PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 buğra said: nileppezdel said: Ya benim bi arkadaşım da bu yurt ve öğrenim kredisi olayına başvurmaya çalışıyor sanırım. Ama ösym sitesinde internet şifresini kabul etmiyormuş. Acaba başka bir şifre mi girmesi lazım bi bilen haber ederse çok sevinirim. Tüh yetişemedik sanırım:(. Osym merkezinden şifresini tekrar alması gerekiyordu. aynısını yazacaktm da başvuru tarihi geçti :( birde ben hazırlıktayım ama başvurdum atlarsam verirler değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gecen sene 1. sınıfa başlamıştım o zaman bursa başvurmadım atladım yada bu sene kaçırmak istemiyordum ama Kredi ve Yurtlar Kurumunun sitesinde başvurular sona erdi gibi bişey yazıyor. Arkadaşlar başvurmuştu o zaman ve ayda 160 lira civarı bir para alıyorlardı. Ama onlar üniversite açıldıktan da bir süre sonra başvurmuşlardı. Ben de bu sene öyle yaparım diye düşünüyordum.. Durum nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aynı şey benim başıma geldi sbnn. ve öle bi umutla bekliyorum eylül sonrasını. ama %90 3 ağustosta başvurular sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben 2.sınıfım. Bu sene katkı kredisi almaya başlamak istedik. Sitede şifre sordu. Üsküdardaki ösym merkezine gittim. Orada kocaman şifre bir milyon yazıyodu. Dedim bunu da ticarete dökmüşler. Sıra bana geldiğinde sen ikinci sınıfsın burdan kayıt yaptırılamıyor denildi. Senin işin okulda oluyo falan dediler. Neyse Üsküdar dan okula gittim. Okulum nişantaşında. Öğrenci işleri herzaman ki gibi böğn böğnn baktılar. O ne kurban dediler bize böyle bi bilgi gelmedi. Neyse bu işlerden biraz anlayan biri geldi Kredi Yurtlar Kurumuna gidiceksin dedi. Dedim orası nerde. Cağaloğlundaymış.. Oyşşşşşş. sabahtan beri bu iş için koşturuyorum alıcam lan bugun dedim illa ki bu katkı kredisini. Gttim KYK'na. Bi çingtene mahallesi arasında. Bulana kadar anam ağladı. Kimse de bilmiyo nerde olduğunu. Neyse gittim. Kan ter içindeyim. VEE oradaki kadın "ara sınıfların başvurusu 3 ağustosta bitti yavrum" dedi.... Lanet olsun içimdeki insan sevgisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 arasınıf başvuruların bittiğine emin misiniz?ben sitesinde bakındım o kadar hiç görmedim bile ne zaman açılmıştı ki? yeni kayıt olacaklarınki vardı sadece. edit:ki hala da yok öyle bir duyuru,yeni kayıt olacaklara var sadece hala: 2008-2009 Öğretim döneminde öğrenci seçme ve yerleştirme sınavına girerek bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden YURTKUR yurtlarında barınmak,burs,öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrencilerin başvuru süresi sona ermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 AZCIK AKLI OLAN KATKI ÖĞRENİM KREDİSİ ALMASIN eğeerki gerçekten ihtiyacın yoksa ayda bir harçlık diye alınan o para mezun olunca catır çatır alınıyor, ben 5 sene boyunca aldım, yazın sonunda ödeme Planı geldi harÇ kredisiyle beraber 10 bin ytl yaklaşık.. yanlış duymadınız, aldığım büütün paraları barda pavyonda yedim tabiri caiz ise, bu gün fitil fitil öedeyecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 10bin ytl az ki?5 yıl almışsın,aylık 100 almış olsan zamanında 10 ayda adığın para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://www.kyk.gov.tr/ortakisim/yurtbasvuru.htm olay bu linkte ara sınıfların yattara oluşu da benim aklıma takılan başlıkta yurt başvuruları denmesi. yani hala içimde bi umut kredi alabileceğimi söylüyo ama sanırım düşük bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 edit: aehauehs ilk sayfanın son mesajına cevap vermeye kalkan mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 CthuLhu said: 10bin ytl az ki?5 yıl almışsın,aylık 100 almış olsan zamanında 10 ayda adığın paraokuman mı yok anlaman mı yoksa eğleniyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öğrenim kredisi olan aklı olan almasın demişsin?ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya İBB ye nasıl başvuruluyo sitede bulamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 siteye gir sağda ikinci banner https://egitimyardimi.ibb.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sağol koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 belediye kaç para veriyo bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 100 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 byzasz said: CthuLhu said: 10bin ytl az ki?5 yıl almışsın,aylık 100 almış olsan zamanında 10 ayda adığın paraokuman mı yok anlaman mı yoksa eğleniyormusun 100 aylık para almışlar adamdan :) Sonuçta bu kredi, nasıl ihtiyacınız olmadığı halde yoldan geçerken kredi veren bankaya girip almıyor iseniz bunu da ihtiyacı olmayanın alması gereksiz. Sonuçta daha fazla para odeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya tefeye göre artan birşey o kadar da binmiyor o değil de ben bu krediyi nasıl dondurabilirim ihtiyacım kalmadı kendi evimde okuyorum su an?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar