MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tamam pes ediyorum. Namessarın yazdığı şey çok uzun. Okuyamadığım için hepsini karşı argüman üretemediğimden pes ediyorum. Bundan böyle at arabasıyla gidicem, nasılsa 40 ı geçemiyor.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 MrMarvelous said: Tamam pes ediyorum. Namessarın yazdığı şey çok uzun. Okuyamadığım için hepsini karşı argüman üretemediğimden pes ediyorum bundan sonra sarkı sözü falan kesip yapıştırıcam :P
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Scheriff said: benim anlamadığım tahminen de çok saçma olan bi sorum var mağdem 120km/h hız limiti var arabalardaki min 240 kadran nedir 350 yapan araba ne işe yarar güç gösterisi marka imajı vs midir biri bana anlatsın lütfen kaç tane hız limitsiz yol var ki dünyada? yasadışı çalışan bir alet olmuş oluyor arabalar benim mantığıma göre limit 150 alet 250 e kadar gidebiliyor sınır neyse ona göre üret motoru o zmn ben de merak ediyorum açıkçası, ama tekrar tekrar dashboard üretmemek içindir herhalde; misal x model araba var, motor hacimleri değişiyor aynı serinin değişik modellerinde 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, vs. hepsine ayrı ayrı üretmeleri yerine aynısını kullanıyorlar hepsinde, öyle aşırı makyaj değişiklikleri olmadığı sürece.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Scheriff said: benim anlamadığım tahminen de çok saçma olan bi sorum var mağdem 120km/h hız limiti var arabalardaki min 240 kadran nedir 350 yapan araba ne işe yarar güç gösterisi marka imajı vs midir biri bana anlatsın lütfen kaç tane hız limitsiz yol var ki dünyada? yasadışı çalışan bir alet olmuş oluyor arabalar benim mantığıma göre limit 150 alet 250 e kadar gidebiliyor sınır neyse ona göre üret motoru o zmn "Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor, sağlık bilinci varken niye aşırı yağlı/şekerli/vs sağlığa zararlı yiyecekler üretilip restaurant zincirlerinde satılıyorsa, diyet yapan kızlar niye kimse bakmazken çikolata gümletiyor veya koladan vazgeçmeyip dietini içiyorsa aynı sebepten. İkiyüzlü insanoğlu :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cafein said: "Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor cunkuuuuu savası sen cıkarmasan bile savas olabiliyo ve caydırıcı olmazsan sen eger savasa karsı güçlü bir orduyla birlikteee savasın faturası o aldıgın silahlardan çok daha fazla oluyo
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cafein said: Scheriff said: benim anlamadığım tahminen de çok saçma olan bi sorum var mağdem 120km/h hız limiti var arabalardaki min 240 kadran nedir 350 yapan araba ne işe yarar güç gösterisi marka imajı vs midir biri bana anlatsın lütfen kaç tane hız limitsiz yol var ki dünyada? yasadışı çalışan bir alet olmuş oluyor arabalar benim mantığıma göre limit 150 alet 250 e kadar gidebiliyor sınır neyse ona göre üret motoru o zmn "Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor, sağlık bilinci varken niye aşırı yağlı/şekerli/vs sağlığa zararlı yiyecekler üretilip restaurant zincirlerinde satılıyorsa, diyet yapan kızlar niye kimse bakmazken çikolata gümletiyor veya koladan vazgeçmeyip dietini içiyorsa aynı sebepten. İkiyüzlü insanoğlu :) savaş konusuna çok mantıklı bir argüman getiremicem yani her ülke askeri güç olarak caydırıcı olma çabası içinde yapıyor birşeyler sağlık için sonuçta yasalarla engellenmiş değil fastfood vs sonuçta bunlar kişisel tercih ama yasalarla belirlenmiş bir hız limiti varken buna aykırı otomobil üretmeyi anlamıyorum? yani bahsettiğim şey toplum bilinci içerisinde yapılmaması gereken şeylerin yapılması değil yasalarla çizilmiş sınırların aşılması
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 al arabanı piste çık diye :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Selam, Zamanında yorumlandığı üzere; şeytan icadı! Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilk araba lamborghini miydi ya (:P)
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Selam, Bak moda ters gidip dalga geçmek akıllı işi değil, haberin olsun. Hüççeten bir A4 çıkıverir adamın üstüne :P Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sen de iyice "mod"a girmişsin ama para, önüne gelene bilet kesmeye kalkıyosun. :P şeytan dediin için lambo dedim ben. hem zaten audi ve lambo akrabalar artık hehehe
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, Sen şimdi 'Audi de şeytan işi' mi diyorsun? Evet veya hayır de! Ben de sana faturayı düzenleyeyim :P Saygılar.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Audi tabii ki şeytan işi. Böyle seksi kötü kadın gibi, uyuşturucu gibi ne bilim ilk bakışta insana çok cazip gelen, aklını başından alan, yoldan çıkaran şeyler gibi ama bir farkla: Audi firmasının her sene milyonlarca dolar ar-ge bütçesi ayırdığı güvenli sürüş teknolojileri ile yoldan çıkmanız her zamankinden daha zor falan desem böyle bol kıvırtmalı buna birşey yapar mısın para?
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, Hmmm... hadi yedim diyelim... *Mr_Hand'e döner* -Senin neden kravatın yok!!! Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 eeöö şimdi benim kravatım var aslında da, yukarda sınıfta. boynumda değil sadece. typo
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, Gözüm üstünde evlat. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Para, bunun gözünün üstünde kaşı var
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam, Hiç dikkat etmemişim! Zaten isminden belli meymenetsiz olduğu Vodancım. Sağlam pabuca benzemiyor :P Fırsatını bulup hakkından gelmek lâzım. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bide hatun yapmış pek takılmıyo artık buralarda. Senin hanımköylü sıfatını alıp Mr_Hand'e vermeyi teklif ediyorum ne dersin?
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam, Hemen pati yönetim ile konuşum, hanımköylü madalyası yaptırayım, takarız :) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Eheuehu ayrıca şamar oğlanıda yapalım
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Selam, Vodan yaptı! Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 İfadesini alacam onun bi ara. otokritik.com çökecek nihohaha :)
Öne çıkan mesajlar