Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İçkinin gazıyla arkadaşlarla iddiaya girdim, kuruçeşmedeki ciksi mekanlardan birinde içki kaldırıldı diye biyerde duymuştum, olabilirliği varmı, varsa nedir bu mekanın adı :d ucunda 4 kişiye rakı balık ödeme var, HELP PLÖX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ciksi mekan ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sortie renia tarzı yerler yokmu yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sortie vs gibi yerlerden bahsediyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Anladm tabii ki de ciksi komik geldi :D Sortie yada reina sağlamdır heralde hala. Son gittiğimde içtim gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 CİKSİ NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben böle bi topak hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Çok fena gol yemişsin hacı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Odinn said: ucunda 4 kişiye rakı balık ödeme var dua et biri ben değilim. pollyanna ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar