Lisze Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ama oyuna giremiyorum! grr nasıl olucak bu iş.Oyundan çıkan yok giremiyorum.Nası giricez..
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kafam girsin bu oyundan da bayıcam 40 dk kastım giremedim ya yeter baydım harbiden server göçücek galiba bekliyom giricem[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Lisze Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Evet öle yapalım bence açılanlardan bitanesine toplanalım çünkü herkez ben burda kastım diye devam eder bu 3 serverda playerların geneli.Bitanesine girişelim biz türkler olarak.Girelimde bizim oyunu görünce özenirler din'e alırız adamları
Guru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yeni serverlar açılınca çoğu kişi oraya gidecek çünkü herkez sıfırdan başlayacak diğer serverlarda 2-3 gün geç başlayan piskopatlar var ve diğerlerini geçemediler ayrıca her serverda ilk lvl 3 clan sahibi olan grubun tüm memberlarına (US only) 200$ veriliyor. Birde ilk lvl 20 olanlar alienware pc çekilişine katılıyor. Yani pek ümit beslemeyin =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 1 saat 10 dk oldu hala giremiyorum süper nbişi deli oldum kafayı yedim tozuttum manyadım piskopat oldum yeter ya[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 heh yalniz degiliz guzel :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Arkadaşlar azimle kasın cidden giriosunuz şifrenizi filan çok hızlı girin oldukça hızlı kasmayı deneyin en fazla 10 dk sürer
Öne çıkan mesajlar