CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 humm %100 olmayanıda mi var twinlab ın. okey onada dikkat ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 twinlab güzeldir. amerikan değilmi twinlab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Syntha-6 ve Whey beraber kullansam yararı olurmu ? Birini böle yavaş salınımlı protein misali sabah kalkınca falan. Diğerinide Antreman sonrası. yada onun yerine direk casein protein mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benim Bb.com dan geldi casein, whey pro creatin ve opti-men multi vit. Hepsi ON marka. Opti-Men süpermiş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dymatize kullanıyorum ben, pek güzel kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dymatize'ın sindirimi iyi de, ON daha iyi karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 protein tozunu kullanirken 1 scoop a ne kadar su veya süt kariştirip içmek lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 scoopuna göre değişir. 24 grlık falansa 250 ml su/süt yeterli. Daha büyükse 350 falan yeterli olur. Zaten insan gibi olan markalarda yazar ne kadara katacağın, sen toptan falan mı aldın 50 kilo :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet 24lük 1 scoop proteine 2 scoop su kattim içtim. biraz sayrek oldu gibi geldi. gerçi ilk defa kullaniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cok az su naptin. 1 scoop a ornegin 1,5 bardak (su bardagi) su falan kat. ben yogun seviyorum ornegin 2 scoop a , 250 ml su katiyorum ama sonra blanderda 2-3 dakika son surat karistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben 1-1.5 ölçeğe 2 bardak su koyuyorum en az. Nekadar su okadar güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar