matchett Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Selamlar..Kısa bir süre önce çok sevidiğim guildimden hayatımdaki problemlerden dolayı ayrıldım ve oyunu bırakmaya çok kararlıyım..Fakat karakterim bende oldugu sürece kendimi tutamıyorum ve sürekli oyuna girmek istiyorum. Bu nedenle gözüm gibi baktığım ve her itemını binbir emek ile aldığım karakterimi artık satmak zorundayım. Karakterin özelliklerine baslamadan önce bu karakterin buralara kadar gelmesinde büyük emeği geçen guild arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve beni anlayacaklarını umuyorum.. Karakterin Migrate i açıktır ve Karazhan PVP serverındadır. Karakterimin ırkı Orc tur. Bu karakter ile oyundaki Sunwell Plateu da boss olan Eredar Twins e kadar her boss u main tank olarak rahatlıkla tankladım. Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Matchett Su anda üzerinde PVP gear da olabilr tank gear da tam olarak bilemiyorum. Bu nedenle ayrıntılı bir sekilde itemları buraya yazmak daha mantıklı. Tank Gear: Weapon: The Brutalizer Shield: [Kaz'rogal's Hardened Heart] Head:Tier 6 Head veya alternatif olarak Faceplate of the Impenetrable(Illidan Stomrage drop) Chest: Tier 6 Chest Leggings: Tier 6 Leggings Waist: Girdle of Stability (BT drop) Shoulder: Tier 6 Shoulder Rings: Band of the Abyssal Lord ( BT drop) Band of the Eternal Defender ( 2 yüzük de +4 all stats enchantli ) Gloves:Tier 6 eldiven Trinkets: Commendation of Kael'thas, Darkmoon Card: Vengeance, Shadowmoon insignia ( BT drop) , Scareb of Displacement Gun: Legionkiller, Rifle of the Stoic Gurdian ( 2 si de BT drop) Hatta Black bow of the betrayer (BT drop) Neck: The Darkener's Grasp (Kael Thas quest ödülü) veya Shattered sun pendant of resolve ( Shattered sun offensive reputation reward) Wrist: Tier 6 wrist ( Sunwell Drop) Bütün itemların enchantlerinin ve gemlerinin en üst düzey oldugundan emin olabilirsiniz. Bunların yanısıra kullanmak isterseniz bu itemlara alternatif pek çok tank itemı da bankada bulunmaktadır. Onların da enchantleri ve gemleri en son düzeydedir. Tanklık için ise ayrıca full Fire , Nature ve Frost resistance bulunmaktadır. Parça parça diğer resistancelar da bulunmaktadır. (Blessed medallion of karabor gibi mesela) HP yi bosslara göre isterseniz 18-19000 e kadar cıkarabilirsiniz ( buffsız). Ayrıca defense ı 580-90 lara kadar çıkarabilir ve avoidence ı 92% lere kadar da çıkarabilirsiniz. Özellikle Sunwell de avoidence daha önemli. Fury gear: Weapons: Akil zon's Talon blade ( Za drop) , Tracker's Blade (Mh drop) Head: Thundering Greathelm ( Magtheridon drop) Chest: Bloodstained Elven Battlevest ( ZA drop) Leggings: Leggings of the divine retribution (BT drop) Waist: Chain of unleashed rage (Badge item) Shoulder: Tier 4 Shoulder Rings: Band of devastation ( BT drop) Garona's signet ring ( 2 yüzük de +4 all stats enchantli ) Gloves: Tier 6 eldiven Trinkets: Shard of contempt ( mgt heroic drop) , Bloodlust Brooch (badge item) Gun: Steelhawk crossbow, Black bow of the betrayer (BT drop) Neck: Shattered sun pendant of might ( Shattered sun offensive reputation reward) Wrist: Bladespire Warbands ( Gruul Drop) Fury gear ı da rahatlıkla gireceginiz bir guildde biraz daha kıvama getirebilirsiniz ancak su haliyle de BT ye rahatlıkla alınır SWP için ise biraz kapıda bekleyebilirsiniz. Ancak bu tank gear ı ile gireceginiz guild zaten muhtemelen size o itemları rahatlıkla saglayacaktır. PvP gear: 5 parça Sezon 2 var ve 1-2 gün içerisinde muhtemelen karakter satılana kadar ara itemların da pek çoğu toplanmış olucaktır. Su an haliyle 10k kadar honor ve 600 kadar arena puanı var. Ancak Orc warrior un da PVP deki üstünlüğünü göz önüne alırsak çok kısa sürede Brutal seviyesine getirebileceginize inanıyorum. Özellikle migrate düsünmüyorsanız Karazhan serverında pvp yapan bulmak çok kolay. Weapon olarak ise Jin' rohk, The Great Apocalypse ( ZA drop, executioner enchantli) kullanmaktayım. Karakterin genel özellikleri bu sekilde. Gear dışında reputation olarak aklınıza gelebilecek TBC sonarsı her yere exalted ım. Meslekler: Enchanting ve Herbalism 375 Skilller: Fishing ve Cooking 375 ( cooking oyundaki bütün yemekler var) Enchanting mesleğimde güzel formüller var onlarla para da kazanabilirsiniz. Ayrıca bankamda tanklık adına her türlü buff ı potu flaskı scroll u ve pek çok daha sizin kişisel tercihinize kalmış itemları bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra bankamda yeni alacagınız itemlara takacagınız gemleri hazır etmek için badgelerimle 17 tane kadar gem aldım çünkü badgelerle alınacak pek item ım kalmamıştı artık. Bunun yanısıra yeni yapacağınız enchantler için de pek çok enchanting item ı bulabilirsiniz bankada. Tüm bu bankadaki itemlar ve riding crop, 280 lik cenarion expedition exalted mountu gibi oyunu daha zevkli kılacak objeler tamamen hediyem olacak. Ayrıca accountda bir de level 17 rogue var onu da twink olarak kullanabilirsiniz o da hediyem olacaktır. Yine aynı accountda 3/5 T4 full Zul aman ve badge itemlı bir Undead Mage bulunmaktadır. Ayrıca bu mage in üzerinde guardian gibi PVP itemlar da bulunmaktadır. Mage Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Emekliyamyam Karakterde ayrıca yaklaşık olarak 15k gold bulunmaktadır. Anlayacağınız üzerinde inanılmaz emek olan bir karakter ama buraya kadar gelmek hiç de kolay olmadı. Karakterimin ücreti olarak 850 YTL yi uygun gördüm. 1 aylık oyun süresi de acıktır ve bütün bilgileri (CD key, cdler, e-mail, gizli soru) elimde mevcuttur. Takdir sizindir, pazarlık elbette yapılabilir. Bana buradan özel mesaj ile ya da [email protected] mail adresinden ulasabilirsiniz. Ankara' da olanlarla 16 Ağustos saat 17:00 a kadar elden alışveriş yapabilirim. Şunu da belirtmeliyim ki bu karakter ile pek çok Kil Jaeden kesen guilde girip tanklık yapabilir ve Wrath of The Lich King e en önde baslayabilirsiniz. Bu nedenle bence yeni expansion geliyor diye karakter almamak oldukca yanlıs bir düşünce. Bence 15K gold, neredeyse tamamen end game droplu bir warrior ve BT ye girebilecek 1100 spell up lı bir mage icin bu fiyat oldukca uygun..Ama tabii ki de ciddi tekliflerde pazarlık yapmaya acıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 türkiyede çok zor 500 üstü sanırım, şu an piyasa ne bilmiyorum ama, yabancılara satmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 karaktere 500 civarı teklif edildi ama bu karaktere 500 ytl oldukca az malesef :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Degil, satabiliyorsan sat aninda. WotLK cikiyorken 500 cok iyi. http://forum.paticik.com/read.php?27,3395708,3395708#msg-3395708 bunu 500'e sattim, benziyor karakterlerimiz daha dogrusu accountlarimiz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 full T6 lı pvp setli karakterler 600 den gidiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ebaye filan koy kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e-bay konusunda haklısınız sanırım cünkü gercekten karakterin normal sartlarda değeri bu değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 3 ay sonra büyük ihtimalle expansion gelecek. 3 ay için 850 ytl yi verebilecek babayiğit bulmak asıl sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya aslında burda bence büyük bir yanılgı var..diablo 3 ve starcraf 2 yi piyasaya sürecek Blizzard ve bu oyunları aynı anda piyasaya sürecek kadar aptal değil. Öncelik starcraft 2 nin en geç 2 ay içerisinde çıkar. Daha sonra WotlK çıkacak diye biliyorum. Bu da demektir ki aralık ya da ocak dan önce gelmesi imkansız Wotlk ın..Yani bu da 4-5 ay demek oluyor..Bence uzun bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 agustos un 10 undayız ekim e dogru egitim ögretim yılı baslayacak oynamaz daha da zorlasacak böyle bir tank karakter ile Wotlk gelmeden önce Kil Jaeden keseceginizi garanti ederim. Bu zevki tatmak isteyenler elbette vardır. Şahsen ben Felmyst e kadar tattım o duyguyu gerisini alacak arkadaş tatsın :) Fiyatı da 800 YTL olarak güncelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aylardır raid yaptığım bir insan güvenilirdir kendisi ben sattım darısı sana noob kankam:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Güncel. Fiyat 750 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hatta Mage ile Warrior birlikte + 15k gold fiyat 700 YTL Mage olmadan Warrior + 15k gold 650 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Güncel. Armory update: PVP gearı full sezon 2 oldu ve birikmiş olarak 600 arena point + 7k honor + pek çok madalya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben insanlik vazifemi yapayim 2. defa, basini taslara vurucan o 500'u de alamayinca, kabul et :) 50 ser dusure dusure oraya gelicen zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Penthesilea said: Ben insanlik vazifemi yapayim 2. defa, basini taslara vurucan o 500'u de alamayinca, kabul et :) 50 ser dusure dusure oraya gelicen zaten hehe :))) yok yok o kadar da değil kesinlikle 600 ün altına düşürmem fiyatını..çünkü zaten değerinin çok çok altında satılıyor şu anda..15k gold nerden baksan 250-300 YTL eder..yani karakter neredeyse 300 400 e satılıyor :) daha ne olsun bedava mı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Goldu eger imkanin varsa ayrica satabilirsin mesela, o kadar gold olduguna dikkat etmemisim. Ha daha kulfetli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Penthesilea said: Goldu eger imkanin varsa ayrica satabilirsin mesela, o kadar gold olduguna dikkat etmemisim. Ha daha kulfetli tabi doğru diyosun daha külfetli de yani gercekten end game görmek isteyen birisi için gerçekten fazla para değil şu andaki fiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 neyse kolay gelsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Güncel. Vindicator Bracer ve ring PVP sete eklenmistir. Accountta su an 6/8 T6 Orc warrior , lvl 17 rogue ve 15K gold mevcut. Fiyat 650 YTL. irtibata geçmek isteyenler için mail adresi [email protected] ya da buradan özel mesaj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bump benim charın parası bitti sat birazda senin parayı yiyelim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matchett Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 UP. Son fiyat olarak 600 YTL yi belirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar