Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 programı sorunsuz bir şekilde yükledim ancak program açılış esnasında stalock.dll dosyasının eksik oldugunu sölüyor anlamış deilim lisanslı bir program 3 milyar liraya aldım ancak bozuk çıktı programcısını aramadan önce yapabilicegimiz birşey varmı ?
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.dll-files.com/ de olabilir edit: ben baktım da böle bi dosya yok yazdı.tekrar kontrol et yannış yazmamışsan programı yazan firmanın sitesine gir ordan bi bak.
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bildiğim kadarıyla sta4cad korsan yazılıma karşı korumak için bir dongle(USB yada printer portundan bağlanan bir tür kilitle) ile geliyor. Orjinal aldıysan böyle bir kilidin de paketten çıkması lazım.
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dongle tabikide var saten programı açıyorum orda demo version devam için ve full version için güvenlik kilidini takın diyor güvenlik kilidini takıyorum devam diyorum dosya eksik hatasını veriyor ancak ben bunu daha önce xpye yükledim bir sorun çıkmadı 2. kez vistaya yüklüyorum ancak vistada kullanan arkadaşlar bir sorun olmadıgını sölüyorlar anlayamadım.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kullanan birinden dll dosyasını upload etmesini istesen?
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 vistaya yuklerken setua sag tiklayip run as adminstrator demeyi dene bazen salak vitanin guvenlik hedeleri dosyalari atmayi silmeyi engelliyor
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok saten offical sitesinden vista yükleme adlı pdf dosyasına bakarak yaptım herşeyi genede bozuk anlayamadım ilginç bir olay
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.sta.com.tr/update.htm bu sayfada bazı update ler falan var bi buraya bak ama bakmışsan siteye bunları da görmüşsündür en iisi satın aldıın firmayı bi ara sen
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lisanslı bir program için dll arayacağına aldığın yerle görüş. yok lisanssız ise zaten destek bulamazsın.
Öne çıkan mesajlar