Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenmeme sebebi

maelstrom

Öne çıkan mesajlar

çeşitli sebepleri olabilir kişiye göre değişir yani..
kıskançlığımız haklı görünsün diye güvenmeyebiliriz.
güvendiğini söyleyince çok daha rahat olursunuz herşeyi yapma hakkınız doğuyomuş gbi fln hissedersiniz diye söylemio olabiliriz ..vs.
ama şu gerçek ki güvensiz ilişki olmaz illaki güveniyordur da söylemiyordur
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle oluyor, taşındı başka bir şehre. arada 300 kilometre var. mesafe varken de yürütebiliriz demiştik, ama dün akşam arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi eğer ben de istiyorsam.

geçtiğimiz günlerde yazlığa gittiğimde bir sürprizle karşılaştım. eskiden hoşlandığım kız da oradaydı ve yakın arkadaşlarımın da arkadaşıydı. orada bir şeyler yaşanmış olabileceğini düşünüyor olabilir; bunu ondan öğrenemeyeceğimi söyledi.

ayrıca bir sebep daha, ondan önce kızların bana yoğun bir ilgisi vardı, bundan rahatsızlık duyuyordu. ve bir de fiziksel sebebi var, kıskanılacak bir vergim var fiziksel olarak. ki, ben de ona bayılıyorum ama sonuçta o rahatsızlık duyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

neden guvenmesin:
cunku insan oğlu cig sut emmis demis atalarimiz. ata sozlerini buyudukce farkediyor insan sanirim. ilk okulda kompozisyon odevlerimize birer kabus olan atasozu ve deyimler bu yaslara geldigimizde kulagimiza küpe oluyor.
al bak bi tane daha geldi aklima:
sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer
hatta biraz konuyu genisletip isleri saglam ve agirdan almak istiyosa hatun:
hizli giden atin boku seyrek olur.

kendinden baskasina guvenmemeli insan, ancak o zaman gercekten koruyabilir kendini. o duvar olmali insanin etrafinda, her alanda.

edit: bu center ne boktanmis be
Sosyal ağlarda paylaş

Pehh. Güvenecek insanı bulamayanlar, dost kazığı yiyenler öyle düşünür genelde.

Hiç yemedim, güvendiklerim hep yanımda oldular iyi günde ve kötü günde. Ben zaten bana güvenenlerin hep yanındayım. Ve çok da mutluyum.

Yanlış zaman yanlış insan denk gelir sonra kimseye güvenme modunda yaşarsınız. Kendinizi korursunuz ama güvenebileceği birinin var oluşu insana inanılmaz bir mutluluk verir. Bence tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esas böyle zamanlarda güvenecek birini bulmak süper bişey. Bulamayanlar için üzülüyorum.

Ha bir gün kazık yesem de inancımı kaybetmem iyiliğe karşı. Çünkü tek ben değilim heralde dünyada iyi, güvenilir insan. Benim gibileri buldum. İleride de bulurum :)

Ha ama illa diyorsan ki:

Zaman kötü kolla..

bişey diyemem yani, güvenmek güvenmemek tercihtir :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığım bi olayı aktarayım.
bi kız vardı(hep 1 zaten hiç 2 olmadı sdf)
o da aynen güvenemiyodu. sebepleri:
çok çapkın birine benziyormuşum. (yakışıklı olmak başa bela)
her gece alemlere akan biri gibi görüyomuş beni
o yüzden de pek tekin değilmişim.
arkadaşları oper hiç de iyi birine benzemiyor demiş.

halbuki dedikleriyle uzaktan yakından alakam yoktu. ama arkadaşları yüzünden olmadı. bi de arkadaşları tuttu baska birini ayarladı kıza bi müddet sonra.

benimkinin nedenleri bunlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...