Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abd , okul , burs , danışman vs .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sene lisede son senem malum seneye üni fln aslında amerikada okumak bayaa pahalıya geliyor ama amerikada okuyan arkadaşlardan ögrendigim kadarıyla şu anki halimle orta seviye bir okuldan rahat bir şekilde basketbol bursu alabilirmişim(eh yıllarımı verdim okdr olsun :D )düşününcede ztn yarış atı gibi öss ye calısmaktan hem basketbolu bırakmadan hem de burda alabilecegimden daha iyi bir egitimle amerika gayet mantıklı geldi.Amerikadaki ünileri bilen ve sizin yerinize onlarla irtibata geçen danışmanlar varmış sanırım size uygun okulu buluyorlarmış bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa biraz bilgi verirlerse çok iyi olur çünkü vakit daralıyor birşeyler yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
IEFT var 2-3 gün sonra. Ona gidip okullarla konuşabilirsin ya da danışmanlık firmalarıyla görüşebilirsin.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı da var 1 hafta sonra falan. Orada da okullarla kendin konuşabilirsin. Ya da bir sürü eğitim danışmanlığı firması da stand açar, görüşürsün.

Çok zevkli geçer Akare'ler de IEFTlerde. Bir ara obsesiftim hepsine gidiyodum :P Oturup geyik yapıyoduk okul temsilcileriyle. Ciddi biri gelince kalkıyoduk. Güzeldir. Git mutlaka.
  • Yeni Oluştur...