Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum,yanlış açtıysam taşınmasını rica edicem.ataşehir içerisinde oyun satan yer arıyorum bilgisi olan ve telefonunu verebilecek olan var mı ? bi kaç yeri aradım yok dediler bizde ama bu aralar baskın mı ne yapılıyomuş ondan korktukları için telefonda da söylemek istememiş olabilirler diye düşündüm. herkese şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 7tepe de mı okuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Atalar mıydı onlar Ataşehir'deki büyük ilk binalar..onların sırasında Migros'a doğru bir DVD satan tükkan var onların oyun da satıyor olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ataşeheir bulvarında ufak bi dükkan var dvd kiralayan orda az da olsa oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Valeron said: bu aralar baskın mı ne yapılıyomuş ondan korktukları için telefonda da söylemek istememiş işin içinde oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kopyacilar ortaya çıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 korsana hayır arkadaşım lütfen... hayır madem korsan yapıosun indir parana yazık>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Voys said: 7tepe de mı okuosun 7tepede okuyan korsan alır mı ne ayıp! yurtta dc++'den indirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ataşehirde bahsettiginiz DvD cide pek oyun yok. Bana sorarsan Kadıköy'e veya Beşiktaş'a gittiginde oyunlar 3-4 tane olarak al. Özellikle beşiktaş sinanpaşa pasajında bolca bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok yeditepe de okumuyorum abi başka bi özel ünide burslu okuyorum, evet malesef korsan alıyorum çünkü bi orjinal oyuna en az 50-60 milyon vercekk kadar esnek bi harçlığa sahip değilim k.bakmasın artık Electronic Arts. kadıköyde devamlı olarak aldığım bi yer vardı ama bişiler olmuş heralde 1 hafta-10 gün yok cd dedi daha başka bilgisi olan var mı bu civarlarda ? veya ne bilim yani başka bildiğiniz buralara yakın yerlerde var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kadıköye yazıcıoğluna git, oyun empiüç ve film satan amcalar seni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kadıköyde yazıcıoğluna gitmeyin. codemasters'ın ajanı bu arkadaş. oyun içinde oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar