sir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hep finansör finansör diyoruz, biraz da başka finansörler nelerle uğraşmış, ona bakalım =) olay, pamukbank'a bddk'nın el koyması. daha sonra ergenekon iddianamesinde yer alan bir belgeden hareketle yeni şafak ve akşam gazetesi ortada bir usulsüzlük ve aydın doğanla dönemin hükumeti arasında gizli bir anlaşma olduğunu savunuyor. iddiaya göre doğan medyanın bir yetkilisi, bir bddk yetkilisiyle adım adım pamukbank meselesini planlıyor. doğan grubuna göre pamukbankın sahibi güzel güzel hortumlamış bankayı, sonunda da zamanın diğer bankalarına olduğu gibi buna da bddk el koymuş. çukurova grubuna göre ise bu bir "komplo". iki büyük şirketler grubunun bu sık sık tekrarlanan çekişmesi, birbirine alenen saldırısı, ülkemizin medyasında ne pis işler döndüğünü bir kez daha ortaya koyuyor..ve tabi bir yandan da ergenekon iddianamesinin bu ülkeyi temelinden sarsacağı iddiası da gün geçtikçe doğrulanıyor. şimdi burada ya örtbas edilmeye çalışılan bir "gasp" olayı var, ya da göz göre göre yalan haber yapan gazeteler. ve bütün bunlar bir medya patronunun doğrudan talimatıyla yapılıyor. yani iki gazetenin genel yayın yönetmenlerinde de patronları adına yılmaz bir "silahşörlük" söz konusu. olayı patlatan haber pamukbankı gasp etmişler ertuğrul özkök saldırısı serdar turgutun cevabı bunlardan daha fazlası da var, iki gazetenin sitesinden iki genel yayın yönetmeninin yazılarını takip edin, pek heyecanlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Özkök'ün o yazısından bi önceki yazısını atlamışsın: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=9657294&yazarid=10 Ha bi de Serdar Turgut'un yazısı biraz kıt kalmış, esas haberi verelim: http://www.aksam.com.tr/haberpop.asp?a=126895,6 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9674202.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tabi c/p konusunda senin kadar usta değiliz =) şaka şaka, yazdım oraya zaten diğerlerini de okuyun diye, ben en son yazılanları koydum, çünkü artık seviye falan da yerlerde, iyice saldırganlaşıp direk hakarete girişmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aydın doğanın suçlandığı bir şeyde aydın doğanın petleri ne yazmış acaba merak ettim. zaten adamın petattack makrosu var bi tuşa basıyo vatan hürriyet kanald vs. bloodlust açıp saldırmaya başlıyo edit: olmuş olmamış birşey demiyorum dikkat edin. olmadık yere suçlanıcam biliyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kavganın nedeni İddaa İktidara yakın gazeteler ve onları takiben Akşam gazetesi, Ergenekon’daki doğruluğu tartışılır iddialardan bir bölümüyle Doğan Grubu’na yönelik bir saldırı başlatınca, Doğan Grubu iktidar yanlısı basını es geçip, Akşam’ın patronu Karamehmetle yönelik bir “Kontratak” başlattı. Neden diğerleri değil de, Karamehmetle saldırdılar dersiniz! Yanıt basit. Karamehmetle Doğan yakında İddaa ihalesi için karşı karıya gelecekler de ondan. Doğan her zaman yaptığı gibi, ticari bir rakibini “İtibarsızlaştırmaya” çalışıyor. Başta Ertuğrul Özkök olmak üzere Doğan medyası yazarlarının “Hisli, basın ahlakı isteyen” yazılarına aldanmayın. Doğancılar “Doğruluğu kesinlememiş, yargı kararına dayanmayan, kendilerini küçük düşürmeye yönelik asılsız haberlerden” yakınıyorlar. Okudukça gülüyorum. Belki haklılar. İyi de bu yöntemlerin mucidi kim? Tabii ki, kendileri. Yıllarca bakanlarla, başbakanlarla işbirliği içinde ticari rakiplerine saldırmadılar mı? İçi boş, hiç bir sonuca ulamayan operasyonlar için bastırıp, bu operasyonlarda genelde suçsuz yere töhmet altında bırakılan kişileri gazetelerinin birinci sayfalarından karalamadılar mı? Aydın Doğan, aleyhinde tek bir yargı kararı olmayan ticari rakiplerini gazetelerinde “Kriminal” diye nitelendirip, asılsız önyargılar oluşmasına neden olmadı mı? Bazı gazetecileri “Doğan İstihbarat Teşkilatı” gibi kullanıp, bazen yazılan, bazen de yazılmayan haberlerden avantaj sağlamadılar mı? Peki şimdi bu yaygara, bu ağlak ifadeler niye? Siz yapınca oluyor da, size yapılınca mı olmuyor! Üstelik bir yandan ağlarken, bir yandan hala ticari amaçlarınıza hizmet ediyorsunuz. Karamehmet’le bugünkü kavganızın nedeninin İddaa ihalesi olmadığına inanacak bir tek ferdi vahit var mı bu ülkede! Fatih Altaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 eheh iyi de bütün bunları biliyodun, senelerce niye aydın doğanla çalıştın diye sormazlar mı fatih altaylıya? tabi aynı soruları bugün hürriyete amansızca saldıran eski hürriyet yazarı serdar turguta da sormak gerek, ki aslında çok severim yazılarını.. malesef şu var ki, genel yayın yönetmenlerinin bu denli patron sevdalısı olmaları, karşı tarafı kötülemek için her yolu mübah saymaları, söz konusu gazetelerin itibarlarına ve inandırıcılıklarına bir hayli gölge düşürmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aydın doğan dombilisi saldırıyor her yere. Önce uzanla başladı kapışmaya akp'de arkasında birlikte devirdiler ardından cinere geldi sıra. ATV'nin eski sahibi ( açıklasın diye kaç milyon dolarcık verdiler kim bilir..) açıkladı atv'yi satışta gösterildiğinde daha pahalıya sattığını. Cineride eledi akp&doğan işbirliği. Sıra geldi geriye kalan tek tabancaya oda karamehmet. Yalnız Aydın Doğan farkında değilmidir anlamıyorum ne kadar güçlü gazete tv devirdiyse yerine bir okadar fetullahçı tv ve gazeteler geliyor. Sıra kendinede gelicek.AKP bu gunlere geldiyse onun payı çok fazladır . Türkiyede ölüp gitmesini istiyeceğim ilk on insanın içindedir kendisi Biz böyle pislik bir herifin gazetesini,tv'sini niye izliyoruz anlayamıyorum. Öyle birşey ki farkında olmadan izliyor,okuyor insan. Arada bazen aklıma geliyor düşünüyorum yaptıklarınıda kendime kızıp kapatıyorum ama sonra yine açıyorsun medyayı ele geçirmek böyle birşey heralde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sir said: eheh iyi de bütün bunları biliyodun, senelerce niye aydın doğanla çalıştın diye sormazlar mı fatih altaylıya? tabi aynı soruları bugün hürriyete amansızca saldıran eski hürriyet yazarı serdar turguta da sormak gerek, ki aslında çok severim yazılarını.. malesef şu var ki, genel yayın yönetmenlerinin bu denli patron sevdalısı olmaları, karşı tarafı kötülemek için her yolu mübah saymaları, söz konusu gazetelerin itibarlarına ve inandırıcılıklarına bir hayli gölge düşürmekte. Şu sorulardan da vazgeçin artık ya cidden baydı .Yok fatih altaylı niye çalıştı , emil çölaşan niye yazdı.... Bana bir tane temiz insan gösterirmisin Sir ? tüm medya patronlarının hepsinin altından bir pislik cıkıyor birşeyler yazmak için mecbursun köpekliğini yapmaya. Şu anda da cinerin gurubunda fatih altaylı. Ciner şerefli namuslu bir insan mı ? (aydın doğanla kıyaslarsan cennetlik sayılır aslında ) Bir tane düzgün gazete meyda patronu gösterirmisin bana. al birini vur ötekine. Adam ne yapsın bir yere kadar dayandı ondan sonra bıraktı doğan gurubunu. Kendi isteğiyle bıraktı kovulmadı dikkatini çekmek istiyorum. İstese ertuğrul özkök ne yerine geçebilirdi nede o gazetede iki cümle yazabilirdi. Gider çöplerden yiyecek toplardı Napsın peki Fatih Altaylı ? Zaman da yazıp saman tv'de haber mi sunsun? En iyisi bıraksın bu işi güney sahillerine yerleşsin sakin bir yaşam sürsün... Çünkü başka aternatif yok Emin Çölaşana gelelim. Emin Çölaşan kendi düşüncelerini,duruşunu değiştirmeden yazdı. Onun suçu ne ki bok atıp duruyorlar adama anlamıyorum. Adamın yazdıkları ertuğrul özkök'ün önüne gelir , ertuğrul özkök'de işine gelmeyenlerini yazmaz yada bazı yerlerini değiştirir gazetede yayınlarmış. Emin çölaşanın tek suçu türkiyenin en büyük ve en şerefsiz medya kuruluşunda halkın gerçekleri gösterip sesini duyurmak istemesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok benim eleştirdiğim bu patronların altında çalışmış olmaları değil, ayrıca mesajımda emin çölaşana değinmedim, onu ayrı tutuyorum. ancak senelerce "emrinde" çalıştıktan sonra başka bi gruba geçip serbest atış yapmaları, sanki bilmemkaç yıllık patronları değilmiş de her zaman mesafeli olup eleştirdikleri biriymiş gibi davranmaları bana ikiyüzlülük gibi geliyo. yani madem bu kadar eleştirilecek, kötülenecek biriydi, madem doğan grubu bunca pislikle doluydu, niye senelerce çalıştın orda? bi süreliğine veya geçici olarak veya "gerçek yüzünü görene kadar" falan da değil, senelerce. ve bu haksızlıklara, taktiklere karşı o zamanlar sesini çıkarmadıysa, o gazeteciye ne derece "ilkeli" veya "muhalif" diyebiliriz? tabi şu dediğinde haklısın, medyadaki "tekeller" öyle büyük ki, bi süreliğine de olsa, ciner, karamehmet veya doğan grubunda çalışmamış gazeteci yok ortalıkta. zaman ve yenişafaktaki bazı gazeciler için bile geçerli bu yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sir orasını bilemeyiz bir gazetede çalışmak başka Gzetenin patronu olmak başka şey. Fatih altaylı ilk geldiğinde yazar olarak girdi o gazeteye . Hürriyette çalıştığı yıllar boyunca müdürlük yapmadı.İkisi çok farklı şeyler. Zekası ve kurnazlığıyla ile yükseldi patronluğa. Heralde farkında dır müdür olurken nelerle baş edip nelerden ödün vereceğini.Belkide umduğundan fazlasına gördü Ama bir yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Genellikle birisi insanların işine gelmeyen bir şey söylediğinde sözü söyleyenin karekteri vb. hakkında yorum yapılıyor. Yani sözü söyleyenin değerini düşürerek sözün değerini düşürmeye çalışıyorlar. Fatih Altaylı nasıl bir insan olursa olsun yukarıda yazdırları doğru değil mi? Bugün Nazlı Ilıcak yada benzeri bir yazar doğru bir şey yazıyorsa üzerine düşünmek lazım. Kimseye körü körüne inanmamak yada red etmemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya anlatamıyorum derdimi sanırım, ben ki aydın doğandan zerre hazzetmeyen, medyasının da büyük kısmını kalitesiz bulan biriyim, ki fatih altaylı az bile söylemiş bence. ama fatih altaylı da yıllarca doğan grubunda çalıştı ve o zamanlarda da yine aynı taktikler uygulanmakta olmasına rağmen sesini çıkarmadı, çalışmaya devam etti. bahsettiğim bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu ülkede doğru düzgün bir patronu olan bir yerde yazar olmak istersen anca blog yazarı olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sir Thomas said: madem doğan grubu bunca pislikle doluydu, niye senelerce çalıştın orda? $_$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar