asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Merhaba, Bugün eksik olan access pointi doldurayım diye, Airties AP-302 aldım bir adet. Wireless yayını yapmaya başladı. Ancak, kontrol paneline giremiyorum. Ip adresi olarak 192.168.2.254 vermiş, yazıyorum time out oluyor. Ping ler de time out. Setup'a girip şifre filan koymam lazım access pointe ama giremedim hala. Oldukça aktif bi yerde yaşıyorum, sebil oldu internet bi kaç saattir. Çözüm önerilerine müteşekkir olurum.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Der iken çözdüm. DHCP den çıkarıp 192.168.2.XX ip verip girip Access pointin ip adresini 192.168.1.XXX şeklinde değiştirdim herşey günlük güneşlik oldu. Konuyu okuma lütfunda bulunanlara da teşekkürler.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 valla bütün gün çalıştıım için görmemiştim bu konuyu, access point dediin o zımbırtıyı sadece wireless kapsama alanını artırmak için kullanacaksan wireless settings mi ne var onun menüsünde, orda repeater olarak ayarla, sora karşına çıkan menüde aletin gördüğü wireless bağlantıları olur, ordan hangilerini istiyosan seç (max. 4 mü 5 mi ne oluyo) sora da DHCP'yi iptal et direkt.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gelirsem heklerim vallaha kaçarın yok :D
Öne çıkan mesajlar