Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İşte size wireless in B.k unun çıktığının bi göstergesi bu konuşma direk dairede geçiyo villa falanda değil yani. nalan says: slm cnm nslsın ™αтαкαη ¢αηкσяυя says: nolsun anne odamda salak salak tv de geziyorum nalan says: 1 isteğin varmı ™αтαкαη ¢αηкσяυя says: duvara bakıyorum nalan says: salona gel ™αтαкαη ¢αηкσяυя says: yok canım ne olcak sanki dvd izlemek istiyomuşum gibi davranma nalan says: ok cnm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Biz hala bağırarak iletişim kuruyoruz valla tabii teknoloji güzel şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: ™αтαкαη ¢αηкσяυя says: yok canım ne olcak sanki dvd izlemek istiyomuşum gibi davranma nalan says: ok cnm bye baya zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 """sanki dvd izlemek istiyomuşum gibi""" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 NoS said: Biz hala bağırarak iletişim kuruyoruz valla tabii teknoloji güzel şey :D aynen ya bağırarak msn ini kontrol et looooo diye iletişim kuruoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok canım ne olcak sanki dvd izlemek istiyomuşum gibi davranma ben böyle cümle duymadım hayatımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 babam salonda yayılınca rahatça izliyemiyorum ondan :D her şeye bi eleştiri yapıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 biz aynı evin içinde kullanmıyoruz zaten ev 2+1 100m^2 bişe yazana kadar seslenirim ama babam bazen sinir ediyor beni ya bi adam tüm dilbilgisi kurallarına uyarak mı yazar msnde istese oğlum ne yapıyorsun diye konuşamaz karadeniz şivesi ftw (:P) ##Ali##- oğlum ne yapıyorsun? SPectre- oturuyorum boş boş ##Ali##- annen evde mi? dışarı çıkacak mısın? gibi... bide soru işareti koyuyor beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok artik.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 annem arıyo beni cunku ignorelu bende msnde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim ailemin de facebook u var şaka gibi... annemin bi flörtü olursa dedektiflik yapmama gerek kalmicak facebook relationship statustan anlayabilicem yaşasın teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benimki de aptal aptal fotolarımı koyup duruyo üstüne bi de taglıyo her gün 5 posta onların taglarını kaldırıyorum o da üşenmeden tekrar taglıyo ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 öğretmemek lazım fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kendi öğrendi benimki valla eskiden tavla oynamak için girerdi simdi ohoo (eskiden dedigim bizde o zaman p2 vardı 56k ile giriyoduk daha kablo net çıkmamıstı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benimkilerinde facebook var bide şirin diye düşündükleri rezil etcek fotoları koyup tagliyolar. Bide benim babanın friend list utandırıyo beni ya 680 kişi bende var 300 :) arada bi dalga geçiyo sen çevre yapmayı bilmiyosun diye :) bide annem bazen caps açıyo noldu ya diyorum niye bağrıyosun falan NE BARMASI NİYE BARİYİMKİ DİYO :D yarılıyorum pc başında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben konyadayken annemle bi görüntülü konuşma yapana kdr cnm çıkıodu.. görüntülü konuşma yapmadan önce tüm imla kurallarına uygun şekilde Yavrum nasılsın ? ii anne sn nassın O ne biçim konuşmak öyle , Türkçemizi düzgün kullan lütfen! oooofff tmm anne hadi arıyorum kabul et :D Anneye oooofff denmez ! anne arıorum açsana Özür dile önce ! ayyy anne bak kapatcam işim gücüm var ya ders çalışçam arkadaşlarım gelcek yemek yicem ohhooo (bu arada hala görüntülü konuşmayı kabul etmemiştir) Peki sen hep arkadaşlarınla ilgilen zaten , özlemedin mi hiç anneni ? anne özlem duygumu köreltiosun böle yaparak kabul et şunu yaaa ve mutlu son :D tabi çok öncelerde ay bu çalıyo nasıl susturcam ben bunu fln derdi artık yapmıo öle şeyler öğrendi.. artık ileti bile yazıyo seize the day ! fln die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ilerde bizim çocuklar yandı :D ellerinden alıp mmo oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben annemle goruntulu konusma yapmak istedigimde cildirtiyo beni. Tam ariyorum, ayni anda o da aramaya basiyo. Tam kendi aramami kapatiyorum onunkini kabul edicemm, o da iptal ediyo. :D Bir de sabah uyandiriyo arayip once, hadi konusalim diye msnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Herseyi gectim, "turkcemizi duzgun kullanalim lutfen!" diyen herkes istisnasiz turkceyi yanlis kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hikayelere bak ya, resmen pert ederler adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi wowun başları ilk 60 ımı yapmışım mutlu mutlu orc female rogue işte böle babam dediki öret bakim oyunu dedi olur dedim. Böle böle koş işte skill at falan bakkala gittim o arada bi geldim. Lvl 3 gnome warrior var bi tane adı ALİBEY baba dedim bune olm diğeri çirkindi bende sildim bunu açtım daha güzel dimi dedi varya. İşte o anda gözümden yaşlar geliyodu :D Uyumadan kasmıştım 60 a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 valla ben laptopu sırf annem msn ye girsin diye evde bırakıyorum,hatuna msn adresi aldık,pc açılınca otomatik açmayada ayarladık,yok o bile zor geldi,zaten bişey yazasıya kadar benim beklemekten canım çıkıyo,bide şiveli şiveli yazması yokmu,allahım ölüyorum ya,ama alıştırsam iyi olacak gibime geliyo,ne dersiniz alıştırsammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dolis said: abi wowun başları ilk 60 ımı yapmışım mutlu mutlu orc female rogue işte böle babam dediki öret bakim oyunu dedi olur dedim. Böle böle koş işte skill at falan bakkala gittim o arada bi geldim. Lvl 3 gnome warrior var bi tane adı ALİBEY baba dedim bune olm diğeri çirkindi bende sildim bunu açtım daha güzel dimi dedi varya. İşte o anda gözümden yaşlar geliyodu :D Uyumadan kasmıştım 60 a :Dmuhahah helal :D bilerek yapmış belli ki oyundan soğutacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yok sonra pişman oldu yaptığına :) daha wow eu serverlarının açıldığı gündü yeni bıraktm oyunu ya :D lise hayatımı aldı tamamen yani :) . Bu arada anneleri msn e alıştırmak bazen iyi oluyo ev faturası olarak arkadaşlarnda alıştır facebookta event olarak gün yaparlar :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iyi ya siz teknolojiyle iyisiniz benim baba garibim evde aksamlari solitaire oynuyor annemde gecen gelmis olm baban kumara basladi sanirim, paso kagit oynuyor aman dikkat diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar