rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 motoru acıp neyıne bakarlar anlamıyorum . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 anlayan bakar abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eskiden her şey açık açık görünüyordu, şimdi daha bi kompakt yapıyolar motoru bişey anlaşılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şimdi nerdeyse her otomobilin motorunu plastik bi parçayla kapatıyolar ki millet eliyle müdahale etmesin, illa serviste yapılsın yapılacak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 adam esas parayi servisten kazaniyor anlayan neye bakiyor :) servise gidiyon takiyor bilgisayari soyluyor nerde o kayis koptu, kos sofor nebahat abla gunleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Abi yağını kontrol edersin suyuna bakarsın! Akun bitmişse yada başları gevşemişse ona mudehale edersin! Hava filtreni temizlersin! Bu dediğim şeyler en basit tabirle arabanın olmazsa olmazları zaten her ne kadar servis aralıkları araca göre belirlenip ayarlansada, herkesin kullanımı, koşulları ve koyuduğu benzin farklı! Yani arada açıp bakmak gerek! Sadece ışık yakınca deil! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 CoolRider said: Abi yağını kontrol edersin suyuna bakarsın! Akun bitmişse yada başları gevşemişse ona mudehale edersin! Hava filtreni temizlersin! Bu dediğim şeyler en basit tabirle arabanın olmazsa olmazları zaten her ne kadar servis aralıkları araca göre belirlenip ayarlansada, herkesin kullanımı, koşulları ve koyuduğu benzin farklı! Yani arada açıp bakmak gerek! Sadece ışık yakınca deil! :D Artık gerek yok ki... Yol bilgisayarı denen nane sağolsun, "ukalalık sistemi" ile birlikte geliyor. Benim araba tamamen kaynana mesela. "Silecek suyu az. Doldur!", "Düzenli Servis Zamanı. Servise Götür", "Emniyet Kemeri TAK!" şeklinde uyarılar yapıyor. Üstelik ispiyoncu, diyelim servise götür dedi götürmedin, uyarıyı değiştiriyor "Düzenli Servis Zamanı Geçti-Servise Git!" diyor(muş, ben daha görmedim). Utanmadan "Soğuk Hava-Dikkat!" diye uyarı bile yapıyor hava 2 derecenin altına inince, görmüyorum ben sanki. "Oğlum yavaş" falan da dese tam olacak :D Kaputu açınca motor kapağıyla karşılaşmaya ben de gıcık oluyorum, artık sadece silecek suyu, aküyü ve yağ çomağını mıncırmak mümkün. Hayvan gibi de toz tutuyor o kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yeni BMW lerde yağ çubuğu da yok artıkın. Bi arkadaşın yeni M3 ü var, yağ çubuğu yok, yağ eksilince yol bilgisayarı uyarıyormuş ekleme yap diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Bende herşey ortada :D Söktüm çıkartdım kapağını, gıcık ediyordu. hem daha rahat soğuyor artık motor. Kış gelince üşümesin diye takarım belki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 MrMarvelous said: Yeni BMW lerde yağ çubuğu da yok artıkın. Bi arkadaşın yeni M3 ü var, yağ çubuğu yok, yağ eksilince yol bilgisayarı uyarıyormuş ekleme yap diye. benimkinde de yok. tüm serilerde yeni uretimlerde o sisteme gecti bmw. 10 dk en az çalıştıktan sonra seviyeyi soyluyor. eger yag sevıye altına ınerse bılgısayar otomatik uyarıyor yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aynı sekılde lastık basıncını da soyluyor dustugu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Yakında 'abi sağdaki fıstığı gözden kaçırdın galiba' diyecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O zaman güzel olur! :D Kaçırmazsın hiçbir şey! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Arabanı ne kadar temiz misler gibi tutarsan o kadar ömrü uzuyormuş diyorlar. Mantıksız geliyor bana iç temizliğile ne alakası var ki ömrünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O tozdan çok arabanın içine taşıyabileceğin başka maddelerden ve özel parçaların bakımından bahsediyordur. Mesela ahşap kaplama varsa düzenli bakım ve cilalama. Metalik yerlerin temiz ve kuru tutulması korozyona karşı! Deri ve türevlerinin direk güneşe maruz bırakılmaması, yada tuz ve terle temasından sonra kesinlikle silinmesi! Benim arabada ve motosiklette anlayışım tutku ve eğlence! Bu durumda bütün her birşeyini özenerek ve severek yapıyorum, alırkende mesela hep kalbimi dinlerim mantık yerine, çok başım ağrır sonra orası ayrı! Kısaca özetlersek arabanızı seviyorsanız içini dışını düzenli kontorl edin ve temizleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Benimkinde far ampulü yanmıyor bile diyo nabeer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vodan said: Benimkinde far ampulü yanmıyor bile diyo nabeer :P demeyen kaldı mı :P otomatik modda degilse farlar, off modda ise, gece oldugunda sensor gece oldugunu anladığı halde farları neden yakmadın demiyor ama. otoya acınca otomatık yaktıgı halde hava karardıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yok yani arıza yapınca demek istedim. Aslında biri çıkıp benimkinde farlar arıza yapmıyo bile dese çok fena koyardı lafı ben baştan önlemimi alayım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, O kadar otomatik olması hoş değil otomobilin. Yok far yanmıyor da, yok hopadanak yandım da, yok sen eve gidene kadar önüne ışık tıtayım da, yok poponuz ısındı soğutucam da.... Bu beeee! Benim eşşek harbi eşşek kaldı anlaşılan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bende luzumsuz bulurdum onca elektronik yardımcıyı uyarı sinyalini falan... Ama şimdiki arabamda hepsi standart geldi. Far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü, otomatik klima falan filan. Başka arabaya binip kapalı otoparka girince "niye karanlık la bura" falan diyorum, farkları yakmak gibi bi görevim olduğunu hatırlamıyorum bile. Ya da yolda giderken "amma sıcak oldu beee" diyorum ama elim klima ayarlarına gitmiyor :D Yağmur yağınca silecek açmak nedir bilmem falan... iyi değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Sileceklere hepten gıcığım zaten... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Şu bi solüsyon var arabanın camlarına uyguluyorsun da kayganlığı arttırıyor. 80km hızın üstüne çıktığında damlalar kayıp gidiyor. Sileceğe gerek bile kalmıyo çok iyi bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Selam, Ama iri bir böcük sıvanırsa cama yazık oluyor(muş). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 MrMarvelous said: Bende luzumsuz bulurdum onca elektronik yardımcıyı uyarı sinyalini falan... Ama şimdiki arabamda hepsi standart geldi. Far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü, otomatik klima falan filan. Başka arabaya binip kapalı otoparka girince "niye karanlık la bura" falan diyorum, farkları yakmak gibi bi görevim olduğunu hatırlamıyorum bile. Ya da yolda giderken "amma sıcak oldu beee" diyorum ama elim klima ayarlarına gitmiyor :D Yağmur yağınca silecek açmak nedir bilmem falan... iyi değil aslında Ehehehe! Aynı sorunu park sensörüyle yaşadım ben geçmişte! Diğer araçtan alışmışım böyle duvara yaklaştım öten bir şey yok, bende pay var diye hala kurtarmaya çalışıyorum, arkadaşım "Napıyorsun lan!" diye bağırmasa vurucaktım aleti duvara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 paramecium said: Selam, O kadar otomatik olması hoş değil otomobilin. Yok far yanmıyor da, yok hopadanak yandım da, yok sen eve gidene kadar önüne ışık tıtayım da, yok poponuz ısındı soğutucam da.... Bu beeee! Benim eşşek harbi eşşek kaldı anlaşılan :P Saygılar. Yeni merkep alma vaktin gelmiş Para, benim merkep bile yaşlanmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar