Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır dünya nerden bulabilirim???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eft beyler size sorum var hazır dünya nerden bulup indirebilirim spnları hazır vendorların hazır olup bi dünya hangi siteden bulabiilrim şimdiden yardımlarınız için teşşekür ederim.Hepinize kolay gelsin...
Mesaj tarihi:
veya http://www.paticik.com/forum/view.php?id=63106

www.dbsource.net/dbsource adresinde map bölümünde degişik haritalar var

[Bu mesaj LioN tarafından 02 Nisan 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lıon teşekkür ederim ama ben tamamen bi harita istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama dungeonlarda yaratık spwnları ve binek spwnları hepsi hazır olmasını istiyorum galiba çok şey istiyorum bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim çünkü çoğu baktığım sitelerde olan maplerde genelde vendorları koymuş bırakmışlar
Herkeze Kolay gelsin....
Mesaj tarihi:
Hehhe Faust saolsın ama bunu galiba baya eski yapmışsın ve tıkladığım her sitede böle bi site yok diyo arada Dbsorce den indirdiğim bi map var ama benim istediğim gibi değil :(
Mesaj tarihi:
Faust biliyorum ama ne yapabilirim sphere ile fazla bi bilgim yok yaratık koyuyuyorum sorun oluyo çıkmıyo npc si koyuyorum taa nerelere kadar senin söylediğin sitede şu an da yok galiba sadece npc i lerin olduğu bi map bile yeter ama o söylediğiniz site kapanmış :( yardımların için teşşekür ederim....
  • Yeni Oluştur...