Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protein ve amino asit hap tavsiye..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimde sizlere bir kac önerilerim olacak arkadaslar.

Antreman sonrasi kullanabileceginiz ve ideal urunler:
Weider mega forte
Optimum %100 whey protein veya benzeri WHEY protein.

Sabahlari yavas sindirimli protein tozlari idealdir.
Sabahlari kullanabileceginiz protein tozlari:
Ultimate nutrition sensation 81
Universal Animal Max
BSN ldp
Weider NSP
Bu urunlerin her biri Yavas sindirimli olan Caseinde icermekte.

Antreman önce BSN No-xplode olmazsa olmazlardandir. Kullaninca salondan cikmak istemeyeceksiniz.

Hacim icin Weider mega mass 4000, Optimum serious mass, universal gain fast, muscle juice gibi urunleri kullanabilirsiniz. Ayni zamanda kilo alamam sorununuz varsa bu urunleri kullanabilirsiniz.

Diyet zamaninda, Animal cuts cok iyi bir urundur ve uzun zamandir Türkiyede piyasasinda en cok satan diyet urunleri arasindadir.
Diger etkili urunler, weider likit carnitine, universal carnitech, Multipower liquid forte ve weider l-carnitine 500 mg.

Bunlarla beraber dünyada en cok satan multivitamin olan Animal pak kullanmanizi öneririm.
Ancak almadan önce icerigindeki tabletlere bir göz atmanizi öneririm:
https://www.supplementler.com/shop/images/Animal+Pak_1.jpg

Son olarak kreatinler var tabiki. Kreatinler arasinda piyasada su an en etkili ve cok satan urunu süphesiz Ultimate kre-alkalyn. Bunun disinda Optimumun Vassive-ce adli urunu kisa süre önce Türkiye piyasasina geldiki bununda cok iyi oldugunu okudum/duydum.

Bu ürünleri www.supplementler.com adli siteden aliyorum, 24 saat icinde teslim + her zaman bir hediye veriyorlar.

Saygilar
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
marka olarak hardline nasıl birşey, alsam ölür müyüm ? en ucuzu oda.araştırdım biraz yorumlara fln baktım ama pek fazla kötü yorum bulamadım bu marka ile ilgili.
Mesaj tarihi:
Hardline yerli malı bildiğim kadarıyla...

ve 3. sınıf ürünler üretiyor...

Protein tozunda en ideali Optimum Nutrition Gold Standad 100% Whey . bodybuilding.com un 1 numaralı satan ürünü... En kral protein tozu bu, tamamı whey isolate, tadı da iyi.

gittigidiyor.com a bakın bu ürünler için. çok iyi fiyatlar oluyor bazen.

Piyasada 140 lira olan BSN no-xplode u 70 liraya aldım mesela. Adanada falan kaçak bulup internetten satıyolar..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Optimum-Nutrition-100-Whey-Protein-2341-Gr-5-LBS.html
http://www.egevitamin.com/index.php?target=products&product_id=29800
ikisi de aynı ürün, yani Optimum Nutrition %100 Whey Protein. ama tam 65lira fark var!? sahtemi acaba?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Optimum dan uzak durun. Şu sıralar Türkiye sahte ve kaçak optimumlarla kaynıyor. Bir çok sanal mağaza artık satmıyor. Dikkat edin ve Distribütörü olan bir markanın ürünlerini kullanın. Optimum un Türkiye distribütörü bulunmuyor. Twinlab ve universal gibi ürünlere yönelin derim.
Hardline markası Türk markası ancak içeriği ithal edilir. Hiç bir farkı yok. Örneğin hardline creapure ile prolab creapure arasinda hiç bir fark yok. Aynı şekilde bipro nun içeriği optimumdan daha iyidir. Avrupanin en ciddi fabrikalarindan ithal edilmekte. Araştirin isterseniz.
Mesaj tarihi:
Protein ürünleri gainerler vs temelte toz haline getirilmiş yiyecektir sadece
Ciddi anlamda kas kütleniz yoksa ve çok yoğun çalışmıyorsanız önermem.Benim gibi benchde 60 kilo basıp vücuda biraz şekil vermek istiyorsanız normal öğünlerinizin yanında günde 5-7 yumurta beyazı aralarda az miktar ceviz badem işinizi fazlasıyla görür

tabi yoğun bir iş temponuz varsa yumurta beyazı peşinde koşamam gün boyu derseniz 1 bardak yağsız süte karıştırılmış whey nimet
Mesaj tarihi:
Evet protein shake çok pratik bir şey. 5 yumurta akıyla yapacağın omlet 20 gr falan protein içeriyor. Aynı miktarı yarım porsiyon protein shake ile alabiliyosun. Tadı çok daha güzel. Hazırlaması ve temizlemesi çok daha kolay. Ayrıca istediğin yere götürebiliyosun.

Ben kahvaltıda öyle tonlarca yumurta akı kullanmak yerine iki tane yumurta (sarısıyla birlikte) ve 50 gr az yağlı kaşarla omlet yapıyorum. Yaklaşık 300 kalori ve 30 gr protein. Tadı da mis gibi oluyor.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Optimum Nutrition'ın Türkiye'deki resmi distribütörü Yakamoz Gıda'dır. Optimumnutrition.com'a mail atıldığında Yakamoz'a yönlendiriyorlar. Diğer getiren firmalar başka toptancılardan mal alarak ithal ediyor ki zaten fiyatları da daha pahalı.
Mesaj tarihi:
"Metin Canel" said:

Optimum dan uzak durun. Şu sıralar Türkiye sahte ve kaçak optimumlarla kaynıyor. Bir çok sanal mağaza artık satmıyor. Dikkat edin ve Distribütörü olan bir markanın ürünlerini kullanın. Optimum un Türkiye distribütörü bulunmuyor. Twinlab ve universal gibi ürünlere yönelin derim.
Hardline markası Türk markası ancak içeriği ithal edilir. Hiç bir farkı yok. Örneğin hardline creapure ile prolab creapure arasinda hiç bir fark yok. Aynı şekilde bipro nun içeriği optimumdan daha iyidir. Avrupanin en ciddi fabrikalarindan ithal edilmekte. Araştirin isterseniz.

Metin Canel, supplementler.com ile bayağı bir haşır neşirsiniz galiba. Sürekli o sitenin elinde bulunan ürünleri göklere çıkarmışsınız ki bunlar weider ve hardline gibi sıradan markalar ( hardline'ı belki sıradan sınıflamasına bile sokamayız sıradanın altı diyebiliriz ancak. Weider ise amerika'da varlığını sürdüremeyen ancak türkiye'de eski alışkanlık olduğu için halen sempati beslenen bir marka )ama yıllardır yakamoz gıda tarafından optimum hakkında yok sahtesi vardır yok kaçağı vardır diye konuşuyorsunuz.

Yanlış anlamayın hardline ile weider'ı küçümsediğim yok ancak optimum ile aynı kalitede olabileceklerine inanmıyorum ve ek olarak optimum'a göre daha pahalılar. Yoksa supplementler.com da satılan bsn ve universal'in bazı ürünlerini yerine göre optimum un ürünlerine tercih ederim.

Supplementler.com yanlış hatırlamıyorsam optimum whey satıyordu bir aralar yalnız protein7 ve neosante gibi firmaların fiyat ataklarına dayanamadı sanırsam ve şimdi optimum'un resmi distribitörü olmadığı ve malesef piyasada sahteleri dolaştığı gibi aciz bir şekilde korkutma politikaları izlediklerini görüyorum sık sık.

Fiyatlara gelirsek, bipro demişsiniz. Amiyane tabirle Hardline'ın "Top Gun" ı. Vaktinde kullandığım ve iyi sonuç aldığım bir ürün ancak verilen fiyatı hakeden bir ürün mü? Orası biraz şüpheli. 1400 gramı 140 lira gibi bir fiyatı var supplementler.com'da diyelim.

Optimum'dan fiyat olarak bahsetmek gerekirse ( 5 lbs - 2300g civarı- 135 liraya alınabiliyor, eğer havale yaparsanız %10 daha düşün ). 900 gram daha fazla ürünü aynı daha ucuza alabiliyorsunuz. Peki verilen fiyatı hakeden bir ürün mü, bence fiyat performans oranı en iyi protein tozlarından biri şu an.

Şu iki karşılaştırmadan ortaya çıkan şu ki bipro dünyanın en kaliteli protein tozu olsa bile eğer protein tozuna yaptığınız harcama sabit bir miktar ise en fazla yararı optimum'dan görürsünüz. Ha dersiniz ki benim finansal sorunlarım yok, para önemli değil o zaman neden bipro derim size, emin olun tanıdıklar vasıtasıyla getirtebileceğiniz ve biprodan 3-4 gömlek üstün olan proteinler vardır.

Optimum ile karşılaştıracağınız ürün hardline'ın %80 lik whey'i olmalıdır. E o bile neredeyse aynı fiyata geliyorsa ki o ürün ile optimum whey'i kıyaslamam bile, hardline bi yerlerde yanlış yapıyor demektir. Kimse nolur yok bu kadar vergi yok şu kadar gümrük zırvalarıyla gelmesin. Optimum bu fiyata getirebiliyorsa hardline türkiyede ürettiği malı daha ucuza satmalıdır.

Yazıyı yollayıp yollamama arasında gidip geldim. Gereksiz bir çıkışım olduysa affola ancak kendime hakim olamıyorum malesef bu tarz rakip ürünü haksız bir şekilde yeren mesajlar gördüğümde. Okuduysanız teşekkür ederim.
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kafayı yiyecem ya muscletech nitro-tech mi mass gainer mi alsam diye. O kadar fazla kullanamam ama haftada 42 porsiyon alacaksın tarzında yazmışlar bu ne be.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Protein olarak optimum whey pro alicam fakat amino olarak karar veremedim.

Weider in sivi amino su nasildir? Ve sivi amino nasi alinmalidir bi anlatablirseniz
  • Yeni Oluştur...