ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Dün cd leri kurcalıyordum wow u kapattım wotlk çıkana kadar ara vericem diye.. Bir de baktım war3 ve war ft. Hemen yükledim dota oynarım diye.. ama oyuna girdim cogu host TR görünce kickliyor türklere karşı bir nefret kin veya bilmediğim başka bişiler var en az 20 dota oyununa girdim ve 8 oyundan türk olduğum için atıldım ismimde Darkwhisper dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tr nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bi komut ile goruyorlar ya hangi ulkeden girdigini hani pingini ülkeni bişey yazıp bütün herkeze gösterio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aynı olayı bende yaşıyorum international gaming zone(igz) diye bi program üzerinden age of empires2 oynuyoruz geceleri özellikle fransızlar oyunlarına bizi almıyor genel bi dışlama var sebebini bilmediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Northrend dede aynı sorunu yaşıyodum,ama ping kontrolu yapıolar milletin n/a benim 117 sonra bi bakıolar tr kicked.Gerçi bi kaç kişiyle arkadaşım dota client diye bişeyden açıyo herkes 0 lag da oynuyoda.Genelde öyle. Mesela weplaya eu dan adam gelse senin oyununu kastırsa sen atmazmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 112 ms kotu deil ama bana yaptiklarinda 65 çıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Onu hep yapıyolar, alışıldık bi şey. Mesela geçen gün arkadaşla bi oyuna girdik EAST EUROPE ONLY diyo. Oyuna girdikten sonra tabi o komutu yazdılar, arkadaşla ben TR gözükünce herifler konuşmaya başladı, alsak mı almasak mı oylayalım falan diye. O sırada biri çıktı oyundan yerine bi adam geldi o da Letonyalıydı. Oylamayı başlattı biri, host direk oylamayı beklemeden önce o adamı attı sonra bizi. Shit happens yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 anladım zaten amacim dota ogrenmek iyi bir sekilde sanirim 6 ay dota oynicam wotlk cıkana kadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Türk milleti maalesef oyunlarda çok sevilen bir millet değil sebepler mi; Knight ta dupe vs yapanlar türk. Wow da ingiliz serverının trade channelında türkçe konuşanlar türk. Dotada yüksek latencyli olanlar hoşuna bişey gitmediğinde direk küfür edenler oyundan çıkanlar Türk. Telekom yüzünden lag olanlar oyundan düşenler yine Türk Genel olarak zaten tarihten gelen bi Türk antipatisine birde bu tür şeyler eklenince doğal olarak hoşlanmıyor adamlar. Kimse yanlış anlamasın ben burda Türk düşmanlığı falan yapmıyorum ama maalesef ülkemizde pek bir oyunculuk kültürü yok. işte bütün bu saydığım sebepler birleşince bu tür olaylar da kaçınılmaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 haklısın bence dün aradım adsl yi 2mb ye çıkardım şimdi ping 40-99 kimse atmadı cok güzel ve rahat oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 /fromall çekerler banlistten ona göre. euroda oynuyorsunuz sanırım? trbilmemkaç gibi oyunlara girin. eger insan serverında oynuyorsanız tecrübesizim(orj.serv. :D) sadece servera kayıt sıranızla muamele görmek istiyorsanız weplaya. Başka birşey istemiyorsanız uninstall a basınız. teşekkür ederizç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Frozen Throne TUR-1 kanalında takıl. türklerin mekanı. oyunlar filan oluyo. atılmanın nedenide ms nin yüksek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 biz de onları almıyoruz çünkü lol. (not:ben değil genel olarak.ayrıca yabancılar cıkıyo oyundan) /killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 valla ben girince oo turkish diyolar millet soru soruyor paso yane ben aksine krallar gibi karşılanıyorum nickim G3NK-Maestro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar