diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konu Dışına yazdım çünkü en hızlı şekilde gerçek fiyatı öğrenmem gerekio yemeyelim kazık falan . Bakın benim liste şöyle US den shipping para 0 diyo falan daha önce alışveriş yapanınız varsa acil yardım edebilirmi bana gerçekten kaç paraya mal olur gümrük falan girio mu işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gümrük girmez de, yani en azından benim 2 siparişimde de girmedi, Shipping $0.00 ilginç. Satıcı Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bi kontrol et. Yapıyorsa ver siparişini gitsin. Adama mail de atabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 birde ötekilerin shipping ücretleri uygun mu sizce + o canada lı herifler az çakal değilmiş ha onların hepsini arxivde direk buldum bedava :D remove lıcam şimdiğ onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asinanyavuz said: Gümrük girmez de, yani en azından benim 2 siparişimde de girmedi, Shipping $0.00 ilginç. Satıcı Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bi kontrol et. Yapıyorsa ver siparişini gitsin. Adama mail de atabilirsin tabi. bunu nasıl kontrol edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bookseller Information'da Shipping Terms'e bak. Orda exception filan yazmadıysa yapıyodur yorumu yapıyorum ben direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi 6$ bi tanesi 10$ öteki ama toplamda 20 lira eden şeyi 60 liraya alıyoruz ya ne shipping miş bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla bi gün sırf kitap almaya amerikaya ingiltereye gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 "this is an ebook" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gerçi amazon da baktım aldığım kitapların fiyatına toplamda 140 $ edio ahahaha böyle daha iyi oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar