diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konu Dışına yazdım çünkü en hızlı şekilde gerçek fiyatı öğrenmem gerekio yemeyelim kazık falan . Bakın benim liste şöyle US den shipping para 0 diyo falan daha önce alışveriş yapanınız varsa acil yardım edebilirmi bana gerçekten kaç paraya mal olur gümrük falan girio mu işin içine
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gümrük girmez de, yani en azından benim 2 siparişimde de girmedi, Shipping $0.00 ilginç. Satıcı Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bi kontrol et. Yapıyorsa ver siparişini gitsin. Adama mail de atabilirsin tabi.
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 birde ötekilerin shipping ücretleri uygun mu sizce + o canada lı herifler az çakal değilmiş ha onların hepsini arxivde direk buldum bedava :D remove lıcam şimdiğ onları
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asinanyavuz said: Gümrük girmez de, yani en azından benim 2 siparişimde de girmedi, Shipping $0.00 ilginç. Satıcı Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bi kontrol et. Yapıyorsa ver siparişini gitsin. Adama mail de atabilirsin tabi. bunu nasıl kontrol edicem
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bookseller Information'da Shipping Terms'e bak. Orda exception filan yazmadıysa yapıyodur yorumu yapıyorum ben direk :)
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi 6$ bi tanesi 10$ öteki ama toplamda 20 lira eden şeyi 60 liraya alıyoruz ya ne shipping miş bu be
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla bi gün sırf kitap almaya amerikaya ingiltereye gidicem
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gerçi amazon da baktım aldığım kitapların fiyatına toplamda 140 $ edio ahahaha böyle daha iyi oldu şimdi
Öne çıkan mesajlar