamak.. WotLK için hazırlık yapıyoruz şimdilik raid yapalım boss keselim felan düşünmüyoruz kasmanın anlamı yok nasılsa 0 layacak yine blizzard oyunu.
Mesaj tarihi:
syd said:
http://www.google.com/search?hl=en&q=celeros+syd+joemama&btnG=Search

bu nickler tanıdık mı?

yok hiçbirini tanımıyorum zaten ismin başına "the" koymuslar.. bizi bilen özentilerdir.
Mesaj tarihi:
metalheart said:
aoc niye rezalet?

grafık yapıcaz diye oyunu yemişler.. çok güzel single player oyun olurmuş AoC , belki 1 sene sonra oynanabilir hale gelir bu benim şahsi görüşüm.
Mesaj tarihi:
adam kurarken zaten cok iyi bir guild vardı bu ısımde onun anısına kuruyoruz demişti de tanımaya değcek deil :D nese umarım başarılarınızın devamı gelır
Mesaj tarihi:
syd said:
adam kurarken zaten cok iyi bir guild vardı bu ısımde onun anısına kuruyoruz demişti de tanımaya değcek deil :D nese umarım başarılarınızın devamı gelır

Çok iyi olduğumuz doğruydu da anımıza guild açılmış çok güldüm..:)
Mesaj tarihi:
:D beni arklarmım diye zorla aldılar zaten inanılmaz kötüydü. orjinallerden şaşmamk lazım
korsan sotc'den hayır gelmez(ben biliyorum gelmedi de ÇD )
Mesaj tarihi:
Rilindorlan said:
Sotc guildi olarak, xavius ilk açıldıgında hangi serverdan geçiş yapmıştınız?

Magtheridon, ilk magtheridon da kurulduk zaten 2 sene felan ordaydık tbc ye yakın xavius a geçtik.
  • Yeni Oluştur...