Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 simdi bi scp yazdık arkadasım diemaster ile lakin bir sorun var. simdi benim istedigim su. senior gm playeri-couns counsu-seer playere couns (plevel 2) verdigimiz zaman couns olmuyor. scp asagıda buyrun bu sorunu nasıl cozeriz. [itemdef i_plevel_ver] name=Plevel id=i_book_open type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special ON=@CREATE color 0482 attr attr_newbie ON=@CLICK MESSAGE [Gm Book] ON=@DCLICK if ( > 3) src.smg Yetki vereceginiz sahisi seciniz... target return 1 else return 1 endif endif ON=@TARGON_CHAR dialog d_plevel_ver [DIALOG d_plevel_ver] 0,0 nodispose page 0 resizepic 124 92 5054 390 280 text 162 100 920 0 text 150 153 920 1 resizepic 247 150 3000 239 26 textentry 250 155 150 25 0 0 2 text 150 191 920 3 resizepic 248 190 3000 237 23 textentry 250 191 150 25 0 1 4 text 148 230 920 5 text 150 250 920 6 button 480 340 4006 4007 1 0 1 [DIALOG d_plevel_ver text] Plevel Verme Kullanici Adi: > Plevel Degeri: > PLayer kisa bilgileri Kullanici Adi: Plevel: [DIALOG d_plevel_ver button] ON=1 serv.account > plevel > src.smg İsimli kisinin plevel degerini > yaptiniz... return 1[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 serv.account yerine src.targ.account.plevel 3 gibi yapın
Faust Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 scriptten plevel veremezsiniz. çünkü sphere bunu ext_cmd şekline komut yürütme şeklinde algılıyor ve scripti çalıştırmıyor. bunun için şu scripti incele. ben bir ara yapmıştım. burada örneklerle scriptlerden priv komutlarını çalıştırabilirsin. [EVENTS e_account_names] on=@login IF (,EOF)>) SRC.NEWITEM i_acctdel SRC.ACT.P= SRC.ACT.TAG.ACCWHY=Attention Players: has entered an illegal Acct Name. SRC.ACT.TAG.ACCOUNT= SRC.ACT.TIMER RETURN 1 ELSEIF (,administrator)>) SRC.NEWITEM i_acctblo SRC.ACT.P= SRC.ACT.TAG.ACCWHY=Attention Players: has accessed the Administrator Acct. This Acct has been blocked. SRC.ACT.TAG.ACCOUNT= SRC.ACT.TIMER RETURN 1 ELSEIF ((,REMOTEADMIN)>) SRC.NEWITEM i_acctblo SRC.ACT.P= SRC.ACT.TAG.ACCWHY=Attention Players: has accessed the RemoteAdmin Acct. This Acct has been blocked. SRC.ACT.TAG.ACCOUNT= SRC.ACT.TIMER RETURN 1 ENDIF IF (,0.0.0)>) SRC.NEWITEM i_acctdis SRC.ACT.P= SRC.ACT.TAG.ACCWHY=Attention Players: - attempted to use an illegal client. SRC.ACT.TAG.ACCOUNT= SRC.ACT.TIMER RETURN 1 ENDIF //account fix items [ITEMDEF i_acctdel] DEFNAME=i_acctdel ID=i_memory TYPE=t_eq_script ON=@TIMER SERV.ACCOUNT DELETE SERV.ALLCLIENTS HEAR RETURN 1 [ITEMDEF i_acctblo] DEFNAME=i_acctblo ID=i_memory TYPE=t_eq_script ON=@TIMER SERV.ACCOUNT BLOCK 1 SERV.ALLCLIENTS HEAR RETURN 1 [ITEMDEF i_acctdis] DEFNAME=i_acctdis ID=i_memory TYPE=t_eq_script ON=@TIMER SERV.ACCOUNT DISCONNECT SERV.ALLCLIENTS HEAR RETURN 1[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
avp Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 e bunu forumlarda belirtmek yerine bize sorsaydin ya pawliger'cim butun gün oyundasin nede olsa :) ciq ciq ciq[signature][hline]nedir bu avp?
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Up yokmu bilen ?[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sana dedigim seyi yaparsan buyuk ihtimal olacaktir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yukardaki scripttende alinti yaparak; oradaki item'i su sekilde degis timer trigger'ini on=@timer serv.account plevel serv.account update return 1 $eklinde, gump'ida tag vererek yap, tahminimce olacaktir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Arkadaslar sorunu cozdum gerek kalmadı.[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Dmx onunla alakası yok. ama genede saol sana gondercem incelersin. Ps:Bu arada paticikde bir ilki gerceklestirmis olduk.in game plevel olayını cozmus bulunuyoruz.:) yardımcı olmaya calısan arkadaslara tesekkur ederiz.[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Taina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 scripts de fearless ın yazdıgı .account olayi vardı orayı incele derim sorunsuz calısıor abi...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Taina cim sorunu cozdum ayrica fearless in scp si de sorunlu calismiyor ona bakdim ama o daha kotu oldu.ben halletim saol.[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Öne çıkan mesajlar