Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV kamerasından G.Osetya'da Türk gazetecilere saldırı anı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer yandan tüm muhabiler adamların yerinde olmak istemişlerdir..

adam hakketmişler ama orada olmayı, savaş muhabirliği yapmayı. kafadan vurulan ne sakin öyle.. artık sağlam ödül alırlar sanırım..

olayı bilmem de habercilik bir numara olmuş orada.. habire kayda da devam ediyorlar.

bravo
Mesaj tarihi:
ATV haberin olaya yaklaşım biçimini gördüm lanet ettim ya. "SALDIRIYA UĞRAYAN TÜRK GAZETECİLERİN GÖRÜNTÜLERİ! AZ SONRA!!!" diye diye yarım saat tekrarladılar. en sonunda dayanamadım değiştirdim kanalı. Star haber yeni başlamıştı. Direk ilk haber saldırıyı verdiler. ATV'nin haberciliğinin içine tüküreyim yanlı haberciliği aştılar şimdi sırada magazin stili habercilik. adamlar canını zor kurtarmış sen reyting uğruna madara ediyosun o görüntüleri varmı böyle bi anlayış?? yazıklar olsun...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
diğer yandan tüm muhabiler adamların yerinde olmak istemişlerdir..

adam hakketmişler ama orada olmayı, savaş muhabirliği yapmayı. kafadan vurulan ne sakin öyle.. artık sağlam ödül alırlar sanırım..

olayı bilmem de habercilik bir numara olmuş orada.. habire kayda da devam ediyorlar.

bravo

evet benimde ilk düşüncelerim bu oldu. adamlar cidden hakediyolar işlerini
Mesaj tarihi:
Cidden yanlız birisi şapkasından vuruluyo aboooo dedim orda, 5cm sola nişan alaymış asker atıyomuş headshot ı.

cidden ucuz atlatmışlar. Ağır makineli ateşine mağruz kalıp sıyrıkla kurtulmak büyük şans yani..
Mesaj tarihi:
abi şaka gibi yaaa.. film gibi yaaa.. bildiğin vuruluyorlar falan mermiler giriyor camdan içeri, kaçmaya çalişiyorlar. izlerken resmen titredim ya. allahtan kimse ciddi yaralanmamış çok çok çoooook büyük şans vallahi billahi.
Mesaj tarihi:
İzleyen çok mudur nedir anlamadım çok takılıyor, izleyemedim bi türlü.

Ama anlattıklarınıza bakılırsa büyük tehlike atlatmışlar.

Geçmiş olsun her birine.
Mesaj tarihi:
Evet abi çok mantıklı o 1 salise içersinde can havliyle kaçmayı bırakıp lan olum duralım belki bunlarda ayı mantığla gider desinler yok öyle şey can havli diye bi olay var
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar.

dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi.

yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Greeny said:
MrMarvelous said:
Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar.

dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi.

yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum.
Baba sende vur dedik öldürdün ama ya bu kadar sert konuşmaya ne gerek var altı üstü bi yorum yaptı yani adam
  • Yeni Oluştur...