Mathias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 30 dolar verdim. Normalde kilo sınırı 4. 9lbs ye denk geliyor euro da 150 euro sınırı var. Tekstil ürünleri de çok getirtiyorum oradan biliyorum. Kampanyalı 5lb %100 whey + 2lb casein whey + 90 kapsül opti-multi vitamin alacağım sanırım kargo dahil 180 liraya geliyor hepsi. Bunda kargo 50 dolar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Zegna said: arkadaslar yurt dısından protein tozu gibi fazla agırlıgı olan seyler ısmarlamak mantıklı degil. İyide 5 lbs paketler yurtdışında 40 dolar falan. 30 dolar kargo versen 70 dolar, yani 100 lira falan yapıyor. Aynısını Türkiye'den ısmarlasan 140-150 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 weight gainer'lar işe yarıyomu kilo alımında? optimum serious mass mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 İçinde bol kalori olan her türlü içecek kilo alımında işe yarar. İçinde carb olan protein shake'ler (aka weight gainer), süt, çikolatalı/meyvalı süt, meyve suyu vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 valla burda 5lb weider 200 lira. 5lb muscletech 180 lira iken ben gidip kargo dahil 170 lira verip 7lb whey alıp üstüne bedava multivitamin alıyorsam. 7 gün beklerim, yurtdışından optimum gelsin. Burda fiyatı aynı olan sadece hardline olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bundan ben bunu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu veya cikolatalisi superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya şimdi whey protein tozuyla bu serious mass'in farkı ne tam olarak? biri weight gainer diğeri protein tozu, gene aynı görevi yapmıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gainerda sikko kh lar var baya gerçi olmayan ürünlerde var ama dünya üzerinde 3 tane bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Cons said: gainerda sikko kh lar var baya gerçi olmayan ürünlerde var ama dünya üzerinde 3 tane bulabildim Haklısın. O yüzden protein tozuna abanıp karb açığını kendi başına kapatman daha iyi oluyor. Pilav, makarna, yulaf vs... Bence yulaf + süt + whey üçlüsüyle yapılacak öğün herhangi bir weightgainer'ı tokatlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet şaka gibi ama fedex shipping'e %40-50 zam geldi bodybuilding'de. Ağır paketler çok değişmedi ama küçük paketlerde direkt 30 dolar olan kargo 43 dolar falan oldu. Site ucuza amino falan almak için yalan oldu. DHL global express var ama o da trackingsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kgt'nin zararları veya yan etkileri var mı?almam lazm ayrıca amino haplarını protein kullanırken de alabilir miyiz? gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Revenant said: bu veya cikolatalisi superdir Bunun serving'i 350 gram. 6lbs olan kutu 8 serving sadece. Tamamen yalan bir ürün parasal olarak. Buna vereceğim para ile 5lb whey alır, 40gramlık serving ile rahat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 GOLD Standart WHEY protein die bir şey tavsiye edildi hakkında bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Standard güvenilir protein tozu işte. Al kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Laorx said: ya şimdi whey protein tozuyla bu serious mass'in farkı ne tam olarak? biri weight gainer diğeri protein tozu, gene aynı görevi yapmıyolar mı? biri dediğin gibi protein, diğerinde karbonhidrat vs de var kalorili baya. ben kilomu sabit tutmak/vermek istiyorum ama protein tozu kullanırım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kilo alamayanlara tavsiyem weight gainer shake'leri yerine protein tozu ve fıstık ezmesi kullanmaları. Bir tatlı kaşığı 1 fıstık ezmesi 100 kcal falan. 400-500 ml tam yağlı süt, 1-2 ölçek protein tozu, 4-5 kaşık fıstık ezmesi, 1-2 kaşık bal ile 1000 kcal'ı rahat geçiyorsun. Tadı da harika oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 GOLD Standart WHEY protein whey protein unıversal 2 bilir kişi bunları tavsıye ettı sızın oyunuz hangısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 on gold whey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kilo alamayanlara tavsiye; her gun 1 kavanoz fiskobirlik findik ezmesi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Kilo alma konusunda ben de zamanında sıkıntı yaşadım. Ne yersem yiyim hayatım boyunca 88kg'yi geçememiştim. Vücut geliştirmeye başladım. Günde 6 öğün yedim. (hatta sabah kalktığımda ve idman sonrası shake lerim ile, casein öğünü ile 7-8 öğün yedim) şuanda az miktar yağlı olarak (BF %15 gibi) 110kg'yim. Kendi tecrübeme göre kritik noktalar; 1- ağırlık çalışmak zorundasınız 2- iyi dinlenin. sağlam uyuyun 3- günde 6-7 öğün yiyin. (2,5 - 3 saatte bir) ama yağı az ve kompleks karb olanları tüketin. (bol bol makarna pilav yulaf) yüksek proteinli beslenin. 4- yatmadan önce casein alın. 5- vücudun en yıkımda olduğu anlarda (uykudan kalkınca ve idman sonrası) çok şekerli birşeyler ile protein alın. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman sürekli büyüyorsunuz. Büyüme ivmesi zamanla değişiyor ama büyümeye devam ediyorsunuz. Kendinize güvenin, disiplinli olun, bu işi benimseyin. Bu temel şeyleri doğru yapınca tıkır tıkır kilo alıcaksınız. Weightgainer kullanmaya (bence) pek gerek yok. Gainer içinde genelde dandik karb'lar oluyor. Biz ise bunların yerine makarna, pilav, yulaf koyuyoruz. Onun yerine protein tozu alın. Daha geniş bi kullanım alanı var. Birde ON Serious Mass in ölçek değerleri saçma. 50gr protein 300gr karb falan var bir ölçekte. Bunun yarısı bile gayet yeterli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eczacı biri geldi protein tozu kullanma bırakınca sarkma olur dedi aminoasit kullanman lagzım dıo siz ne dionuz bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bırak bu işleri diyorum. p.s : eczacıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Wolas said: eczacı biri geldi protein tozu kullanma bırakınca sarkma olur dedi aminoasit kullanman lagzım dıo siz ne dionuz bu konuya Diplomasını ve beynini çöpe atabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu şeyleri içenlerin pipisini kalkmama ihtimali varmış az ihtimalle doğrumu? ne olur alakası yok falan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar