Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mrb patiler, Sanırım birçok okulda cope'u yapıolar seviye belirlemek için.Seviyene göre kurdan başlıosn.Önceden calısıp en azından 2. kurdan başlamak istiyorum.İngilizce bilgim var ama unuttuklarım illaki olmuştur :) Önerebileceğiniz kitaplar varmı yoksa herhangi bir ing. kitabı olurmu? Birde tam olarak neye çalışmalıyım cope için?
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hazırlığa başlamadan önce giriosn seviyene göre gerekli kurdan başlıosn.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hea benim girip geçecegim sınaaavv. yoksa bu o değil miydi :S hazırlık atlamak için yeterlilik sınavı var buda ona dahildir heralde belirli bir puanın üstü geçiyordur direkt?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 edit: saçmalamışım. yazdığıma kendim inanamadım pardon. başarılar...
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 profişınsı. longman falan bak biraz, türüne dikkat et. fce mi toefl mı yapıyolar. sonrası allah kerim
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 chewy sen nereyi kazanmıştın ki? bilkent'ten başka cope kullanan var mı ki?
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bilkent :) başka ünilerde yapıo diye duydum.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 valla cope'u geçip geçmemen önceki ingilizce bilgine bakar çok iyiyse hiç çalışmadan geçebilirsin, orta düzeyde ise az çalışarak geçebilirsin. ilk girenlere önce bi 170 soru civarı bi test veriyorlar öylem basit bir test onu geçersen ikinci aşamaya geliyorsun işte listening writing reading üçlemeli, en azından 2 sene önce böyleydi :P nasıl essay yazılır falan biliyorsan zorlanmazsın.
Öne çıkan mesajlar