Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezaletin böylesi olmaz!


Sypro

Öne çıkan mesajlar

Ne yazıcağımı bulamaz haldeyim. Hayatım böyle bir rezillik görmedim. Bahçemizde beslediğimiz sokak kedilerinden ikisi hastalanmıştı. Hastalık da dediğim birisi annesi tarafından terk edilmiş 1 aylık bir kedi boynunda bir apse çıktı. Diğerinin ise gözünün birisinde küçüklük wardı. Annemler bursada açılan yeni sözde hayvan barınağını aramışlar. Operasyon merkezleri olduğu için. Adamlar da gelip almışlar. Binlerce laf, site de binlerce göstermelik şey. Bugün barınak aranıyor ve hayvanların durumu soruluyor. Ne olsun bir de, nasıl olmuşsa 15.30da alınan hayvanlar kafeste sabaha kadar ölmüşler. Hem de ikisi de.. neymiş gece doktor yokmuş sabah ölüleri bulunmuş. 15.30dan sonra mesai saatine kadar ne kadar wakit war ki bu hayvanlara hiçbir veteriner bakamadı!! Müdürle konuşup neden öldükleri öğrenilmek istenilince karşılarına çıkan müdür meğerse teknisyen!10 dk sonra arayın nunmaraları we ondan sonra ulaşabildiğiniz tek şahıslar "sekreterler". hayvanlar enfeksiyondan ölmüşler; hem de bi gecede... Hem de hayvan besleyeniniz varsa bilir. hasta kedi yemek yemez, halsizdir.Bu kedileri yemekle çağırıp götürmeleri sağlandı.. We bu hayvanları sabah akşam doyuryoduk nası yediklerini de biliriz. Ama görün ki telefonlarıma çıkmayan yetkililer we kim olduklarını iddia eden yalancılar hayvanların hem de ikisinin de bir gecede enfeksiyondan öldüklerini iddia ediyorlar.

Yarın sabah ilk işim bütün hayvanları korua derneklerini aramak olacak arkadaşlar. Sizden de bir isteğim war. Nolur bu barınakta bulunan hayvanları sahiplenin. Hangisinin ne zaman enfeksiyon kapıp sabaha öleceği belli deil!!!

Bu sorumsuzlar Bursa Osmangazi Hayvan barınağında...
sitesi de http://www.osmangazihayvanevi.com/. gösterişlerine aldanmayın. katillerin adresi bu; nolur o zawallı hayvanlara siz de elinizi uzatın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç saattir telefon elimde, aramadığım yer kalmadı. hayvanları koruma derneği eski başkanı bile "yawrum bu kadar üzülme. yapılabilcek bir şey. hiçbir şey yapamazsın, adamlar kendiliğinden öldü diyecek biticek iş. inşallah başka kedileri bakarsın" falan diyorsa zaten cidden bu memlekette hayvanlar adına yapılabilcek bişi yok. fakültesinden patolojisine kadar aradım. ötenazi ancak kalptan yapılırsa tespit edilebiliyormuş. yani gitti pisi pisine kediler. hiçbi şekilde ispatlayamıyosun. aradığım birçok hayvanları koruma derneği de telefonu açmadı. gerekli olduğunda kim olur ki başında zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
bazı barınaklar da talebı karsılayamıyor, tabı bu olanları hafıfletmez.hemen hemen her gun bakımsız ya da hasta yenı yavrular doguyor,onune gecılemıyor halıyle...
2 hafta aılemı zıyarete gıttım geldıgımde sokagımızda bırbırınden tatlı 5 yenı yavru gordum,mısal.neyse bızımkıler saglıklı cok sukur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...