Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download bitti! Başardım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kafam girsin bu oyundan da bayıcam
40 dk kastım giremedim ya yeter baydım harbiden
server göçücek galiba bekliyom giricem[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Evet öle yapalım bence açılanlardan bitanesine toplanalım çünkü herkez ben burda kastım diye devam eder bu 3 serverda playerların geneli.Bitanesine girişelim biz türkler olarak.Girelimde bizim oyunu görünce özenirler din'e alırız adamları
Mesaj tarihi:
yeni serverlar açılınca çoğu kişi oraya gidecek çünkü herkez sıfırdan başlayacak diğer serverlarda 2-3 gün geç başlayan piskopatlar var ve diğerlerini geçemediler ayrıca her serverda ilk lvl 3 clan sahibi olan grubun tüm memberlarına (US only) 200$ veriliyor.

Birde ilk lvl 20 olanlar alienware pc çekilişine katılıyor.

Yani pek ümit beslemeyin =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
1 saat 10 dk oldu hala giremiyorum süper nbişi
deli oldum kafayı yedim tozuttum manyadım piskopat oldum yeter ya[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...