Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dikkatimi çeken bişey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce badem&özlem tekin den kalpsiz şarkısını dinlerken dikkat ettim.

Look at the lyrics:

Bu Badem in "Sen ağlama" şarkısından

-Sen ağlama,bir damla göz yaşın yeter,sen üzülme gülüm,gamzende güllerin biter,yollarıma taş koysalar döneceğim,gözlerinden yaşlarını sileceğim

Kalpsiz şarkısının en son mısraları da:

-Sen ağlama dedin hani dönecektin,bir damla gözyaşım,silmeye bile gelmedinn.
Bu göndermenin nedeni ne olabilir kine?
Mesaj tarihi:
o değil de bende akustik versiyonu var o şarkının sonunda hidden track var bir tane mükemmel yahu.

bu aşk sonsuz aşk, bu aşk onsuz aşk falan diye gidiyor sözleri pek çarpıcı.
Mesaj tarihi:
elesso said:
bu şarkılarla sonuncu olacağın için.

Fazla zannetmiyorum,çünkü badem le özlem tekinin yapıcağı ingilizce bi düet şarkı,belkide türkçe.Mor ve ötesinin yaptığı sıralamadan fazlasını yapar.

Çünkü 2 tane kaliteli ses ve yazılıcak çok güzel bir şarkısözü + beste (ki sezen aksu yazsa imba) eurovision da çok da güzel işler yaptırır.

Bknz:Sertap erener

Gerçi eurovision a tarkanı koysalar her yıl alır 1.ligi de :)
Mesaj tarihi:
Madcat said:
bademi eurovisiona gönderecek kadar iyi bir grup yaptınız ya helal olsun diyorum.

Türkiyedeki pek çok grupdan güzel şarkı yapıyolar ve söylüyolar.

Ama eurovisionda bademe kadar daha ne şarkıcılar var.Candan erçetin den kenan doğulu ya kadar.
Mesaj tarihi:
thelegbra said:
her sene derim yine diyorum.

pentagram yollayın, liseli veletlerin dinlediği grupları yollamayın artık şuraya.

Hangi ülke adı altında yollıyıcan pentagramı.Ayrıca şu an hemen her müzik kanalında bu kişiler mevcut.Ve çokda güzel şarkıları var.Bilmiyom sırf bu önyargıyla dinledinmi ama.
Mesaj tarihi:
Adını duyuyodum ve birçok bilgisayarda arkadaşlarım olsun cafeler olsun.Winamp listelerinde görüyodum ama tarzım olmayan şarkılar olduğu için hiç dinleme ihtiyacı duymadım.
  • Yeni Oluştur...