Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi Travolution Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Tamam pes ediyorum.

Namessarın yazdığı şey çok uzun. Okuyamadığım için hepsini karşı argüman üretemediğimden pes ediyorum

bundan sonra sarkı sözü falan kesip yapıştırıcam :P
Mesaj tarihi:
Scheriff said:
benim anlamadığım tahminen de çok saçma olan bi sorum var
mağdem 120km/h hız limiti var arabalardaki min 240 kadran nedir
350 yapan araba ne işe yarar
güç gösterisi marka imajı vs midir biri bana anlatsın lütfen kaç tane hız limitsiz yol var ki dünyada?

yasadışı çalışan bir alet olmuş oluyor arabalar benim mantığıma göre limit 150 alet 250 e kadar gidebiliyor
sınır neyse ona göre üret motoru o zmn

ben de merak ediyorum açıkçası, ama tekrar tekrar dashboard üretmemek içindir herhalde; misal x model araba var, motor hacimleri değişiyor aynı serinin değişik modellerinde 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, vs. hepsine ayrı ayrı üretmeleri yerine aynısını kullanıyorlar hepsinde, öyle aşırı makyaj değişiklikleri olmadığı sürece.
Mesaj tarihi:
Scheriff said:
güç gösterisi marka imajı vs midir biri bana anlatsın lütfen kaç tane hız limitsiz yol var ki dünyada?

yasadışı çalışan bir alet olmuş oluyor arabalar benim mantığıma göre limit 150 alet 250 e kadar gidebiliyor

"Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor, sağlık bilinci varken niye aşırı yağlı/şekerli/vs sağlığa zararlı yiyecekler üretilip restaurant zincirlerinde satılıyorsa, diyet yapan kızlar niye kimse bakmazken çikolata gümletiyor veya koladan vazgeçmeyip dietini içiyorsa aynı sebepten. İkiyüzlü insanoğlu :)
Mesaj tarihi:
Cafein said:
"Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor

cunkuuuuu
savası sen cıkarmasan bile savas olabiliyo
ve caydırıcı olmazsan sen eger savasa karsı güçlü bir orduyla birlikteee
savasın faturası o aldıgın silahlardan çok daha fazla oluyo
Mesaj tarihi:
Cafein said:
Scheriff said:

"Savaşlar kötü bir şeydir engellenmeli" diye bas bas bağırılırken milyon dolarlık silah ihaleleri niye açılıyor, sağlık bilinci varken niye aşırı yağlı/şekerli/vs sağlığa zararlı yiyecekler üretilip restaurant zincirlerinde satılıyorsa, diyet yapan kızlar niye kimse bakmazken çikolata gümletiyor veya koladan vazgeçmeyip dietini içiyorsa aynı sebepten. İkiyüzlü insanoğlu :)

savaş konusuna çok mantıklı bir argüman getiremicem yani her ülke askeri güç olarak caydırıcı olma çabası içinde yapıyor birşeyler
sağlık için sonuçta yasalarla engellenmiş değil fastfood vs sonuçta bunlar kişisel tercih
ama yasalarla belirlenmiş bir hız limiti varken buna aykırı otomobil üretmeyi anlamıyorum?

yani bahsettiğim şey toplum bilinci içerisinde yapılmaması gereken şeylerin yapılması değil yasalarla çizilmiş sınırların aşılması
Mesaj tarihi:
Audi tabii ki şeytan işi.

Böyle seksi kötü kadın gibi, uyuşturucu gibi ne bilim ilk bakışta insana çok cazip gelen, aklını başından alan, yoldan çıkaran şeyler gibi ama bir farkla: Audi firmasının her sene milyonlarca dolar ar-ge bütçesi ayırdığı güvenli sürüş teknolojileri ile yoldan çıkmanız her zamankinden daha zor falan desem böyle bol kıvırtmalı buna birşey yapar mısın para?
  • Yeni Oluştur...