BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yok mu kumburgazda bir insan evladı çok sıkıldım burada :D dışardakilerle takılmakta istemiyorum şimdi muhabbetleri sıkıyor o_O patiden insan var mı kumburgazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bizi adamdan saymıyosun x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sen kumburgazda mısın ki şu anda :D en son istiklale gidiyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyi sabır valla. 1 hafta kumgurgaz'da geçirmek. acayip yani. dıptıs'lı şahin'lerden bıkkınlık gelmedi mi? bence evden kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 1 hafta mı :D 1 ay oldu :D kaçıcamda paramı elimden aldılar T_T kaçamıyorum :D hayır bankadar yok yakınlarda parada çekemiyorum nasıl bir işkencedir allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar