maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bir kız, bir erkeğe ilişkide hangi konularda güven duymaz? kız arkadaşım bana güvenmiyor, nedenini bulamıyorum, söylemiyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çeşitli sebepleri olabilir kişiye göre değişir yani.. kıskançlığımız haklı görünsün diye güvenmeyebiliriz. güvendiğini söyleyince çok daha rahat olursunuz herşeyi yapma hakkınız doğuyomuş gbi fln hissedersiniz diye söylemio olabiliriz ..vs. ama şu gerçek ki güvensiz ilişki olmaz illaki güveniyordur da söylemiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en kötüsü sevgisi konusunda güvenmemesidir..evet bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 her erkek aldatır gözüyle bakıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 erkeğin birinden sağlam bi kazık yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kendimi bildim bileli beceremediğim bir olay.hiç bir kızın güvenini kazanamadım :).selam veriyorum sana güvenilmez diyorlar.o hale geldi :) aldatma,daha dogrusu bağlılık konusunda genelde güvenmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bana da tüm kızlar güvenir nedense. Güvenmeme sebebini de çat diye bilemeyiz ki. Ne yaptın da güvenmemeye başladı? Hep mi böyleydi? Güvenini kazanmak için çabaladın mı? Ne kadar çabaladın? Neler yaptın? Anlat biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bi insan bi insana neden guvensin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden güvenmesin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Llama said: erkeğin birinden sağlam bi kazık yemiştir. ya da senin geçmişini ve kırdığın cevizleri biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şimdi şöyle oluyor, taşındı başka bir şehre. arada 300 kilometre var. mesafe varken de yürütebiliriz demiştik, ama dün akşam arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi eğer ben de istiyorsam. geçtiğimiz günlerde yazlığa gittiğimde bir sürprizle karşılaştım. eskiden hoşlandığım kız da oradaydı ve yakın arkadaşlarımın da arkadaşıydı. orada bir şeyler yaşanmış olabileceğini düşünüyor olabilir; bunu ondan öğrenemeyeceğimi söyledi. ayrıca bir sebep daha, ondan önce kızların bana yoğun bir ilgisi vardı, bundan rahatsızlık duyuyordu. ve bir de fiziksel sebebi var, kıskanılacak bir vergim var fiziksel olarak. ki, ben de ona bayılıyorum ama sonuçta o rahatsızlık duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden guvenmesin: cunku insan oğlu cig sut emmis demis atalarimiz. ata sozlerini buyudukce farkediyor insan sanirim. ilk okulda kompozisyon odevlerimize birer kabus olan atasozu ve deyimler bu yaslara geldigimizde kulagimiza küpe oluyor. al bak bi tane daha geldi aklima: sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer hatta biraz konuyu genisletip isleri saglam ve agirdan almak istiyosa hatun: hizli giden atin boku seyrek olur. kendinden baskasina guvenmemeli insan, ancak o zaman gercekten koruyabilir kendini. o duvar olmali insanin etrafinda, her alanda. edit: bu center ne boktanmis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kastın mı var bana =/ ben de öyle düşünüyorum ama olmamasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pehh. Güvenecek insanı bulamayanlar, dost kazığı yiyenler öyle düşünür genelde. Hiç yemedim, güvendiklerim hep yanımda oldular iyi günde ve kötü günde. Ben zaten bana güvenenlerin hep yanındayım. Ve çok da mutluyum. Yanlış zaman yanlış insan denk gelir sonra kimseye güvenme modunda yaşarsınız. Kendinizi korursunuz ama güvenebileceği birinin var oluşu insana inanılmaz bir mutluluk verir. Bence tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 zaman guvenme zamani degil ki babana bile guvenmeme zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Esas böyle zamanlarda güvenecek birini bulmak süper bişey. Bulamayanlar için üzülüyorum. Ha bir gün kazık yesem de inancımı kaybetmem iyiliğe karşı. Çünkü tek ben değilim heralde dünyada iyi, güvenilir insan. Benim gibileri buldum. İleride de bulurum :) Ha ama illa diyorsan ki: Zaman kötü kolla.. bişey diyemem yani, güvenmek güvenmemek tercihtir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yaşadığım bi olayı aktarayım. bi kız vardı(hep 1 zaten hiç 2 olmadı sdf) o da aynen güvenemiyodu. sebepleri: çok çapkın birine benziyormuşum. (yakışıklı olmak başa bela) her gece alemlere akan biri gibi görüyomuş beni o yüzden de pek tekin değilmişim. arkadaşları oper hiç de iyi birine benzemiyor demiş. halbuki dedikleriyle uzaktan yakından alakam yoktu. ama arkadaşları yüzünden olmadı. bi de arkadaşları tuttu baska birini ayarladı kıza bi müddet sonra. benimkinin nedenleri bunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aslinda haklisin, suan guvenecegm birine oyle ihtiyacim var ki, ama iste o birini bulmak nerdeyse imkansiz geliyor. bir defa daha guvenemem zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper, aynı sorunlar işte benimkisi. gerçekten çok kötü bir olay. bazen kurbağa olayım dediğim oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bulursun dory bulursun ne olacak. Bana o lafı diyen 2 tane kız vardı şimdi gayet güveniyolar mesela bana, haksız da değiller :) Sen de bulursun güvenilecek insanlar var, denk gelmemişsindir. O değil de, amma yakışıklı varmış patide ya herkes "çok yakışıklıyım kıskanıyo kız" modunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çıkalım bir ara taksime nilep:P bunun sorun olacagini dusunmuyordum, ama mesafe olunca sorun oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nilep butun kızları nsana güvenmeside iyi birşey değil :).genelde arakdaş olarak gorurler seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O ayrı mevzu da ben arkadaşım olmalarından memnunum. Daha doğrusu gerçekten dostum olan 3 tane kız var. Çok da memnunum yani bundan. Erkek dostlardan üstün yanları oluyo bazen. Kız meselesi lkonuşmak da iyi onlarla, kızları daha iyi anlıyolar sonuçta kendileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 maelstrom said: çıkalım bir ara taksime nilep:P bunun sorun olacagini dusunmuyordum, ama mesafe olunca sorun oluyormus. Efendim? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu güven mevzuularını burda çözmeye çalışıyosanız önce kendinize güvenininizi sorgulayın derim ben.. (muhalif mode: on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar