Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Turu

DiadanLocke

Öne çıkan mesajlar

Evet yalnizim arkadaslar. Su an Teksas'ta Amarillo diye bir kasabaya geldim bu gece burda kalicam. Yarin Oklahoma City'den gecicem ama maDmaXimus'la pati bulusmasi yapamicaz maalesef.
Benzin bati yakasinda, Los Angeles'ta falan 4'ten basliyordu en az 3.95'ti. Doguya gittikce ucuzladi, 3.65 bile gordum.
Bu arada dasaaa, gercekten bir kasabaya gittim, benzin almak istiyorum her yer kapali. Bombos yikik dokuk binalar gordum tirstim hafiften ve uzaklastim yavasca...
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu baltalamak gibi olmasin ama aklima bi anim geldi..

Bende gecen sene arkadaslarla melbourne gitmistim arabayla (1000 km, 1500 yaptik biz zigzaglarla), benzinin bitmesine 100 km kalmisti, 100 km boyunca benzin bulamadik, gece 12 gibi, en son bi yere geldik benzinlik var ama kapali, burada sabahlayalim benzin alalim oyle gidelim dedik, cunku 5 km falan ya goturur ya goturmezdi araba..

gece karanlik kopekler uluyo falan, tam bi korku filmi seti, insaa etsen bu kadar guzeli cikmaz.. ortaligi bi kolacan edelim dedik belki bisiler goruruz diye, bi motel gorduk gittik, kimse yok gozunun alabildigine, kopek ulumasi ve ruzgar sesi disinda..

kapiyi caldik, bi tayvanli kadin cikti, korku filmi karakteri tam.. dialog soyle gerceklesti turkcesiyle..

(biz 3 kisi kapida kadinla konusuyoruz, bir kisi arabada uyuyo 100 metre falan var aramizda)

biz: merhaba acik misiniz acaba?
kadin: nereden geliyosunuz hihihihi (kadinin ince bi gulusu var her cumlenin sonunda)
biz: melbourne e gezmeye gidiyoduk benzin bitti, kalacak yer bakiyoduk, benzin bulabilecegimiz bir yer biliyorsaniz o da olur yakinlarda..
kadin: bu saatte acik hic bir yer bulamazsiniz hihihihi..
biz: peki oda var mi?
kadin: neredensiniz? hihihihi
biz: iii sey, turkiye..
kadin: hihih guzel hihihi, benzininiz bitti demek..
biz: evet, kalacak yer varsa acilana kadar uyumayi dusunuyoruz.
kadin: var var hihihihi..

boyle bi sure gitti muhabbet, bir arkadas bu arada tirsti arabadaki arkadasa bakmaya gitti ne olur ne olmaz, biz zaten cozulduk yani iyice, hani 5 azman zenciyle sizi bi odaya kapattiklarini dusunun, oyle bir ruh haline soktu kadin bizi, ciddi korktuk yani.. sonra allahtan kocasi geldi o adam gibi bisiydi konustuk anlastik..

gulmedi en azindan..
Sosyal ağlarda paylaş

e hani fotolar, heni yol hikayeleri...

hani yolda arabana alıp öldürdüğün ve gömdüğün fahişeler.. çabuk söyle nereye gömdün onları! itiraf et lanet olası itiraf et!!
-şerif bu yöntemin işe yaramayacağını söylemiştim.
+ama denemedi diyemezsin. hem fbi gözlüklerim de var
-iyisi mi biz gerçek fbi'ı bekliyelim
+si ay ey'im ben!
-şerif siz gidip dinlenin bence
+si-ay-ey-im-ben , si-ay-ey-im-ben, si-ay-ey-im-ben, and bingo was his name O!
-õ_Ô!
+BINGO! yani çözdüm ben olayı
-gel şerifim gel hele bi su iç de soluklan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...