Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Herhangi bi pvp'ye yazılınca logoda çıkan avg time'ın yanındaki (last 10 players)ın mantığı nedir? bende hep last 10 players yazıyo, yani son 10 adam demek değilmi? neden azalıp artmıyo bu hadise? sistem mi bozuk bendemi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Başından beri öyle. Eskiden cross battleground'lar yokken sıraya belirli adam girmesi gerekiyordu karşı tarafla bg edebilmek için. Teaa o zamandan kalma bişi düzeltme ihtiyacı duymadı blizz. Önemli bi olay değil yani oyuna bir etkisi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 son 10 kişinin bg'ye girme süresinin ortalaması diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 knoxville said: son 10 kişinin bg'ye girme süresinin ortalaması diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 löllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar