Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download hızı...

Bunneh

Öne çıkan mesajlar

Hemen problem diye atalamamak lazım eğer yeni bir dosya ise muhtemelen birçok leacher olacaktır ve dolayısıyla yavaş olacaktır.Ben de 400kB/slere ciktiğini gördüm ama şu anda indirdiğim diziyi 30-40kB/s hızıyla indirebiliyorum.

edit: portu clientinin ayarlarından ayarlayabilirsin çok zor değil eğer cok lazimsa ve port acamiyorsan http veya ftp portunu(80,21) dene.
Sosyal ağlarda paylaş

yok port açmak zor değil de modemin ayarlarına giremiyorum bir şekilde default şifre değişmiş ( belki ben değiştirmişimdir, bilmiyorum ) evet şu bol leacher olayı olabilir sonuçta olimpiyatla ilgili bir şey indiriyorum neyse bekleyip göreyim bu sırada da bol bol yorum gelir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim baştada belirttim zaten port açmayı biliyorum sadece modemin ayarlarına giremiyorum şifre default değil bilmiyorum da şifreyi. modemin arkasındaki reset tuşu ile modemi fabrika ayarlarına geri döndürmeyi düşünüyorum ama ne olur yani öle yapınca onu merak ediyorum ?

ha bu arada o site ne diyor öyle sabit ip al falan yapmam öle şey ben :<
Sosyal ağlarda paylaş

chesterfield said:
modem'i resetle, ve artık modemin ne markaysa ona göre ( genelde 10.0.0.2 olur ) paneline gir ve portunu aç işte.. açtığın protuda torrent cliente gir.
bunun dışında başka bir sorun mu vaR? ben anlayamadım eğer öyleyse.

genelde öyle olmaz yahu.
192.198.x.x olur genelde..
10 neymiş =)
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
chesterfield said:
modem'i resetle, ve artık modemin ne markaysa ona göre ( genelde 10.0.0.2 olur ) paneline gir ve portunu aç işte.. açtığın protuda torrent cliente gir.
bunun dışında başka bir sorun mu vaR? ben anlayamadım eğer öyleyse.

genelde öyle olmaz yahu.
192.168.x.x olur genelde..
10 neymiş =)
Sosyal ağlarda paylaş

SadGamer said:
Hemen problem diye atalamamak lazım eğer yeni bir dosya ise muhtemelen birçok leacher olacaktır ve dolayısıyla yavaş olacaktır.Ben de 400kB/slere ciktiğini gördüm ama şu anda indirdiğim diziyi 30-40kB/s hızıyla indirebiliyorum.

edit: portu clientinin ayarlarından ayarlayabilirsin çok zor değil eğer cok lazimsa ve port acamiyorsan http veya ftp portunu(80,21) dene.

80 mi
destination port o ıp yi öğrenen kişi direk dalar modeme
dolasıyla pcye

1. porttu benm bildiğim galiba :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...