Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Merhaba arkadaşlar, Şöyle bir durum söz konusu, bir gnome rogue karakterim var ve bu karakterde daha önce "mining ve engineering" meslekleri vardı. Bundan bir kaç ay önce "engineering'i" silip, yerine "skinning" almıştım. Bir kaç gün önce gnome'un binekleri mekanik olurdan yola çıkarak, yine "engineering"e başladım ve şu anda 350 oldu. Amma velakin, "Zapthrottle Mote Extractor" questini daha önce tamamladığım için yeniden vermiyor npc. Sormak istediğim, daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? veya aklınıza gelen herhangibir çözüm varmıdır? İlgili yorumlarınız için şimdiden teşekkürler Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sildikten sonra itemi attın mı? Eğer sürekli kendin craft etmek istemiyorsan başka bir engineerdan yapmasını isteyebilirsin. Item BoP değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet en mantiklisi o. zaten kullanabilmek icin eng olman gerekiyor. bir baskasi da senin icin craft edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Merhaba, Hızlı cevaplar için teşekkürler öncelikle. sanırım sildikten sonra eşyayı da atmışım. Şu anda yeniden "train" olduğum halde "quest"i alamıyorum. Ama diğer öneriz de güzel, başka bir engineer yaptıktan sonra benim için kullanabilmek önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yaptır gitsin unique yada bop olmadıgı için rahat rahat kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Wow head nedense açılmıyor ama mote extractor ın yorumlarında sorunun çözümü vardı sanki bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bi başkasına yaptır hiç bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Something to keep in mind: If you learn to create this then give up engineering, or just lose the pattern, you can NOT get the recipe back. it's not like the LW tortoise scale patterns, the NPCs won't teach you to create them if you lose the pattern Luckily, it doesn't bind to you, so you can use it and still throw it on an alt. or, in my case, buy one from AH because the recipe wasn't available. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar