Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Net ve TR ( kick - ban )

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Dün cd leri kurcalıyordum wow u kapattım wotlk çıkana kadar ara vericem diye.. Bir de baktım war3 ve war ft. Hemen yükledim dota oynarım diye.. ama oyuna girdim cogu host TR görünce kickliyor türklere karşı bir nefret kin veya bilmediğim başka bişiler var en az 20 dota oyununa girdim ve 8 oyundan türk olduğum için atıldım ismimde Darkwhisper dı.
Sosyal ağlarda paylaş

Northrend dede aynı sorunu yaşıyodum,ama ping kontrolu yapıolar milletin n/a benim 117 sonra bi bakıolar tr

kicked.Gerçi bi kaç kişiyle arkadaşım dota client diye bişeyden açıyo herkes 0 lag da oynuyoda.Genelde öyle.

Mesela weplaya eu dan adam gelse senin oyununu kastırsa sen atmazmısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu hep yapıyolar, alışıldık bi şey.
Mesela geçen gün arkadaşla bi oyuna girdik EAST EUROPE ONLY diyo. Oyuna girdikten sonra tabi o komutu yazdılar, arkadaşla ben TR gözükünce herifler konuşmaya başladı, alsak mı almasak mı oylayalım falan diye. O sırada biri çıktı oyundan yerine bi adam geldi o da Letonyalıydı. Oylamayı başlattı biri, host direk oylamayı beklemeden önce o adamı attı sonra bizi.
Shit happens yani
Sosyal ağlarda paylaş

Türk milleti maalesef oyunlarda çok sevilen bir millet değil sebepler mi;
Knight ta dupe vs yapanlar türk.
Wow da ingiliz serverının trade channelında türkçe konuşanlar türk.
Dotada yüksek latencyli olanlar hoşuna bişey gitmediğinde direk küfür edenler oyundan çıkanlar Türk.
Telekom yüzünden lag olanlar oyundan düşenler yine Türk
Genel olarak zaten tarihten gelen bi Türk antipatisine birde bu tür şeyler eklenince doğal olarak hoşlanmıyor adamlar.
Kimse yanlış anlamasın ben burda Türk düşmanlığı falan yapmıyorum ama maalesef ülkemizde pek bir oyunculuk kültürü yok. işte bütün bu saydığım sebepler birleşince bu tür olaylar da kaçınılmaz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

/fromall çekerler banlistten ona göre.

euroda oynuyorsunuz sanırım?

trbilmemkaç gibi oyunlara girin.

eger insan serverında oynuyorsanız tecrübesizim(orj.serv. :D)

sadece servera kayıt sıranızla muamele görmek istiyorsanız weplaya.

Başka birşey istemiyorsanız uninstall a basınız.

teşekkür ederizç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...