sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 cm 03/04 4.1.4 patchi ile host olabilecek cm multi oynayacak kimse var mı arkadaşlar? single artık bayıyo da, bi de fazla boş vaktim var şu aralar böle sıkım sıkım sıkıldım.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 5 ne iş be azmo? Çok mu uzak kaldım oyunlara? nedir[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 azmo o patchi ve crackini bulamadım ben ama o yüzden 4.1.4 diyodum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben alışığım anam hayatım boyunca client olarak oynadım cm multi =) biliyorum yavaş çünkü bütün database'i karşı tarafın hdd'sinden okuyosun sonuçta[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 senin öğretecek boş zamanın var mı?[signature][hline]DuDu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Haftaiçi akşam olması kaydıyla ben de oynayabilirim.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Baalzebul, 31 Mart 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Haftaiçi akşam olması kaydıyla ben de oynayabilirim. Bu şekilde olacaksa beni de ekleyebilirsiniz. Bu arada daha önce cm4'ü multiplayer hiç oynamadım. Bağlantım dial-up sorun yaratırmı acep?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 01/02 oynarim, cm4 ve cm5 cok bayik.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 peki ya cm 6 ve 7 nası :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar