xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ergenekon ayağına şunlari toplasalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi bunları okuduğumda bi an düşündüm. ya şuraya üye olanlardan bitanesini görsem, onunla şöyle derin bi tartışmaya girsem nolur? heralde YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHÜEKBER ALLAH TÜRKLERİ KORUSUN!! diyerek beni kılıçtan geçirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Allah falan demezlerdi çünkü dini kabul etmiyorlar. Yani Müslümanlığı kabul etmiyorlar. Kök Tengri onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 HAOHAOAOAAOAHOAHAOAHAOHAOAOAAOAOHAOAHAOAOHAOAHOAHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oaehu bu nedirya Bu satanist gruplar, şeytani tür şeylerden hoşlanırlar. Türk bayrağı açmalarında ki sebepte Türkleri şeytani, barbar bir millet olarak görmelerinden kaynaklanıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hakkaten şimdi atsızcıysalar müslüman olamazlar, ilahi bir dine mensup olamazlar, göktanrıcılar, peki şeytan işi falan ne demek ki şeytanı tanımıyo olmaları lazım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pure GERİZKALILAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 selamlar bu insanlar GERÇEK. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: yabancı müzikte dinlenir ama müziğini dinlediğin yabancı gibi duygu haline bürünüyorsan ora da bir hata var demektir, sie yawsak sanamı sorcam break dans ta yaparım salsa da yaparım zeybekte oynarım halayda cekerim metlada kafamı sallarim oyun havasında göbeğimi sallarim gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: Bu satanist gruplar, şeytani tür şeylerden hoşlanırlar. Türk bayrağı açmalarında ki sebepte Türkleri şeytani, barbar bir millet olarak görmelerinden kaynaklanıyor olabilirler. va heivan cok akıllılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Böyle adamlar sanki fantastik bir evren yaratmışlar da hepsi büründükleri karakterler içinde rol yapıyorlar. Yani o kadar komik ama bir o kadar da tırsınç. Gök Yeleli Bozkurt: Otağ Master. -Şimdi bir konser alanındasın etrafında metalci sapkın TÜRK gençliği var. Ellerinde biralar, hepsinin kafası iyi.. TÜRKÇÜ EMRE: Dwarf -Savaş baltamı elime aldığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yeni düşman metalcilermiymiş hay allah hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 said: Ülkemizde 2003'den itibaren gerçekleşmekte olan devşirilmiş kovboy gençliğinin katıldığı bu festivalde amaçları rock müziğini rock'n coke gibi ticaret amaçlı bulduklarından ona karşıt olsun diye bu bedava olan festivalı uygun görmüşler.Esas amaçları milliyetçiliğe ve ırkçılığa karşı çıkmakmış.Komünist kokan bu festivalde sorumlu prodüktörde emepli ödpli gençlermiş.Belki haberlerde izlemişsinizdir özenti gençliğin tiplerini,davranışlarını,hareketlerini ne kadar hippi ağzı küfürlü insan,tacizci,uyuşturu kullanan serseri varsa orada toplanmış said: Görüntüler devam ettiği sırada her kare insanın kanını donduruyordu. Sanırım bu festival birkaç günlük bir etkinlikmiş. Çünkü çadırlar falan kurulmuş. Belli ki gece fuhuş tavan yapacaktı. Zaten tvlere hiç utanmadan iğrenç fetiş görüntülerle poz vermeleride bu durumu kanıtlar nitelikteydi. İnsan izledikçe dehşete kapılıyordu. Türk gencini geçtim yahu bunları insan bile yapmaz demeye başladım. Daha sonra aralarından birkaç otistik ile muhabir konuşmaya başladı. Sorusu aynen şöyleydi; Barışa Rock nedir? Tarif eder misiniz? Otistik gencin verdiği cevap ise sevgilisinin dudağını ısırarak işte budur şeklinde yaptığı hareketti. Bu olayın akabinde yanındaki diğer otistikler hep birlikte anırmaya başladılar. şu son alıntıya koptum barış budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Adminin teki Tugay nickli elemana sesleniyor. A R S L A N said: Otağa üye olalı bir buçuk ay olmuş bir tane Türklüğe Türkçülüğe dair iletin yok, bakıyorum bu süre içersinde sadece uyduruk metalcileri övmek için ileti eklemişsin, üyeliğini bu sebepten iptal ediyorum, git uyduruk metal guruplarını başka sitelerde tanıt yeri burası değil. Buda bi apache den alınmış imza said: Eskiden Ergenekon yurdun adı, asena kurdun adıydı. Günümüzde ise Ergenekon örgütün, asena dansözün adı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asdgshasdghasg abi yalniz ciddi anlamda söylüyorum yazık bu heriflere kendileri nazi olmuş rock müzik dinleyenlere şiddet içerikli fln diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 TÜRKÇÜ EMRE Aptal olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 said: devşirilmiş kovboy gençliğinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yörünge dışı vs Aptal olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 said: Sayın Kandaşım; said: Tugay aptal olduğu için atılmıştır said: TUVA HAN Otağ Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 said: Soysuz icatlarıyla gençliğin beynini yıkıyorlar işte. Uyuşturup, çadırlarda düzüştürüp soysuzlaştırarak kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar. Giden, zaten kendi değerini bulmuştur ve bizden değildir. Diğer taraftan, Asil Türk Gençliği'ne inancım sonsuz. Onlar müzikle, metalle, aşkla, meşkle uğraşmayacaklardır. Damarındaki kanın bilincindeki genç Vatan, Ülkü, Bayrak ve Atalarımız'ın ayak izlerinden yürüyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 reelde yemedikleri bok kalmamıştır böle yerlerdede işte böle takılan mallar topluluğu gülüp geçecenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dotaya +1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 trollesekmi gece 2 sularinda ? asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben korkuyorum şahsen üye olmaya bile korktum koca koca adamlar vardır orda veletlerin yanında ip'den adres bulur TÜRK DEĞİLSİN HIAA! kılıçtan geçirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu siteyi yenimi keşfettin birader ben 4-5 yıl önce eğlenmek için girdimi hatırlıyoruö :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar