calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 şimdi efendim bilgisayarım işlemci ve ram açısından yeteri kadar iyi. fekat iki işlemi birden yapmaya kalktığımda birden cozutuyor. misal iki kopyalama birden yapmaya kalktığımda bilgisayar donma noktasına geliyor diyebilirim. ram ve işlemci iyi olmasına rağmen bunun olmasının sebebi nedir. cache bellek falan mı acaba???
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iki kopyalama yapınca zaten kanser olur harddisk. O normal bence
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iki kopyalama islemi yaptiginda yavaslar tabe cunku hd ler deliriyor zaten windowsun biraz salakligi bu kopyalamalari queue lamiyor ayni anda yapiyo 2 si arka arkaya 15 dakka surcek kopyalama islemiyo 45 dakka suruyor
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 o iki kopyalama olayı gayet normal, benimki üstünde omlet pişirebileceğin sıcaklıklara ulaşıyor iki kopyalama denediğimde.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ehi tamam abi o zaman. ya ben de normal olduğunu düşündüm de arkadaş senin pc de olmaması lazım fln dedi, içime kurt düşürdü. saolasınız...(:P)
Öne çıkan mesajlar