The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 http://nel.i8.com/cennetinkapilari.jpg buyrunuz umarim cikar bu server biraz yamuk bir server bazen cikarmiya biliyor resimleri Nasil buldunuz belirtiniz :D[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bu arada bir cok detay ucmus gitmis uzuldum ona Bundan buyugunu yukluyemiyorum server a[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bence cok guzel olmus, sekiller yerinde, meleklerin vucutlari orantili. biraz daha renklerndirirsen (en azindan daha cok golgelendirme ekle ps da) super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 güzel olmuş. yannız o elin altında duran elemanın kanatları kumaş gibi olmuş. sebebi de kanatların dirseğini koymaman. anlıyorum kanatlar ööle uçuşuyo ama yine de pivot noktası belli olmalı.. bi de tavsiyem bi süreliğine sadece anatomi eskizleri yapman. tonlamayı fazla umursamadan. keep it up.. up![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 arkasi bize donuk olan melegin kanatlari yamuk geldi bana bide o elin bas parmagi onun disinda cok hosuma gitti[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Saolunuz Bu arada horace dogru diyosunda dedim bir cok detay gitmis. Ama bole dsunmende o sol tarataki kanatinda duz inmesinde pay var herhalde Dur bakalim daha neler cikacak[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Şahane Desem Az mı olur ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Adamların vücut anatomilerini gerçekten çok iyi kağıda dökmüşsün en özürlü oldugum konulardan biridir.. kompozisyon harika.. yanlız horace'in de dediği gibi kanatlar tülbent'e benzemiş orasının üzerinde biraz oynarsan süper olacak.. :=)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oldukca güzel :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hajim eferim. gelişme var sende.. :D yıldızın parlasın.. (nedemekse) yanlız bi öneri biraz renklendir. o zaman daha hoj ve süfer olur. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar