orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya bn shutt yada star pottan biyere gittim zaman daima server beni atıyo ve bidaha oyuna girmiyo neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ram kaç ?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 128 mb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 128 mb ramle nasıl dayanabiliyorsun bu oyuna nalamadım ben.256 ram varken bile sorun yaşayan insanlar varken 128 ile nasıl oynuyorsun pek anlam veremedim.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1 kere dene anlarsın... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 restart atmaktan başka şansın yok o ramle her shuttle kullandıgında mecburen restart lazım ( en fazla 1-2 kez kullanabilirsin shuttle olayını.Ondan sonra ne yaparsan yap oyun seni karakter seçim ekranına geri gonderecektir o ramle)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 e pekky tekrr neden giremiyorum??? yane karakter seçim ekranına yolluyo sora oyuna tekrar giremiorm???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bilgisayara restart atıp oyunu yeniden çalıştırıp girmeyi denedin mi ? yoksa karakter ekranına geldiginde tekrar servera girmeyi mi deniyosun ?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 2 sinide denedim ama char seçim ekranından tekrar girmio anca restart la çalışıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Sorunlarının bitmesi için 512mb ram alıcaksın.256 falan geç.Zaten bu sadece Swg için diil,bütün oyunlar için geçerli.Minimun sisteminde bile en az 512mb ram lazım artık.Yoksa oyunları bilgisayarın hiç kaldıramaz yada bunun gibi uyuz sorunlar çıkarır.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya bn sadce diablo II:Lod ve swg oynuom :))) ne okadar para harcicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shewky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ben sana alrım LoL[signature][hline]May The Force Be With US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 XP kullanan arkadaslar HDD nizde yeterli bos yeriniz varsa "Virtuel Memory" i aktif etsinler olusturulacak dosyanin boyutunuda 1GB gibi birsey yaparsiniz buyuk faydasini gorursunuz.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: orcun_okm, 01 Nisan 2004 23:18 tarihinde demiş ki: ya bn sadce diablo II:Lod ve swg oynuom :))) ne okadar para harcicam... Para harcamıcaksan ozaman sonuçlarına katlanıcan, oyunun kutusuna bakarsan minimum requirement larda ramin kaç olduğunu görürsün.[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 jonq nası açıcaz o virtual memoryyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 haklısınız.... artık 512 ram im war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar