nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 foto isteriz ya da tutorial gibi bi sey hazırlarsan super olur,amerikayı gezicekler tavsiyeler seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 resim cekemedim hic. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 camaro degil abi 67 mustang olmalı kırmızı :)cabrio dememe gerek yok herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cabrio mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 DiadanLocke said: resim cekemedim hic. :( horriişiiid!! pişman olacaksın adamın, çok pişman olacaksın anlıyor musun dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Giovanni said: camaro degil abi 67 mustang olmalı kırmızı :)cabrio dememe gerek yok herhalde :) hatta hayır pontiac firebird olmalı. T-top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 trans-am olmalı.. bi de kamyoncularla da telsizden konuşmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yeni konu acmak istemedigim icin buraya yaziyorum is nedeniyle ayin 24 une kadar newyork yakinlarinda bi yerde olacagiz aksam 5.30 6.00 dan sonra bos olacagim aklimda gezilecek yerler olarak broadway, empire states, times square var baska nereleri gezmemi onerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gelmeyin, hava cok soguk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hani resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 geldik bile suan egitim tarzi bisey var aksama bitcek. yuz felci gecirme tehlikesine ragmen empire states e gece cikmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fotoraf cektirmeyi unutmayin, orda fotoraf kisminda calisan turk arkadaslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 surusune foto cektirdik times meydaninda empire states de . BU arada amerika da avrupadaki gibi tax refund olayi varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gezdim tozdum bölümüne pek uğramazdım artık hiç uğramıcam, okudum gece gece özendim yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar