Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yılmaz özdil topiklerini baltalamaya yeminliyim... sütçü ? lol.. deyince sanki,sütçünün oğlu olamaz mı,yazık dercesine bi gülme anladım ben ordan ama ben öyle anladım işte napalım..ne biliyim ben senin kendi kendine eğlendiğini yazıdan anlaşılmıyo ki o =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Babanin oglusundur bi de sen simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Quadrophenia said: Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor? ütopik ütopik yazıyor, yazdıkları yalan yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 heleşükür anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 said: Quadrophenia said: Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor? ütopik ütopik yazıyor, yazdıkları yalan yanlış. Evet ondan O gazetede yazıyor, SEN paticik te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayar geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 FOFOFOFOFOOF EZİM EZİM LAFLAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mendoza said: sg-1 said: Quadrophenia said: Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor? ütopik ütopik yazıyor, yazdıkları yalan yanlış. Evet ondan O gazetede yazıyor, SEN paticik te. Sadece merak etmiştim, ayar çabaları neden? Her gazetede yazan insanın da iyi bir gazeteci, yazar olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yazılarımı ilk defa okuyanlar postlarıma cevap yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sen şöyle ayrıl kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 said: Yazılarımı ilk defa okuyanlar postlarıma cevap yazmasın. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 HOOOP =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bir birinize ayar(laf sokmak) ile konunun içeri arasında bağlantı kuramadım.kişisel atışmalarınızı öm den halletseniz.her tıktadığımda konu ile ilgili bir şeymi yazıldı diyorum.gördüğüm laflar bir birine çemkirmeden başka bir şey değil.mesaj sayınızımı arttırmaya calışıyorsunuz yoksa zamanınız çokta vakitmi öldürüyorsunuz? zamanınız çoksa laf sokmayın çıkın temiz hava alın daha yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 said: Yazılarımı ilk defa okuyanlar postlarıma cevap yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben ayrılmıyorum kenara... said: saçma yazıyor,boş yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O zaman köşeye geç, tek ayağını kaldır. Mümkünse ikisini de kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Cikinti. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sir said: tayyip bu ülkeye şeriatı getirmek için vargücüyle uğraşan feci gizli ve çok güçlü bir tarikatin üyesi değil miydi yau? yabana atmayın plz thx yok bu orgut tipini ergenekon icin kullandik bitti. yenisini bulun plz thx ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 botmusun? uaehahdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Eskiden bottum, şimdi maydanozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kim kimi botmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ben eğleniyorum, siz eğlenmiyor musunuz? Ve hatta oturmaya mı geldik, haydi eller havaya. Aslında modlar geç bile kaldı, birazdan gider bu topiğin yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar