Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa : Siroki Brijeg - Beşiktaş

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

2-0 gibi bi skor demiştim nerdeyse biliyordum ama kader işte beşiktaşın beşiktaş olduğunu unutmuşum.
Beşiktaşın rakibi ciddiye alarak profesyonellikten ödün vermeyen bi futbol ortaya koyması güzeldi.Bu kadar zayıf bir ekibe karşı bu kadar temkinli oynaması can sıkıcıydı uykum geldi maçta.
@Nocom: Steau ile Sirokiyi karşılaştırmışsın bi ara adam akıllı yorum yazmaya başlamıştın eski haline dönmüşsün.
Steau Şampiyonlar ligi ön elemesi seri başı takımlar arasında.
Siroki Uefa 2. ön elemesinde seri başı olmayan takımlar arasında.
Partizan Şampiyonlar ligi ön elemesi seri başı olmayan takımlar arasında.
demişsin ki partizan sirokiden iyi takım ama steau kesinlikle sirokiden kötü takım bi elini yüzünü yıka sonra azıcık futbol takip et hangi takım geçtiğimiz yıllarda neler yapmış izlemiyorsan da oku en azından.

Konuya dönersek siroki iyi koştu mücadele etti falan ama kesinlikle zayıf bi ekip beşiktaşın inönüde rahatlıkla turu atlayacağını düşünüyorum.
PS:Hakem gayet başarılıydı Sirokili oyuncular da hiçde gazetelerin iddia ettiği gibi sert oynamadılar gayet düzgün geçti bence maç o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izlemedimde umarım o temkinli oyunu sadece şampiyonlar liginde oynarız. çok sıkıcı oluyo izlemek ayrıca beceremiyo bizim takım öle gol yemeyelim diye kastırarak baskı altında oynamayı. hata yapılıyo yüksek ihtimalle gol pozisyonu veriyoruz bi ton. normal oynasak o kadar net pozisyonlar vermeyiz yani. bu yorumlarım hep geçen yılki bazı maçlarda oynanmaya çalışılan temkinli futbola dairdir.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç atak yapmadan defans yapma olayını icat etti geçen sene beşiktaşlılar.

yalnız bu sivok baya iyi bi adam sanırım. gökhan zan'da çok fena bi tekme yedi o darbeyle sakatlanmadıysa daha da sakatlanmaz gibi duruyo. ibrahim toramanı var zapotocnysi var

kim oynayacak defansta bizim?

serdar kurtuluş niye oynamadı mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
siroki iyi takım demedim ki :) fener ve gs ayarında bir takım sadece. belki partizan biraz daha iyi olabilir sirokiden, ama boşnakların steaudan daha iyi olduğu kesin.
siroki daha ziyade barcelona ayarında bence, ama barcelona da biraz güçten düştü tabi bu sene.. daha ziyade böyle bi chelsea falan.. ama chelsea biraz daha iyi olabilir siroki den.

lol bu ne be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...