Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Arkadaşlar Yalovada 1 gün süreyle beni ağırlayabilecek bir arkadaş arıyorum bandırmadayım burda kalamıyorum yalovada 1 gün bende sabahlayacak veya kalıcak yer lazım :D İçkiler benden hatta motellerde yer yokmuş ve oraya gelmem zorunlu gibi bir durum var gelirsem çok fena ortada kalma durumum var yardımcı olacak biri varmı acaba? 0535 944 01 82 ( forumda her yerde genel ev numarası gibi var ztn :D oha tel vermiş demeyin :D ) ( paticik güveniyorum size ! :P ) cagrı atsanız ararım! yardım edebilecek biri olursa çok ama çok sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yokmu kimse bana help edicek? Edit : Yaw biri cıksın gözünüzü sevem ben napcam oralarda yaw =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yalova abi memleket. geçen izmir dediler çıktı bikaç adam, ama yalova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kimse yok anlaşılan kaldım ortada iyimi ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 valla ben karamürseldeyim. yalova 45 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gelip sende kalabilecekmiyim sen ondan haber ver :D otogardan istanbula bilet aldım yalovadan gecicekmis yer bulamassam gidicem istanbulda kalıcam yarın falan geri dönücem heralde yapıcaz artık bişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 nasıl yani abi, koskoca yalovada yer mi yok yatacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi oteller var ama 100ytl gecelik istiyorlar =/ yemek cart curt yok sadece oda bide =/ motel yok boş motellerde 20 - 40 ytl arası değişiyo ama boş yok bugun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gıt bı parkta yat ya cokmu zor havada sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 otogarda yatB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben gece teknenin içinde sızmışım güzel oluyor bu sıcak havada kafana çatı arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Hastanede uyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 parkta yat gerçi büyük şehir bankları gibi komforlu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 DeBuffAndHeal said: Hastanede uyu :) e evet işte bu kadar neden düşündün? ölü numarası yap morgta kal yada serin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abartmayın yahu :) garajda uyuklanabilir ama böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sonra bi uyanmışsın cepler bomboş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 elleri cebinde uyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 O zamanda uyuyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 PassivE_KesH said: DeBuffAndHeal said: Hastanede uyu :) e evet işte bu kadar neden düşündün? ölü numarası yap morgta kal yada serin olurValla kışın arkadaş kadın doğumda uyumuştu :D normal hastanedede uyunur sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Çokakıllıadam said: O zamanda uyuyamaz. NERDEN BİLİYORSUN ARKADAŞIM!!!!!!![(!)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar