hunty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ingilizce forumlari okumaktan ingilizce dusunup turkce yazmaya basladim. Abi QQ'ing varya iste aglamak oluyor turkcesi. Less QQ more Pew Pew... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yeni bir topic açmak yerine buraya yazsam daha doğru olur gibi geldi. Early access ile başlamış ve 1 ay dayanamadan oyunu bırakmıştım. Uzun bir süre sonra tekrar aoc a başladık. Eşimle birlikte oynuyoruz ve seviyeli bir PVE guild i arıyoruz. PVE server olması tercih nedeni tabiki. Crom da F.r.F vardı bir zamanlar, uzun bir süredir online olan yok. Bildiğiniz, duyduğunuz türkçe konuşan ve PVE serverında olan (RP de olabilir) bir guild varmıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Aquilonia pvp-rp server'inda Anatolian Hun Empire var. Server pve degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, FrF AoC u bıraktı, swtor u beklemekte. FrF de oynamış bir kaç arkadaş olarak AoC a bir şans daha vermek adına geri döndük. Anatolian Hun Empire a dahil olduk, düzenli raid yapan seviyeli bir guild, tavsiye ederim. PVP server ı ilk başta biraz zorlasada, kısa sürede alışılıyor, guild daki insanlar da yardım konusunda gayet bonkör ler. GR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Anatolian HUN Empire bu ayki oyungezer dergisinde çıktı ve liderimizle yapılan reportajı ve 2 tam sayfa resim ve açıklamaları okuyabilirsiniz daha fazla bilgi istiyorsanız guildimizle ilgili olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lideriniz cubor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 tunch said: lideriniz cubor mu ? evet ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bende katılmak isterim.Dark Templar açtım.zor biliyorum fakat zorlanmadan oyundan zevk alamıyorum :) Edit:char ismi Kemgozlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kemgözlü nedir abi ya süper nikmiş. ben de yüklim de başlayayim de kart çok sıkışsın istemiyorum bilmiyorum gerçi. ben yardimci olurum abi sana elimden geldikçe bir fellow dt olarak ama dt zor değil. pve'si çok güzel hatta. her role uyabiliyor. ama sorun şu ki pvp'de çok ölü. gelen patch ile bakcaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 DT pvp de kötü biliyorum.eskiden beri öyle idi.sonuçta DT hiç bir zaman değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 neyse sonuç olarak odiflame demonologist olarak aranıza katıldım.forumunuzdan aktivasyon mailim junk mailimede gelmedi.bir problem var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sorunu halledebildin mi odiflame? eğer olmadiysa officerlardan biriyle konuşmayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 vente girebildim fakat forum konusunu akşam hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 odi, hos geldin :) bende baya bir arkadastan duyuyorum AoC cok duzeldi falan diye.. ii eglenceler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yeni başlayanlara kapılarınız açık mıdır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tabiki lvl sınırlaması yok. sadece başlamadan önce www.gw.gen.tr adresinde kendini tanıt ve seçmeyi düşündüğün classi söyle. Normalde class seçimlerine de karışmıyorduk fakat son zamanlarda bazı classlara çok yüklenilmeye başladı gerekli bir kısım class da sayimiz azaldi bu yüzden senden 3-4 tane classtan birini seçmeni rica edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Teşekkürler bilgi için. Forumda AoC bölümü bulamadım ama, nerede ilgili topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 o bölüm üye olmuyanlara kapalı açık genel bir forum varsa oraya yaz diyeceğim ama ona da gerek yok oyun içinden bir officer a ulaşmayi dene başka bir form sayfasi vardi ama adresini unuttum o formu doldurmak gerekiyordu vent şifresi etcc için officerlar: volkan kaigan hoximanya atmaca cubor magnacarta şu an hatırladıklarım bunlar hatta kaigan ve hoximanya şu anda online olmasi lazim olmadı yukarıdaki chat bölümü açıksa oraya yaz yönledirirler oradan hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar