Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolian Hun Empire (Eylenmek isteyen herkezi bekler)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asgard said:
ancalagan bi kerede afk olma oyunda yaw,3 gündür bi iletişim kuramadık:)

hakkaten yaw neyse denemeye devam :D bazen teleri görmüyorum abi bu arada biz her akşam khasettayı kapatıp grind yapıyoruz olmad oda karşlaşrz zaten
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar guildimiz büyümeye devam ediyor. Sayımız akşamları 40 50 online civarında . Kaliteli bir ortam yüksek yaş seviyesi ve hoş sohbetleri ile Anatolian Hun Empire Aquilionia nın en güçlü ve köklü guildlerinden biri olmuştur.

İçinde bulunduğumuz ittifak birliğininde zaman içinde liderlik konumuna yükselip.Komşu ülke Yunanistan ve italyayıda kapsıyan guildlerin birleşrek oluşturduğu bir toplulugun bir ittifakın lider guild Konumundadır.

Uzun süredir raidlerde zorlanıyor olmamıza rağmen artık neredeyse hergün raid yapıyoruz.Vistrix i indirebildik yakın zamanda .Yakhmar Kylyki fln tadı tuzu.Oyundan soğumuş ...veya istediği kaliteli ortamı bulamamış fakat oyuna hala inancı olan ve bizlerle beraber zaferden zafere koşmak isteyen herkezi bekleriz

istemeyenide :P

Guildsitesi
Anatolian Hun Empire

Raidsign up sitemiz ve görüntüler

TIK
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hunty said:
Ozendirmeyin beni bea:S

ustam benim ben buraya geçtim inanılmaz bir ortam var oyuna sanki yeni başladım diyebilirim Kaanla birlikte 5 gunde 70lv olduk..bile...ocakta eger transferler olursa tum charları buraya alacağım gel derim..ortam süper...Soulstormda bosuna zaman harcamışız...
Mesaj tarihi:
hunty said:
pfff, aktive ettim yeniden Aoc acc'mi.
Ben de size katilmak istiyorum. Soulstorm da lvl 80 Tos ile lvl 80 Barbarian vardi :)o
Gene sil bastan.:)-D

oleyyy ustam benim ya her akşma burdada raid var geçen 19 dk aldılar..ya sabah 74 lv oldum ustam...cok kolay kasarız sen merak etme....))birde ocak ayında transferler başlayında souldaki karekterleride alırız..buraya..
  • Yeni Oluştur...