Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Closed Beta Bonus...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle saçma sapan işmi olur...CB olacağı gün mü ortaya çıkar bu...Vay pzvnkler , adi kaşarlanmış köfteler.......................................................................................
Mesaj tarihi:
durum su :

yarin yani 15 inde zaten ce cilere vaad edilen open beta basliyor
us ce order edenlere birkac gun once closed beta ya giris verdiler, bize vermediler.

aglamaya gerek yok zaten, open beta yarin ama yaptiklari hos degil tavbi.
Mesaj tarihi:
evet iste gangren'in dedigi gibi 15'inde baslayacak beta da us icin... onun icin kızıyoruz bu kadar zaten...

edit: acılmıs site...

edit2: halen bi bilgi yok bizim open beta icin :...
Mesaj tarihi:
Yeter ama ya, harbiden yeter. Çöpe attım gitti CE-pre orderı, forumuda takip etmeyi bırakıyorum, oyunuda oynamayacam.

Sinir hastası etmek için özel uğraş veriyorlar sanki. Ya resmen WoW'a olan hayranlığım bile warhammer hastalığımdan gelirdi ama harbiden eşek yerine konmuş gibi hissettiryorlar insana.
Mesaj tarihi:
Çok garip bir olay hakkaten, neden EU'ya böyle üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamıyorum.

GOA'dan beklenmeyen bir performans açıkçası, bir de IanC çıkıp "herşey yolunda okay?" muhabbeti yapıyor, komik yani.
Mesaj tarihi:
yemişim NDA'sını

Notes:

* Keep Lord tethers in GvD have been fixed
* EvC postern doors have been fixed
* Fixed NPCs falling into terrain around the Martyrs Square BO
* Malevolent Champions should now properly transition to Raven Champions
* The quest Errand of Insanity is no longer repeatable, thus no longer as insane
* City exits have been tidied up
* Elder Eckolt is no longer in the Greenskin Chapter 18 hub
* The Lost Forge quest should now step correctly
* Yegor Kovalyov now spawns within the waypoint area for Falling Stars, Part 3
* Bladesingers will now properly step the Imminent Victory quest
* Errant guards around the T4 HE Keeps have been fixed

2 günde bunlar gelmiş sadece :p
Mesaj tarihi:
Hiç sanmıyorum ya, neyse :)

Şöyle yapacam sanırım, CE'den gelen OB ile oynayıp, CE alıp almayacağıma bakacağım.

Eğer AoC gibi olacaksa oyun, direk iptal edeyim daha ii.
Mesaj tarihi:
abi warhammeronline.com'da pre-order bonus'larda 15 agustosta acc. acıp key'inizi gireceksiniz yazıyor... war-europe update oldu, halen open beta acıldıgında key'inizi gireceksiniz yazıyor, belli bir tarih yok europe sitesinde, ki ertesi gun acılacaksa eu sitesinde tarih olmaması komik bi durum... sırf us icin olacak yarın ki beta bence de...
  • Yeni Oluştur...