Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 yahu burda bi binaya giricem diger tarafindan cikinca balron cikiomus sonra aribethle dövüsüomussun nerde orasi bulamadım bide olayi anlamadım aribeth nie onlara katıldı şimdi hipnozda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 hipnozda değil, kendi isteğiyle katılıyor, aribeth ile karşılaşınca sorarsın ona niye böyle yapmış diye. bahsedilen bina, kilitli gate'in arkasındaki alanda en dipteki binalardan biri, doğuda mı batıda mı hatırlamıyorum, denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 konusmaları anlamıom lol nie katıldıgını sen anlat bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 yuh be 2 saattir persudade ve lie deniom gelmio kaleye aribeth oyunun en zor yeriymis meger konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ya aslında hikayenin en köfte yeri bu konu... hentick cızlayı çekince aribeth de paladinliği falan boşverip, neverwinter'ı suçluyor da falan filan... adalete falan da inancı kalmamış, böylece intikam uğruna dağıtmış çemberi potayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 sen aribeth i öldürdün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 şşşt :) deşeleme sır :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 özelden at bari bişi farjedio mu merak ettim öldürünce acıdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 bu 2 ejderhayı nası gecicem sonlara dogru olanları mageyim vede henchman ejderhalar zırt diyo yere düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 valla biraz uğraşman gerekecek ama eğer tespitim yanlış değilse copper dragon daha zayıf, henchman'in ölmeden onu aradan çıkarmaya bak bence. eskaza henchman'ini kaybetmeden copper'ı öldürürsen, space tuşunu sıkça kullanarak henchman'ine sürekli follow komutu verip mümkün olduğunca uzaklaşın ve kendinizi toparlamaya bakın. dragon sizden yavaş yürüdüğü için toparlanacak vaktiniz olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 abi ne büyüler yapam iste nasi saldirim ben peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 morag cikti bu seferde magarada uyuyamiyorum büyü alamiyorum napcam lol üstelik heykelide kiramiom sürüyle herif dalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 la ben alev le öldürdüm heykeli krıdıktan sonra arkasındaki heriflerdne bieini ama hala ölümsüz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 neyse bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar