Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Eft beyler size sorum var hazır dünya nerden bulup indirebilirim spnları hazır vendorların hazır olup bi dünya hangi siteden bulabiilrim şimdiden yardımlarınız için teşşekür ederim.Hepinize kolay gelsin...
LioN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ben Ce kendin yap. uo.anet.net.tr/ultimadevelopers'den arastir veya buraya arama yap map yaz cikar bosuna topic acma.
LioN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 veya http://www.paticik.com/forum/view.php?id=63106 www.dbsource.net/dbsource adresinde map bölümünde degişik haritalar var [Bu mesaj LioN tarafından 02 Nisan 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Lıon teşekkür ederim ama ben tamamen bi harita istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama dungeonlarda yaratık spwnları ve binek spwnları hepsi hazır olmasını istiyorum galiba çok şey istiyorum bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim çünkü çoğu baktığım sitelerde olan maplerde genelde vendorları koymuş bırakmışlar Herkeze Kolay gelsin....
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41825[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hehhe Faust saolsın ama bunu galiba baya eski yapmışsın ve tıkladığım her sitede böle bi site yok diyo arada Dbsorce den indirdiğim bi map var ama benim istediğim gibi değil :(
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 angel istediğin şey çok fazla. hazır dünya kullanmanı önermem zaten. kendi spawn gruplarını yapıp kendin doldursan daha iyi olur.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Angel123 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Faust biliyorum ama ne yapabilirim sphere ile fazla bi bilgim yok yaratık koyuyuyorum sorun oluyo çıkmıyo npc si koyuyorum taa nerelere kadar senin söylediğin sitede şu an da yok galiba sadece npc i lerin olduğu bi map bile yeter ama o söylediğiniz site kapanmış :( yardımların için teşşekür ederim....
Öne çıkan mesajlar