chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama sağlam para alıyorlar, gerçi hayati tehlike yüksek amaa . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 harbi gidiolarmış adamlar şaka maka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 diğer yandan tüm muhabiler adamların yerinde olmak istemişlerdir.. adam hakketmişler ama orada olmayı, savaş muhabirliği yapmayı. kafadan vurulan ne sakin öyle.. artık sağlam ödül alırlar sanırım.. olayı bilmem de habercilik bir numara olmuş orada.. habire kayda da devam ediyorlar. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 büyük geçmiş olsun bildiğin tarıyorlar aracı ucuz kurtulmuşlar. izlerken gerildim ben onlar iyi başa çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ATV haberin olaya yaklaşım biçimini gördüm lanet ettim ya. "SALDIRIYA UĞRAYAN TÜRK GAZETECİLERİN GÖRÜNTÜLERİ! AZ SONRA!!!" diye diye yarım saat tekrarladılar. en sonunda dayanamadım değiştirdim kanalı. Star haber yeni başlamıştı. Direk ilk haber saldırıyı verdiler. ATV'nin haberciliğinin içine tüküreyim yanlı haberciliği aştılar şimdi sırada magazin stili habercilik. adamlar canını zor kurtarmış sen reyting uğruna madara ediyosun o görüntüleri varmı böyle bi anlayış?? yazıklar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Babasının çiftliği gibi girmeselermiş bizimkilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 adam babasının çiftliği gibi girmiyor ki zaten.. kotrol noktalarını geçiyorlar. diğer kontrol noktasına varmadan önce uyarısız ateş açılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dasaaa said: diğer yandan tüm muhabiler adamların yerinde olmak istemişlerdir.. adam hakketmişler ama orada olmayı, savaş muhabirliği yapmayı. kafadan vurulan ne sakin öyle.. artık sağlam ödül alırlar sanırım.. olayı bilmem de habercilik bir numara olmuş orada.. habire kayda da devam ediyorlar. bravo evet benimde ilk düşüncelerim bu oldu. adamlar cidden hakediyolar işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kelime i şaadet getirmeye başladıkları an depremdeki halimiz aklıma geldi , ölüm korkusu çok fenaa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cidden yanlız birisi şapkasından vuruluyo aboooo dedim orda, 5cm sola nişan alaymış asker atıyomuş headshot ı. cidden ucuz atlatmışlar. Ağır makineli ateşine mağruz kalıp sıyrıkla kurtulmak büyük şans yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi şaka gibi yaaa.. film gibi yaaa.. bildiğin vuruluyorlar falan mermiler giriyor camdan içeri, kaçmaya çalişiyorlar. izlerken resmen titredim ya. allahtan kimse ciddi yaralanmamış çok çok çoooook büyük şans vallahi billahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İzleyen çok mudur nedir anlamadım çok takılıyor, izleyemedim bi türlü. Ama anlattıklarınıza bakılırsa büyük tehlike atlatmışlar. Geçmiş olsun her birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DsT4GUQLx9c http://www.youtube.com/watch?v=wfLvGQs9w6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çok feci, büyük ihtimalle ödül alacaklar ama video'yu izlerken rahatsız oldum. Şavaşın gerçekte nasıl bir şey olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar. dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet abi çok mantıklı o 1 salise içersinde can havliyle kaçmayı bırakıp lan olum duralım belki bunlarda ayı mantığla gider desinler yok öyle şey can havli diye bi olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 MrMarvelous said: Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar. dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi. yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Greeny said: MrMarvelous said: Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar. dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi. yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum.Baba sende vur dedik öldürdün ama ya bu kadar sert konuşmaya ne gerek var altı üstü bi yorum yaptı yani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yorum yapamadı sorun orda. Adamın teki press,journalist dediler diye dalga geçer. Anlamıyorum ki yok hakkaten isyana geçtim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben olsam vanish atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 az kaldı az 223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ağla, yürekli çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ateş eden rus ordusu değil. güney osetyalı milisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cidden ucuz kurtulmuslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben izlerken bile inanılmaz kötü oldum helal olsun adamların haberciliğine walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar