di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Ben bu aralar tv karsisinda calisiyorum paso. Buraya da yazmak istiyorum hosuma giden seyleri. Boyle kendi capimda takilayim bu konuda. Baskasi da takilsin hatta. Olur di mi ? JoJo'da Batman var su anda. Cizgi seri. Pek seviyorum. Basladi hatta cabuk kos =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hımmm haberler var şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 TNT izle bu aralar saglam diziler ve filmler cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kanal 1'de peşpeşe uzun süre sonra beni tv'nin başına oturtan 2 film yayınlandı. biri From Dusk Till Dawn hemen ardındanda adını hatırlayamadığım bi film ama zamanda yolculukla ilgili. bikaç eleman arkeolojik kazı yaparkene kaybolan babalarının ortaçağa ait bi kağıda yazdığı bi yazıyı buluolar falan sora olaylar gelişir... zamanda yolculuk yaptığını keşfediyolarda ortaçağa gidiyolar onu geri almak için öyle bişeyler güzel filmdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar