Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usain BOLT!!! 100m = 9,69sn!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9,69 ne yaw? 9,69'u adam son 10metreyi yaylanarak koşarak geçti yaw!

bu ne olm! roket mi soktunuz adama ne yaptınız?

son 10 metrede eller açık vücut yana dönük koşulur mu?

gördüğüm en muhteşem 100m buydu. kesinlikle buydu..

OHA diyorum, çüş diyorum
Mesaj tarihi:
adam yamuk geçti finishi yaw! bariz böle düz | değil böle /yamuk geçti.. ne rahatlıktır yaw.. herif hayvanlar gibi açtı arayı zaten 50.m civarı!

normal değil bu. inan bana normal değil. izlediğim en muhteşem finaldi..
Mesaj tarihi:
bu arada thompson richard'da çok iyiydi.. elemelerde dereceleri de çok çok iyi.. dün gece tekrarları izlerken not aldık aklımıza (bolt nede olsa bir şekilde kanıtlayıp gelmişti kendisini) bu herife de dikkat etmek lazım. gerçi galiba bolt olduğu sürece 2.kalıcak ^_^ ama iyi bir ikinci olacaktır..
popeye'ınkine cevap olarak izlemeyenlere şunu da koyabilriz

http://www.youtube.com/watch?v=-XCGCMxFDe4

harikaydı.. cidden harikaydı
Mesaj tarihi:
Şaka gibiydi gerçekten.

Çok iyi de bir başlangıç değildi adam inanılmaz bir sprint koydu ilk 20 metreden sonra.

Son 10 metre de eller yanda kafa geride diğer elle göğsüne vurarak finish'i gördü.

Kolay gelsin bu rekoru kırmaya çalışacak insanlara
Mesaj tarihi:
göğüs yumruklanarak finish mi geçilirmiş yahu...

şaka gibi adama, şaka..

sanırım bir süre daha rekorlarını kendisi kırar.. 2-3kere kırıp cebini doldurur sanırım. adam azıcık daha kassa çok daha iyi derece yapardı valla. ha bu arada kassadan demeye çalıştığımız elini kolunu açmasa falan.. zor bişi de değil ^_^
Mesaj tarihi:
rekor kirinca kac para veriyolar? hayvan herif ya dalga gecmis resmen ahah, ve yukseltmek istememis yani sonra kirabilmek icin heralde dedigin gibi.

phelps de 7. altini aldi bugun salise farkla, 8. garanti zaten adam 1 milyon dolari da cebe atti
Mesaj tarihi:
yalniz harika oldu bu
kac gundur yuzme yuzme resmen bu olimpiyatlar yuzme ustuneydi

rekora kac para veriliyor bilmiyorum ama sponsorlerle anlasmalarina gore guzel para aliyorlardir o kesin

zaten herif puma ayakkabilarini gozune soktu kameralarin eueh

su yan kameradan hizli izlemek cok zevkli oluyor
resmen ucuyor herifler
Mesaj tarihi:
ya valla atletizm yüzme kısmından 1000kat falan daha güzel.
bi 100m+200m yi tüm yüzme+bisiklet+judo+halter'e değişirim ben mesela.. tad vermiyor o kadar yüzme. 100m ise işin şahı! hele böyle bir rekorla gelmesi Of of of of.. inanılmaz 200m için cidden sabırsızlanıyorum 20 ağustos'ta olacak 200metre finali, 17:00'de falan.. usain bolt'tan yine rekor gelecektir tabii
Mesaj tarihi:
puma sanırım şu ana kadar en iyi reklamını yaptı
abi 9.69 yeminle kassa o herif 9.50 nin altına iner son mt de ellerini açtı boyle rahatlık olamaz
bu arada 21 yaşında daha
Mesaj tarihi:
onu demiorm 21 yaşnda bu herif dusun kac senesi daha var
o rekorları alt ust eder ki burda kasmadı bile gordnz sn metre ellerini açtı flm kameraya poz vererek bitirdi arkadakiler nası kasıyorlardı
inanılmaz herif ya
  • Yeni Oluştur...