Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin Template

margo

Öne çıkan mesajlar

Şu şekilde bir paladin oluşturmayı düşünüyorum, elbette zaman alıcağını biliyorum ama son halinin böyle olmasını istiyorum, sizden de fikir almak istedim...

Tactic 120
Anatomy 120
Fencing 120
Archery 120
Chivalry 90
Focus 80
Heal 50

Healı 40 yapıp chiva yı 100 de yapabilirim

Bu arada statlarda şöyle...

100 dex
95 str
30 int
Sosyal ağlarda paylaş

Bence healı 50 alıcaksan hiç alma daha iyi pek bi faydasını göremezsin.Chivalry 80 en fazla yeterli olur hemen hemen bütün büyüleri rahatça yapabiliyosun sadece noble sacrifice da biraz zorlanırsın o da habire kullanılacak bişi diil ztn.
healı gm lemiceksen eğer 85 civarı bi yerde kitlersen daha kullanışlı olur.
stat lere gelince special move lar için kesinlikle 30 dan fazla int gerekecek sana.

str 90 dex 90 int 45 ve ya fencersın belki 85 str yaparsın o sana kalmış bi de güzel mana leechli bi silah kullanırsın pek bi sıkıntı çekmezsin.[hline]?
Sosyal ağlarda paylaş

120 fencing
100 Tactics
100 Anatomy
100 Focus
90 Chivalry
90 Healing
80 Hide (Poisoning veya Magery)

Statler:
Str 80 Dex 95 İnt 50
Yani bilmiyorum aklıma böyle geliyor, sizce yapayım mı? Önerilerinizi banada yapın :)

[Bu mesaj Elderon tarafından 23 September 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar peki şu template ahhkında ne düşünüyorsunuz?

80 chiv
100 fence
100 tactics
100 anatomy
100 focus
100 parry
80 heal
40 hide

statlar :
str 100
dex 70
int 50

aslına bakarsanız ben parry/hiding/healing arasında kaldım. gerçi geçen gün bana blackdagger hide mı parry mi dediğinde pek bilmiş bi şekilde tabi ki parry, her zaman hide olamazsın ama her zaman parry yapabilirsin dedim ama, şimdi ben karar veremiyorum :-p
yani şöyle düşünüyorm aslında, healing paladin chara o kadar gerekli diil heralde. nasıl olsa kendi büyüsü var.
hidinge gelince, her yerde de hide olunmuyor ki.
parry en mantıklısı heralde. karar veremiyorum, yardım edin :([hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Ethna --> Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Dharma, bence o hideinge hiç gerek yok. onun yerine fencing ve tacticsi 120 yapmaya bak. Zaten 40hidingle istesende gizlenemezsin adam gibi :)

Focus 80 yada 100 olmalı
70 yada 90 olmasının kimseye bir faydası yok (fazladan 1 stamina regrenere sağlıyor gerçi ama buda yer kaplayan 10skill için anlamsız)
healing skillide hayat kurtarıyor çoğu zaman. Özellikle 2 kişi olduğunuzda 3 saniyede 40-65hp(eğer gm iseniz) arası heal etme şansınız var. Chivalary skillinin kendi heali var ama bu fazladan mana anlamına geliyor. Üstelik 10 mana harcamasına rağmen en fazla 30hp civarı heal ediyor ki bu birçok yaratığın ve artık birçokta playerın tek vuruşta aldığı hpnin yarısı. O mananızı heal etmek yerine special movelarda kullanmak daha akıllıca bana göre. Yada healingle birlikte nerdeyse tüm hpnizi 1 seferde doldurma şansınız var. Birtek para blow zaten heal gerektirmeyen 3 saniye (yaratıklarda 6saniye) anlamına geliyor.

Sonuç olarak kişisel fikrim hideing gibi skillerle boşuna cap harcamamalı, healing(anatomyyi gm sayıyorum) ve focus en az 80 olmalı ve en önemlisi, milyonları +20 power scrollara harcamadan önce bir stat scroll edinilmeli (en az +20). 110-115 power scrolları sizi pekala uzun bir süre götürecektir..
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda şöyle bi template yapmaya karar verdim, yine eleştirilerinize açık tabi. nasılsa daha newbie modundayım :-p

chiv 80
fence 120
tactics 120
anatomy 100
focus 80
parry 100
heal 100[hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Ethna --> Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
buyrun kurdum
120 sws
120 parry
120 tct
120 anatomy
80 focus
80 healing (bu sekseni daıtamadım aslında heal olur gibi ama..)
60 chivalry[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...