wEll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Arkadaşlar şöyle biraz da burslardan bahsetsek. Hangi kurumlar, nereler, kimler burslar veriyo. Neler gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Tog veya CYDD gibi yardım kurulusları bulundugun şehrin sanayi odaları gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yanlız kimse nerden burs aldıgını ya da basvurabileceğini soylemiyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 herkes kendine müslüman çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yaşadığın ilde önde gelen zenginlerin verip vermediğini, kendi ilinin belediyesinin verip vermediğini araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yalnız o tog ve cydd'nin burslarını almak için afedersiniz ama bi yerlerinizi yırtmanız daha doğrusu TORPİL sahibi olmanız gerekiyor. tog yine daha iyi de cydd yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yurtkura 2. senede falan başvurulabilir mi. yani illa ilk seneden başlamak gerekmez di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yurtkur başvurusu yaparken yüksek ücretli yurtlar ve genel yurtlardan kasıt nedir? %99 burs çıkmayacağını bildiğin halde "Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum"'u seçince yalnızca kredi gelebilir değil mi? yoksa "Burs veya Öğrenim kredisi istiyorum" u mu seçmek gerekli kredi için. ya da "Katkı kredisi istiyorum" u mu seçmek lazım? meslek kodu fln nedir bunlar nasıl başvurucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 burs bildiğin geri ödemesiz beleş burs,öğrenim dediği geri ödemeli burs yani kredi,katsı kredisi de dönem içinde ödeyecğin harçlara verilen burs;yani şöyle ki katkı kredisi alırsan okul harcının çok az bi kısmını ödüyosun.mesela benim dönemlik 150ytl yanılmıyosam ama katkı kredisi aldığım için geçen sene 25ytl ödemiştim dönemlik.bence sen 'burs,öğrenim ve katkı kredisin istiyorum'u seç.belli de olmaz çıkar belki hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arada yeniyim ben çok yeni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 canım benim :P Evetr hepsini seç hepsini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 katkı kredisi de geri ödeniyor diye biliyorum,yanlış olabilirim ama sanmıyorum adı üstünde kredi. burs istiyorsan ilk yırdan başvur,krediye istediğin yıl başvur alırısn.bi de ikinci öğretmsen burs zor yurtkurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ara sınıfım.(2ye geçtim) öğrenim kredisinin son başvuru zamanı benim için geçti mi acaba böle garip bi ikileme soktular. öğrenci işleri eylülde başvuru alıyoruz diyor. kyk da son gün 3 ağustos diyor. ama bi yandan kyk nın listesine bakıyorum son gün dediği şey sadece yurtlar içinmiş gibi bi başlık atmışlar. şimdi ikilemdeyim. alamayacakmıyız yoksa krediye daha sonra da başvurabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kredi gördüysen kyk da başvurunu yap muhtemelen öğrenci işlerinin dediği şey, başvurunun resmileştirilmesi gibi bişeydir ben de 1. seneden sonra başvurdum yine öyle bişeydi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben bu geri ödenenden almak istiyom ama bir kaç sorum olucak 1- ne kadar veriyorlar aylık 2- alma sansım ne kadar herkes alabiliyormu 3- 12 aymı veriyorlar 9 aymı 4- nafaka ödenenlere vermiyolarmış doğrumu 5- birde bu ösyeminin sayfasında yurt içinde var onu bos bırakıp işlem yapılabiliyormu?? ha bide geri ödenen hangi seçenek oluyor?? edit : yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Öğrenim ve katkı kredisi her türlü okul bitince ödeniyor devlet bursu 2 öğrt. seniz eğer unutun cunku 1 ogrt. bile alamayan cok insan var. Onun dısında yüksek ücretli yurtlar demek istediği meb bağlı özel yurtlar atıyorum sen yurt kura aylık 60 ytl veriyorsan ozel yurda 200 ytl ve üstü veriyorsun aradaki fark bu. Bunun dısında benim bildiğin kadarıyla burs basvuruları öss sayfası dısında olmuyor eskiden size gelen tercih formundaydı simdi sanal ortama aktarmıslar ve ek olarak öğrenim kredisine son sınıf öğrenci bile olsanız yüzde yüz cıkıyor. Gerekenleri tam olarak izah edebildiysem eğer sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 farklı bi sınıfsak öğrenim kredisine nasıl başvurabiliyoruz? ösym nin sitesinde össye girdiğimiz kimlik no/pass olayları soruluyor. girmediğimizden dolayı oradan başvuramıyoruz şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 strangegoodby said: ben bu geri ödenenden almak istiyom ama bir kaç sorum olucak 1- ne kadar veriyorlar aylık 2- alma sansım ne kadar herkes alabiliyormu 3- 12 aymı veriyorlar 9 aymı 4- nafaka ödenenlere vermiyolarmış doğrumu 5- birde bu ösyeminin sayfasında yurt içinde var onu bos bırakıp işlem yapılabiliyormu?? ha bide geri ödenen hangi seçenek oluyor?? edit : yazım hatası 1 - şuan 160 ytl 2 - katkı kredisi senin dediğin, yüksek ihtimal 3 - 12 4 - bilmiyorum 5 - bilmiyorum katkı kredisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Letsgetthesunshine said: Öğrenim ve katkı kredisi her türlü okul bitince ödeniyor devlet bursu 2 öğrt. seniz eğer unutun cunku 1 ogrt. bile alamayan cok insan var. yok böyle bir şey ben 2.öğretim okudum bitirdim 4 yıl boyunca başbakanlık bursuyla okudum ki ben aban çıkmaz diye krediye başvurmultum... muhtemelen yanlış doldurudm ya da çok fakiran gördüler beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Nexus said: ara sınıfım.(2ye geçtim) öğrenim kredisinin son başvuru zamanı benim için geçti mi acaba böle garip bi ikileme soktular. öğrenci işleri eylülde başvuru alıyoruz diyor. kyk da son gün 3 ağustos diyor. ama bi yandan kyk nın listesine bakıyorum son gün dediği şey sadece yurtlar içinmiş gibi bi başlık atmışlar. şimdi ikilemdeyim. alamayacakmıyız yoksa krediye daha sonra da başvurabiliyor muyum?daha başlamamış olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 strangegoodby said: ben bu geri ödenenden almak istiyom ama bir kaç sorum olucak 1- ne kadar veriyorlar aylık 2- alma sansım ne kadar herkes alabiliyormu 3- 12 aymı veriyorlar 9 aymı 4- nafaka ödenenlere vermiyolarmış doğrumu 5- birde bu ösyeminin sayfasında yurt içinde var onu bos bırakıp işlem yapılabiliyormu?? ha bide geri ödenen hangi seçenek oluyor?? edit : yazım hatası 1-160 bu yıl da 10 lira falan zam gelir sanırım 2-son 3 senedir başvuran herkese verdiler 312 4-? 5-başvuruları http://www.kyk.gov.tr 'den yapıyorsun @babacum başbakanlık zamanı veriyorlardı ama şimdi kyk'da olay ve cidden 2. öğretim olup da alan çok çok çok az ama unutun demek de abartı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fede said: strangegoodby said: ben bu geri ödenenden almak istiyom ama bir kaç sorum olucak 1- ne kadar veriyorlar aylık 2- alma sansım ne kadar herkes alabiliyormu 3- 12 aymı veriyorlar 9 aymı 4- nafaka ödenenlere vermiyolarmış doğrumu 5- birde bu ösyeminin sayfasında yurt içinde var onu bos bırakıp işlem yapılabiliyormu?? ha bide geri ödenen hangi seçenek oluyor?? edit : yazım hatası 1 - şuan 160 ytl 2 - katkı kredisi senin dediğin, yüksek ihtimal 3 - 12 4 - bilmiyorum 5 - bilmiyorum katkı kredisi CthuLhu said: strangegoodby said: ben bu geri ödenenden almak istiyom ama bir kaç sorum olucak 1- ne kadar veriyorlar aylık 2- alma sansım ne kadar herkes alabiliyormu 3- 12 aymı veriyorlar 9 aymı 4- nafaka ödenenlere vermiyolarmış doğrumu 5- birde bu ösyeminin sayfasında yurt içinde var onu bos bırakıp işlem yapılabiliyormu?? ha bide geri ödenen hangi seçenek oluyor?? edit : yazım hatası 1-160 bu yıl da 10 lira falan zam gelir sanırım 2-son 3 senedir başvuran herkese verdiler 312 4-? 5-başvuruları http://www.kyk.gov.tr 'den yapıyorsun @babacum başbakanlık zamanı veriyorlardı ama şimdi kyk'da olay ve cidden 2. öğretim olup da alan çok çok çok az ama unutun demek de abartı tabi cok saolun zaten basvuruyu yaptım bakalım gelicekmi su an tek sorun nafaka almam ve internette okudugum kadarıyla nafaka odenenlere verilmiyomus o yuzden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şimdi ben okulun (boun) yurdunda kalıcam. nerden başvurmam gerekiyor? yurtkurda da yurt başvurusu falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ya benim bi arkadaşım da bu yurt ve öğrenim kredisi olayına başvurmaya çalışıyor sanırım. Ama ösym sitesinde internet şifresini kabul etmiyormuş. Acaba başka bir şifre mi girmesi lazım bi bilen haber ederse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 nileppezdel said: Ya benim bi arkadaşım da bu yurt ve öğrenim kredisi olayına başvurmaya çalışıyor sanırım. Ama ösym sitesinde internet şifresini kabul etmiyormuş. Acaba başka bir şifre mi girmesi lazım bi bilen haber ederse çok sevinirim. Tüh yetişemedik sanırım:(. Osym merkezinden şifresini tekrar alması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar