Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc kullanan aile ve wireless :)

Dolis

Öne çıkan mesajlar

İşte size wireless in B.k unun çıktığının bi göstergesi bu konuşma direk dairede geçiyo villa falanda değil yani.

nalan says:
slm cnm nslsın
™αтαкαη ¢αηкσяυя says:
nolsun anne odamda salak salak tv de geziyorum
nalan says:
1 isteğin varmı
™αтαкαη ¢αηкσяυя says:
duvara bakıyorum
nalan says:
salona gel
™αтαкαη ¢αηкσяυя says:
yok canım ne olcak sanki dvd izlemek istiyomuşum gibi davranma
nalan says:
ok cnm bye
Sosyal ağlarda paylaş

biz aynı evin içinde kullanmıyoruz zaten ev 2+1 100m^2 bişe yazana kadar seslenirim

ama babam bazen sinir ediyor beni ya bi adam tüm dilbilgisi kurallarına uyarak mı yazar msnde istese oğlum ne yapıyorsun diye konuşamaz karadeniz şivesi ftw (:P)
##Ali##- oğlum ne yapıyorsun?
SPectre- oturuyorum boş boş
##Ali##- annen evde mi? dışarı çıkacak mısın? gibi...
bide soru işareti koyuyor beni benden alıyor
Sosyal ağlarda paylaş

benimkilerinde facebook var bide şirin diye düşündükleri rezil etcek fotoları koyup tagliyolar. Bide benim babanın friend list utandırıyo beni ya 680 kişi bende var 300 :) arada bi dalga geçiyo sen çevre yapmayı bilmiyosun diye :) bide annem bazen caps açıyo noldu ya diyorum niye bağrıyosun falan NE BARMASI NİYE BARİYİMKİ DİYO :D yarılıyorum pc başında :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben konyadayken annemle bi görüntülü konuşma yapana kdr cnm çıkıodu.. görüntülü konuşma yapmadan önce tüm imla kurallarına uygun şekilde

Yavrum nasılsın ?
ii anne sn nassın
O ne biçim konuşmak öyle , Türkçemizi düzgün kullan lütfen!
oooofff tmm anne hadi arıyorum kabul et :D
Anneye oooofff denmez !
anne arıorum açsana
Özür dile önce !
ayyy anne bak kapatcam işim gücüm var ya ders çalışçam arkadaşlarım gelcek yemek yicem ohhooo (bu arada hala görüntülü konuşmayı kabul etmemiştir)
Peki sen hep arkadaşlarınla ilgilen zaten , özlemedin mi hiç anneni ?
anne özlem duygumu köreltiosun böle yaparak kabul et şunu yaaa
ve mutlu son :D
tabi çok öncelerde ay bu çalıyo nasıl susturcam ben bunu fln derdi artık yapmıo öle şeyler öğrendi.. artık ileti bile yazıyo seize the day ! fln die :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi wowun başları ilk 60 ımı yapmışım mutlu mutlu orc female rogue işte böle babam dediki öret bakim oyunu dedi olur dedim. Böle böle koş işte skill at falan bakkala gittim o arada bi geldim. Lvl 3 gnome warrior var bi tane adı ALİBEY baba dedim bune olm diğeri çirkindi bende sildim bunu açtım daha güzel dimi dedi varya. İşte o anda gözümden yaşlar geliyodu :D Uyumadan kasmıştım 60 a :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben laptopu sırf annem msn ye girsin diye evde bırakıyorum,hatuna msn adresi aldık,pc açılınca otomatik açmayada ayarladık,yok o bile zor geldi,zaten bişey yazasıya kadar benim beklemekten canım çıkıyo,bide şiveli şiveli yazması yokmu,allahım ölüyorum ya,ama alıştırsam iyi olacak gibime geliyo,ne dersiniz alıştırsammı?
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:
abi wowun başları ilk 60 ımı yapmışım mutlu mutlu orc female rogue işte böle babam dediki öret bakim oyunu dedi olur dedim. Böle böle koş işte skill at falan bakkala gittim o arada bi geldim. Lvl 3 gnome warrior var bi tane adı ALİBEY baba dedim bune olm diğeri çirkindi bende sildim bunu açtım daha güzel dimi dedi varya. İşte o anda gözümden yaşlar geliyodu :D Uyumadan kasmıştım 60 a :D
muhahah helal :D bilerek yapmış belli ki oyundan soğutacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok sonra pişman oldu yaptığına :) daha wow eu serverlarının açıldığı gündü yeni bıraktm oyunu ya :D lise hayatımı aldı tamamen yani :) . Bu arada anneleri msn e alıştırmak bazen iyi oluyo ev faturası olarak arkadaşlarnda alıştır facebookta event olarak gün yaparlar :D .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...