LioN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Arkadaslar Arama Yaptim Ama istedigim Cevabi Bulamadim. Acaba Map Yaptigimda Hareket Edemiyorum inno .... diye girsey yaziyor consolda ne yapmam gerekir acaba ???
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 verdata'yi ayarladin mi sphere.ini'den?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 mulfiles.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ultima online içinde map0.mul'u kendininki ile değiştirmen gerekli orjinal clientlerde map0.mul olarak okumaktadır yani başka bir isim de kullanamazsan client görmez ayrıca sphere.ini içinde mulfiles=mulların oldugu yeri göstermelisin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 @larethian: bende aynisini mânâ etmek istemi$tim zaten?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Dmx dahada açıklayıcı olmak istedim pardon[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Larethian, 02 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki: ultima online içinde map0.mul'u kendininki ile değiştirmen gerekli orjinal clientlerde map0.mul olarak okumaktadır yani başka bir isim de kullanamazsan client görmez ayrıca sphere.ini içinde mulfiles=mulların oldugu yeri göstermelisin Hex ile değişirse sorun olmuyor.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Öne çıkan mesajlar