Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velev ki metrobüs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yılmaz özdil topiklerini baltalamaya yeminliyim...

sütçü ? lol.. deyince sanki,sütçünün oğlu olamaz mı,yazık dercesine bi gülme anladım ben ordan ama ben öyle anladım işte napalım..ne biliyim ben senin kendi kendine eğlendiğini yazıdan anlaşılmıyo ki o =(
Mesaj tarihi:
Quadrophenia said:
Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor?

ütopik ütopik yazıyor, yazdıkları yalan yanlış.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Quadrophenia said:
Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor?

Evet ondan O gazetede yazıyor, SEN paticik te.
Mesaj tarihi:
Mendoza said:
sg-1 said:
Quadrophenia said:

Evet ondan O gazetede yazıyor, SEN paticik te.

Sadece merak etmiştim, ayar çabaları neden? Her gazetede yazan insanın da iyi bir gazeteci, yazar olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
bir birinize ayar(laf sokmak) ile konunun içeri arasında bağlantı kuramadım.kişisel atışmalarınızı öm den halletseniz.her tıktadığımda konu ile ilgili bir şeymi yazıldı diyorum.gördüğüm laflar bir birine çemkirmeden başka bir şey değil.mesaj sayınızımı arttırmaya calışıyorsunuz yoksa zamanınız çokta vakitmi öldürüyorsunuz? zamanınız çoksa laf sokmayın çıkın temiz hava alın daha yararlı olur.
Mesaj tarihi:
sir said:
tayyip bu ülkeye şeriatı getirmek için vargücüyle uğraşan feci gizli ve çok güçlü bir tarikatin üyesi değil miydi yau? yabana atmayın plz thx

yok bu orgut tipini ergenekon icin kullandik bitti. yenisini bulun plz thx ok.
Mesaj tarihi:
Ben eğleniyorum, siz eğlenmiyor musunuz?

Ve hatta oturmaya mı geldik, haydi eller havaya.

Aslında modlar geç bile kaldı, birazdan gider bu topiğin yarısı.
  • Yeni Oluştur...