dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 9,69 ne yaw? 9,69'u adam son 10metreyi yaylanarak koşarak geçti yaw! bu ne olm! roket mi soktunuz adama ne yaptınız? son 10 metrede eller açık vücut yana dönük koşulur mu? gördüğüm en muhteşem 100m buydu. kesinlikle buydu.. OHA diyorum, çüş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 insan degil o herif ciddiyim hayvan evladi ya resmen tassak gecti herhalde rekorlarini sonraya sakliyor 9.50 falan gelirdi kesin oeh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 adam yamuk geçti finishi yaw! bariz böle düz | değil böle /yamuk geçti.. ne rahatlıktır yaw.. herif hayvanlar gibi açtı arayı zaten 50.m civarı! normal değil bu. inan bana normal değil. izlediğim en muhteşem finaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 uaehau arıyorum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Efsane bir finaldi hakkaten, adam saniyede 10,3 Metre geçiyor şaka gibi.. edit: ki bu ortalaması edit2: adım başına 2,5 metre hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 torunlarımıza anlatacağımız bir yarış izlemiş olabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 www.youtube.com/watch?v=BW6AYnLp7V8 goruntu kalitesi kotu gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bu arada thompson richard'da çok iyiydi.. elemelerde dereceleri de çok çok iyi.. dün gece tekrarları izlerken not aldık aklımıza (bolt nede olsa bir şekilde kanıtlayıp gelmişti kendisini) bu herife de dikkat etmek lazım. gerçi galiba bolt olduğu sürece 2.kalıcak ^_^ ama iyi bir ikinci olacaktır.. popeye'ınkine cevap olarak izlemeyenlere şunu da koyabilriz http://www.youtube.com/watch?v=-XCGCMxFDe4 harikaydı.. cidden harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Şaka gibiydi gerçekten. Çok iyi de bir başlangıç değildi adam inanılmaz bir sprint koydu ilk 20 metreden sonra. Son 10 metre de eller yanda kafa geride diğer elle göğsüne vurarak finish'i gördü. Kolay gelsin bu rekoru kırmaya çalışacak insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 buyrun gerçek videosu http://www.ensonhaber.com/Spor/146388/Usain-Bolttan-dunya-rekoru-VIDEO.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 göğüs yumruklanarak finish mi geçilirmiş yahu... şaka gibi adama, şaka.. sanırım bir süre daha rekorlarını kendisi kırar.. 2-3kere kırıp cebini doldurur sanırım. adam azıcık daha kassa çok daha iyi derece yapardı valla. ha bu arada kassadan demeye çalıştığımız elini kolunu açmasa falan.. zor bişi de değil ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben böyle birşey görmemiştim hiç, adam son metrelerde resmen yavaşlayıp dalga geçti o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 rekor kirinca kac para veriyolar? hayvan herif ya dalga gecmis resmen ahah, ve yukseltmek istememis yani sonra kirabilmek icin heralde dedigin gibi. phelps de 7. altini aldi bugun salise farkla, 8. garanti zaten adam 1 milyon dolari da cebe atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya aklimin almadigi bi insan nasil saniyede 10 metreden fazla yol kateder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 herif kamerayı geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yalniz harika oldu bu kac gundur yuzme yuzme resmen bu olimpiyatlar yuzme ustuneydi rekora kac para veriliyor bilmiyorum ama sponsorlerle anlasmalarina gore guzel para aliyorlardir o kesin zaten herif puma ayakkabilarini gozune soktu kameralarin eueh su yan kameradan hizli izlemek cok zevkli oluyor resmen ucuyor herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya valla atletizm yüzme kısmından 1000kat falan daha güzel. bi 100m+200m yi tüm yüzme+bisiklet+judo+halter'e değişirim ben mesela.. tad vermiyor o kadar yüzme. 100m ise işin şahı! hele böyle bir rekorla gelmesi Of of of of.. inanılmaz 200m için cidden sabırsızlanıyorum 20 ağustos'ta olacak 200metre finali, 17:00'de falan.. usain bolt'tan yine rekor gelecektir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 lightning bolt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 en tatsızı bence takım sporları basket futbol gibi zaten sürekli izliyoruz. Ha bir de binicililik, atıcılık, curling gibi "spor"lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 curling'e laf yok, temiz bir dunya icin elele sfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 puma sanırım şu ana kadar en iyi reklamını yaptı abi 9.69 yeminle kassa o herif 9.50 nin altına iner son mt de ellerini açtı boyle rahatlık olamaz bu arada 21 yaşında daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dahasi mi var, gec bile kalmis. 36 yasinda bu kadar hizli kosucak degil heralde, di mi, kosamaz di mi, he kosamaz diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 koşamaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 onu demiorm 21 yaşnda bu herif dusun kac senesi daha var o rekorları alt ust eder ki burda kasmadı bile gordnz sn metre ellerini açtı flm kameraya poz vererek bitirdi arkadakiler nası kasıyorlardı inanılmaz herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Hay senin youtube kadar o videoları kaldıran kafana taş düşe emi. İzleyemiyoruuuuuuuuuuuuuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar