Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum,yanlış açtıysam taşınmasını rica edicem.ataşehir içerisinde oyun satan yer arıyorum bilgisi olan ve telefonunu verebilecek olan var mı ? bi kaç yeri aradım yok dediler bizde ama bu aralar baskın mı ne yapılıyomuş ondan korktukları için telefonda da söylemek istememiş olabilirler diye düşündüm. herkese şimdiden teşekkürler
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Atalar mıydı onlar Ataşehir'deki büyük ilk binalar..onların sırasında Migros'a doğru bir DVD satan tükkan var onların oyun da satıyor olması gerekiyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ataşeheir bulvarında ufak bi dükkan var dvd kiralayan orda az da olsa oyun var.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Valeron said: bu aralar baskın mı ne yapılıyomuş ondan korktukları için telefonda da söylemek istememiş işin içinde oyun var.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 korsana hayır arkadaşım lütfen... hayır madem korsan yapıosun indir parana yazık>:D<
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Voys said: 7tepe de mı okuosun 7tepede okuyan korsan alır mı ne ayıp! yurtta dc++'den indirir
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ataşehirde bahsettiginiz DvD cide pek oyun yok. Bana sorarsan Kadıköy'e veya Beşiktaş'a gittiginde oyunlar 3-4 tane olarak al. Özellikle beşiktaş sinanpaşa pasajında bolca bulabilirsin.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok yeditepe de okumuyorum abi başka bi özel ünide burslu okuyorum, evet malesef korsan alıyorum çünkü bi orjinal oyuna en az 50-60 milyon vercekk kadar esnek bi harçlığa sahip değilim k.bakmasın artık Electronic Arts. kadıköyde devamlı olarak aldığım bi yer vardı ama bişiler olmuş heralde 1 hafta-10 gün yok cd dedi daha başka bilgisi olan var mı bu civarlarda ? veya ne bilim yani başka bildiğiniz buralara yakın yerlerde var mı ?
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kadıköye yazıcıoğluna git, oyun empiüç ve film satan amcalar seni bulur.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kadıköyde yazıcıoğluna gitmeyin. codemasters'ın ajanı bu arkadaş. oyun içinde oyun var.
Öne çıkan mesajlar