Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 siteye bakmama gerek yok herhalde diferansiyel geometri çalışırken öleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yaşlanarak Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende aids :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Elektrik çarpması lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yaşlanarak Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Temiz bi dayak yiyip olecek bi benim galiba huaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aids :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kuizi yaptıktan sora dikkatimi çeken şeye bakın hele http://www.kuizz.com/uyeler/emom mail adresine dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kalp kriziymiş pehhh. ben sittin sene ölmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xenocide said: kuizi yaptıktan sora dikkatimi çeken şeye bakın hele http://www.kuizz.com/uyeler/emom mail adresine dikkat görevini yerine getirdi dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yaklaşık bir saat önce okudum başlığı ve kafama takılan şu kelime yüzünden bu mesajı yazma zorunluluğu hissettim *ölüceksin* öleceksine alıştıktan sonra çok garip geliyor 1 saattir kafamda tekrarlıyorum bu kelimeyi kafayı yemek üzereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: Donarak Senin için donarak ölme riski çok fazla! Kışın evinden çıkma. Hatta paran varsa ekvatoral bir ülkeye yerleş. Sakın kış sporları yapma, dağa çıkma. Beslenmene dikkat et, bol karbonhidrat al. Sıkı giyin. Kansızlık teşhisimi koydu bana acaba hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben vurulacakmışım lan :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar