DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yarin sabah Los Angeles'tan yola cikip Virginia'ya kadar arabayla gidicem. 4 gun falan surer sanirim. Resimler cekip koyucam buraya bakalim. 4-5 gun sonra gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hadi iyi yolculuklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sagol :) cok uzun olucak ama cok da zevkli olucak insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 iyi yolculuklar :) araba ne ? :) belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kansastan gecersen beklerim, bi yemek ismarlariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 vay arkadaş bu amerikada amma büyük ya bi yerden bi yere gitmek 1 hafta sürüo nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 @Giovanni: Araba Ford Explorer 99 model 2 kapi. Saglam gibi ama bakalim insallah bi sorun cikarmaz :) @MaD: Kansas'tan gecmiyorum ya maalesef :( olsa gelirdim. Arizona, New Mexico, Teksas, Oklahoma, Arkansas, Tennessee'den gecip Virginia eyaletine ulasicam. Off gozumde buyudu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oklahomaya yakinim ben neresinden geciceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Tam Oklahoma sehrinin icinden gecicem. Interstate 40'i kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Aklıma bilimum Hard Truck ve 18WoS oyunlarıyla anılarımı getirdi bu muhabbet :) İyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eheh evet onlar gibi olacak. Muzikleri hazirliyorum simdi. Bi yatamadim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hocam araba varsa durduğun kabahat ful depo 10 dolara falan geliyomuş sanırım Greeny dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 40 dolara dolduruyorum ben depomu bu arada oklahoma cityde bir pati bulusmasi olacak gibin eheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bakalim ya orda durursam ama durucam sanirim. :) arizonadyim simdi grand canyonu gectim bi kasabadayim internet de buldum ohh mis. Yarin gene devam yola. bugun 8.30 saat surdu sanirim. cruise control varmis arabada bastim tak diye aldi ayagimdan gazi cikardim terlikleri oooh. rahatti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tek basina misin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tavsiye otostopcu alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 otobanda dehşet - 13 Kanal D-21:00 Türk genci Can Amerika'yı baştan başa gezmek için arabasına atlayıp yola çıkar. Ancak öngöremediği olaylar onu ufak bir kasabada hayatının mücadelesini vermeye zorlar. Tür: Gerilim Süre: 96dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuya limon sikicam da, gecen yaz 3 dolardi benzinin galonu, 6 dolar oldu soylentileri dolasiyor? ben ne cenabet adamim lan gittigim yeri karartiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 way bea bende turkiye turu yapsam nası oolur acabaa şöyle ankara ısparta arası bi turkiye turu... ne guzel afyon ustunden 6 saatte biter evet haftasonu dusuneyim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Evet yalnizim arkadaslar. Su an Teksas'ta Amarillo diye bir kasabaya geldim bu gece burda kalicam. Yarin Oklahoma City'den gecicem ama maDmaXimus'la pati bulusmasi yapamicaz maalesef. Benzin bati yakasinda, Los Angeles'ta falan 4'ten basliyordu en az 3.95'ti. Doguya gittikce ucuzladi, 3.65 bile gordum. Bu arada dasaaa, gercekten bir kasabaya gittim, benzin almak istiyorum her yer kapali. Bombos yikik dokuk binalar gordum tirstim hafiften ve uzaklastim yavasca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu baltalamak gibi olmasin ama aklima bi anim geldi.. Bende gecen sene arkadaslarla melbourne gitmistim arabayla (1000 km, 1500 yaptik biz zigzaglarla), benzinin bitmesine 100 km kalmisti, 100 km boyunca benzin bulamadik, gece 12 gibi, en son bi yere geldik benzinlik var ama kapali, burada sabahlayalim benzin alalim oyle gidelim dedik, cunku 5 km falan ya goturur ya goturmezdi araba.. gece karanlik kopekler uluyo falan, tam bi korku filmi seti, insaa etsen bu kadar guzeli cikmaz.. ortaligi bi kolacan edelim dedik belki bisiler goruruz diye, bi motel gorduk gittik, kimse yok gozunun alabildigine, kopek ulumasi ve ruzgar sesi disinda.. kapiyi caldik, bi tayvanli kadin cikti, korku filmi karakteri tam.. dialog soyle gerceklesti turkcesiyle.. (biz 3 kisi kapida kadinla konusuyoruz, bir kisi arabada uyuyo 100 metre falan var aramizda) biz: merhaba acik misiniz acaba? kadin: nereden geliyosunuz hihihihi (kadinin ince bi gulusu var her cumlenin sonunda) biz: melbourne e gezmeye gidiyoduk benzin bitti, kalacak yer bakiyoduk, benzin bulabilecegimiz bir yer biliyorsaniz o da olur yakinlarda.. kadin: bu saatte acik hic bir yer bulamazsiniz hihihihi.. biz: peki oda var mi? kadin: neredensiniz? hihihihi biz: iii sey, turkiye.. kadin: hihih guzel hihihi, benzininiz bitti demek.. biz: evet, kalacak yer varsa acilana kadar uyumayi dusunuyoruz. kadin: var var hihihihi.. boyle bi sure gitti muhabbet, bir arkadas bu arada tirsti arabadaki arkadasa bakmaya gitti ne olur ne olmaz, biz zaten cozulduk yani iyice, hani 5 azman zenciyle sizi bi odaya kapattiklarini dusunun, oyle bir ruh haline soktu kadin bizi, ciddi korktuk yani.. sonra allahtan kocasi geldi o adam gibi bisiydi konustuk anlastik.. gulmedi en azindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Offf korkutucuymus ya kadin :) bir de hic bilmedigin yerdesin bugun aynen senin anlattigin gibi oldu, tirstim resmen ya. Neyse yatayim artik, yarin yola devam. Arkansas beni bekler. Arkan saz, onun zurna. AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 BITTII! Geldim sonunda :) ohh be dunya varmis. Cok guzeldi zevkliydi ama yorucuydu ayni zamanda. Bir de firtinanin icinden falan gectim galiba, 2 gun durmadan yagmur yagdi, onumu zor gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 e hani fotolar, heni yol hikayeleri... hani yolda arabana alıp öldürdüğün ve gömdüğün fahişeler.. çabuk söyle nereye gömdün onları! itiraf et lanet olası itiraf et!! -şerif bu yöntemin işe yaramayacağını söylemiştim. +ama denemedi diyemezsin. hem fbi gözlüklerim de var -iyisi mi biz gerçek fbi'ı bekliyelim +si ay ey'im ben! -şerif siz gidip dinlenin bence +si-ay-ey-im-ben , si-ay-ey-im-ben, si-ay-ey-im-ben, and bingo was his name O! -õ_Ô! +BINGO! yani çözdüm ben olayı -gel şerifim gel hele bi su iç de soluklan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dasaaa said: e hani fotolar, heni yol hikayeleri... hani yolda arabana alıp öldürdüğün ve gömdüğün fahişeler.. çabuk söyle nereye gömdün onları! itiraf et lanet olası itiraf et!! arabası camaro deilmiş bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar