Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya antremanlarda falan koşarken ağlıyorum artık dizin alt kısmındaki kemiklere bıçak saplanıyor gibi acıyor koşarken durduğumda acıdan nefesim kesiliyo falan. ve inanılmaz yavaşlatıyo beni bu acı sebebi nedir? ne olabilir? calf'ın oralarda kemik acısı (ağrısı değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kemiklerde acı nasıl oluyor bilemedim ama bıcak saplanıyor gibi diyince benim aklıma cok siddetli bi kramp geldi, belki bi ihtimal kemikte catlak varsa o da benzer bi ağrı yapabilir sanırım. eğer daha adımını atar atmaz baslıyorsa dediğin gibi kemikle alakalıdır bence, bi süre sonra baslıyorsa kasla alakalı olabilir, bilemiyorum burda kim ne derse desin senin bi doktora görünmen en mantıklısı olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Daha fazla koşmadan bir doktora görün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tek bacaktaysa çatlak var büyük ihtimalle. ikisindeyse bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 stress kırıgı olabilir.. ya da daha once kickbox yaptıgın icin catlatmıssındır tam olarak iyileşmemiştir.. dinlemeye baglı agrı azalır.. suan bi anda yuklendin ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar